Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uleyn...yeter.görünce hepsini birden kendime hakim olamıyorum...
  • ben bugünkü bölümü çok merak ediyorum ve izlemenizi tavsiye ediyorum...
    yaa bu arada n!oldu bu topic birden dibe vurmuş...???
  • abi sadece 3 kişiyiz yaw, millet görmüyo heralde bu topici
    eger böyle bi dizinin varlıgından haberleri yoksa o daha kötü gerçi

bu arada yine bizim sewdigimiz türden bi şarkı, oc ve scrubs'ta kullanıldı...

Fountains of Wayne - All Kinds of Time
  • demi yaa sen,ben bide sexai...hak ettiği değeri görmüyo bence...

indiriym bende bu şarkıyı...............
  • çbugünkü bölüm bombaydı, 2 hafta bekledigimize degdi...

bu bölümdeki şarkılardan 2 tanesi çok hoşuma gitti, deneyin bence;

Stereophonics - Maybe Tomorrow
    Smith Point - Escape
  • veeee geldimm....
    bende yeni geldim dışardaydım ben bugünü kaçırdım o yüzden gececiyim..
    acaip merak ediyorum...
    tutarız biz topiği yukarda meraklanmayın siz...
    bu arada winamp playlistim hep bu dizinin şarkıları oldu...
    majesteleri teşekkürler....
  • değilmi yaa yine süperdi.şimdi taa 6 gün bekliycez bi daha ki bölüme kadar.lucas'ın yine beyni döndü.ikinci kez peyton ile direkten döndü.ama üçüncüde heralde olan olur artık...şarkılara gelince,evet yine süper şarkılardı.hani o gittikleri yerden arabayla dönerken çalan müzik vardı.o çok güzeldi.indiriym yazan şarkıları.benimde bu şarkılar için ayrı