Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legolas

of of of

bir OTH S07E22 finali var akıllara zarar

Bakayım yaklaştım birkaç bölüm kaldı. Umarım iyi bişey çıkar. Şu ilk karakterlerden
  • final vermek için final sahnesi yapıyorlar artık eski tad yok hep görmeye alıştıgımız sahneleren final bölümü yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserhanx

final vermek için final sahnesi yapıyorlar artık eski tad yok hep görmeye alıştıgımız sahneleren final bölümü yaptılar

sana katılmamak elde değil
  • ben de şimdi oturdum kaldığım yerden itibaren izledim

son bölümlerde haley'nin depresyonu beni de depresyona soktu :) kaç bölüm depresyonda kaldı yav.

final heycanlıydı. ben biliyordum zaten katie'nin 1şeyler çevireceğini :/
  • Son sahne büyük ihtimal birinin hayal gücü sezon finali diye böyle birşey yaptılar bence.
  • bence öyle değil baya baya gerçek
  • Chad Michael Murray ve Hilarie Burton yeni sezonda Brooke'un dügünü için gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Eylül 2010; 15:02:31 >
  • 14 eylüldede dizi başlıyormuş.
  • özledik valla ya.

son bölümü şöyle 1 atlaya atlaya izleyeyim de hatırlayayım.
  • Çeviri Durumu: "One Tree Hill"
    Dizi Bölümü :801 Çeviren :scrubs
    Başlama Tarihi :2010.15.09
    Çeviri Miktarı : %70
    Son Güncelleme :15-09-2010 3:40:15
    Durumu : Aktif
    Not :Başladım. One Tree Hill - 08x01 - Asleep at Heavens Gate .HDTV.XviD-FQM. üzerinden
  • sakin başladı ama fena bitti

yalnız bu bölümün ilk yarısındaki vıcık vıcık romantizm sinir etti beni, olan var olmayan var dimi ama diğer yandan jamie nin seyirci taklitleri ve tabiki bebek nerden gelir muhabbeti de baya güzeldi. Zaten oldukça sade başladı dizi, pek bir konu olmadan ilerledi, en son işte brooke un tutuklanması, mağazanın kapatılmasıyla bir konunun başlangıcı yapıldı, ondan sonra tabi fena bir final geldi, baya bi ters köşe yaptılar bölüm başında clayin rüya gördüğünü sandık fakat bölüm sonu geldğinde gerçek olduğu ortaya çıktı. Sonuç olarak vasat bir bölümdü bence ama finalde biraz topladılar gelecek bölümler için.

• One.Tree.Hill.S08E02.HDTV.XviD-2HD

alt yazı da var:
    http://divxplanet.com/sub/s/178629/One-Tree-Hill.html

• iki bölümü de izledim.

1. bölümde aslında rüya olduğuna dair ipuçları vardı. en akıllıcası sahildeyken telefon çalmasıydı. ama 2sininde telefonu yanında yoktu. çalan telefon clay'in zemine düşen telefonuydu. (nathan arıyordu hatırlarsanız. açmıyor diye kapıdan döndü sonra) mükemmel yapmışlar burayı.

tüm sahilin bomboş olması da 1 ipucuydu.

ilerki bölümleri bekliyoz

• izlioz ama ne olacak bakalım bütün karakterler 360 derece dönüyor sadece baska bişi oldugu yok
  • One.Tree.Hill.S08E03.HDTV.XviD-2HD
    http://divxplanet.com/sub/s/179405/One-Tree-Hill.html

azdan izliyorum.
  • One.Tree.Hill.S08E04.We.All.Fall.Down.HDTV.XviD.FQM
  • Geçen haftalarda 3. sezondan itibaren bi tekrar yaptım. Hazır başlamışken 7. sezonu ve bu sezonun bölümlerini de indirip izledim.(peyton&lucas'ın diziden ayrılmasıyla benim içinde bi anlamı kalmadığına karar verip bırakmıştım.) Gençlik dizileri içinde OTH'nin apayrı olduğunu, sanatsal zenginliği oldugunu hatırladım tekrar. Gerçekten harika bir yapım. Özellikle ilk 4 sezon. 5'i de katabilirim sanırım. Son bölümler de fena değil ama o estki tarz yok maalesef hele hele 7.sezon boyunca hiç bir maç göremedik sanırım, hızlı ilerlettiğimden atlamış olabilirim belki ama adamın hayalini gerçekleştirdigi bir nba maçı dahi izleyemedik ve bir de bol bol bacak gösteriyorlar arkadaş hawai sanki tree hill.
    peyton ve lucas'ı tekrar görmek istiyorum ben arkadaş.
  • ben altyazı çıktığı gibi izledim genelde.

normal havada geçiyor.
    nethan'ın sırtı kötü. beyzbola yönelecek sanırım M. Jordan gibi.

brooke iyilik meleği oldu :)

• Sanmıyorum beyzbola yöneliceğini orda çocuğunun beyzboldan hoşlandığını bile bilmediği için bozuldu sanırım ben julian nathanın hayatıyla ilgili yada basketbol kariyeliyle ilgili bir film çekicek diye düşündüm son sahnelerden böyle çıkardım.

Birde dan'e ne oldu ya tamamen unuttum ölmemişti galiba.
  • Dan en son otobuse binip ben gidiyorum diyordu.

Bence de Julian
    Nathan'ın hayatını film yapacak en azından aklından öyle geçti..
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.