Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

21 ve 22'yi ardarda izledim.

21'deki model çok çirkindi neden öyle övdüler anlamadım. :)

22 suicide'ın dediği gibi resmen bir sezonluk bölümdü. millete yeteri hamilelik izlettik diye brooke'un dönemini gösterttirmediler sanırım. :) iyi de oldu aslında. ama koskoca 1 seneyi 1 bölüme sığdırmışlar. tüm karakterleri de katmışlar. dan, mie, skills vs vs

9. sezon'da görüşmek üzere. :)

9 da konu sıkıntısından abuk subuk olaylara vurmasalar bari kendilerini

ortalık bebek doldu son bölümlerde, çoluk çocuğun büyümesi hikayeleri ile dizi rölantiye alacaklarmış gibi bir his var içimde nedense. jamie'yi bir nevi lucas'ın yerine koymaları sanki olaylar başa saracakmış gibi bir izlenim yarattı açıkçası

• diziye yeni başladım 1. sezon birazdan bitecek ama broke için yakarım orda kim var kim yoksa ama dizi 8-9 sezon allah bilir nereye varacak ucu
  • 4. sezon'a kadar izle orada bırak derim. :) 5'e geçme. resmen ayrı bir dizi gibi çünkü ondan sonra.

eğer izleyeceksen de 9'a kadar gel. :)
  • diziyle ilgili bilgilere bakarken lucas ve peytonun ayrıldığından felan bahsedildiğini duydum morelim bozuldu onlarsızda iyimi acaba dizi?

edit:şu an 3 sezon 11. bölümdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 26 Mayıs 2011; 22:22:23 >
  • bence hiç bu sayfaya bakma çok uzun bir süre. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 26 Mayıs 2011; 23:35:09 >
  • Reis-i Eagles, keşke seni dinleyip 4.sezondan sonra izlemeseydim 7. sezonda bırakdım,

broke lucas olur diye izliyordum onunda olmayacağını anlayınca iyice soğudum diziden
    , bu diziyi unutmak için yeni bir dizi arayışına girmem lazım acilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 29 Mayıs 2011; 18:44:49 >
  • yaa ben sana dedim di mi? :) spoiler da veremedim ki. :/

sen de yazdıklarını spoiler içine al yöneticiler görmeden. ;)
  • kendime gelemem bir hafda bu dizi yüzünden, ilk sezonlar aklıma gelip, dalıp gidiyorumneyse the oc ye bakim belki doldurur yerini
  • OC'de çok güzeldir bak. seth çok matraktır. Onda da 3. sezonda bırak. :P

yok yok OC'yi tam olarak izle. dizinin finalinin son 4-5dk'sı ha-ri-ka.
  • quote:

OC'de çok güzeldir bak. seth çok matraktır. Onda da 3. sezonda bırak. :P

OC kaç sezon sürmüştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

OC'de çok güzeldir bak. seth çok matraktır. Onda da 3. sezonda bırak. :P

OC kaç sezon sürmüştü?

4 sezon
  • Lucas yeni sezonda dönüyormuş diziye.
  • evet, ben de twitter'dan okudum.

http://blog.cwtv.com/2011/08/29/chad-michael-murray-returns-to-“one-tree-hill”/
  • Lucas dönüyor da Peyton gelmiyorsa hiç dönmesin daha iyi..

Bunu yazarken linke baktım da konuk oyuncu olarak katılacakmış ve bu son sezon olacakmış..

Neyse şiir gibi diziyi nasıl da mahvettiler aklıma geldikçe arkadaş..

Yine uyaralım, Diziye başlayan ilk sezonu izleyip beğenen, hayran kalan, devam edecek olanlar 4. sezonda bıraksalar iyi olur. Ha zorlarlarsa 5 ve 6 yı da izleyebilirler ama sonrasını izlememiş olmak gerçekten tercihiniz olur. Dizi orada bitiyor. Sonrası bambaşka bir dizi..
  • 11 ocak'ta başlayacak olan final sezon promosu...Lucas'ın saçlar değişik olmuş!...

• Lucas ve Peyton ayrıldıktan sonra sadece 7.sezonun ilk 3 bölümünü izledim ve 6 yıl zevkle takip ettiğim diziyi bıraktım üzülerek. 7 ve 8.sezonu izlemeden direk 9'a atlasam çok şey kaçırır mıyım acaba?
  • Hala var mı bu dizi ya??

İzlemeyi bırakalı 4-5 sene oluyor...
  • Koskoca One Tree Hill'i Leytona mal ediyorsunuz ya, pes diyorum.

9 değil 19 sezon olsun One Tree Hill One Tree Hill'dir arkadaş. Elbet özlüyoruz, ama verdiği duygular aynı, kişiler değişse de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Koskoca One Tree Hill'i Leytona mal ediyorsunuz ya, pes diyorum.

9 değil 19 sezon olsun One Tree Hill One Tree Hill'dir arkadaş. Elbet özlüyoruz, ama verdiği duygular aynı, kişiler değişse de.

Kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun, Lucas One Tree Hill'in %50'siydi. Bak Peyton demiyorum Lucas diyorum. Lucas'ı çıkar bu diziden o zaman klasik gençlik dizisinden farkı kalmazdı nitekim öyle de oldu. Diğer karakterler de rolün hakkını veriyor, tek tek bakarsak hepsi başarılı tabi ki ama dizinin ana teması ve hikayesi Lucas üstüne kuruluydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Koskoca One Tree Hill'i Leytona mal ediyorsunuz ya, pes diyorum.

Kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun, Lucas One Tree Hill'in %50'siydi. Bak Peyton demiyorum Lucas diyorum. Lucas'ı çıkar bu diziden o zaman klasik gençlik dizisinden farkı kalmazdı nitekim öyle de oldu. Diğer karakterler de rolün hakkını veriyor, tek tek bakarsak hepsi başarılı tabi ki ama dizinin ana teması ve hikayesi Lucas üstüne kuruluydu.

Lucas üzerine kurulu değil. Merkezinde Lucas var, katılıyorum. Hemen her bölüm başı ve sonlarındaki voice over'ları bunu gösteriyor. Ancak 6 sezon geçirmiş bir dizide, hele OTH gibisinde başrol diye bir şey kalmıyor. Çünkü Lucas'ı Lucas yapan Peyton'dır, Brooke'tur, Nathan'dır, Haley'dir, Mouth'tur. Hepsinin birbirleriyle olan ilişkileridir. Biri eksik olsa, aldığımız tadı vermezdi bize. Aynı şey diğerleri için de geçerli. Mouth bile olmasa eksikliği çok hissedilir bu dizide. Çünkü bir bütün. Karakterinin doldurduğu yer önemli benim için. Şu zamana dek başka hiçbir dizi için böyle düşünmedim, hissetmedim. Ama Clay ve Quinn'i mükemmel yerleştirdiler. Ayrıca çift denince, Naley'den başkası düşünülemez yine.

Neyse.. Ben bu Leyton diye bas bas bağıranları, Team bla bla zırvalıklarını çemkirenlerin OTH'nin gerçek ruhunu anlayamadıklarını düşünüyorum. Amerika'daki fanlarını çok yakından takip edip, birçok fan sitesi, organizasyonlarıyla iletişim halinde oldum uzunca bir süre. Gerçek fan onlar işte. Reytingler çok düştüğünde bile hep arkasında durdular. 3x15'teki konserin gerçekten yapılmasını, konser gelirinin göğüs kanseri hastalığıyla savaşan bir vakfa bağışlanmasını sağladılar baskılarıyla.

Lucas'ın voice over'larını özlemeyen yoktur tabii. Ben de çok özlüyorum. Ama 5. sezondan itibaren bu çok azalmış hatta kesilmişti resmen. 4 senelik zaman sıçraması yapıldığından, artık az çok ne istediklerini bilip kendilerine bir yol çizdiklerinden, yani artık liseli olmadıklarından gayet mantıklı gelmişti bana. Hem oyuncuların hepsi çok yakışıklı, hepsi çok güzel. Hepsi işini çok iyi yapan, kaliteli oyuncular. O yüzden eksikliklerini kapattıklarını düşünüyorum. En azından OTH ruhunu bilip yaşayan biri, sırf Leyton yüzünden bırakmaz. Bunda çok ısrarcıyım.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.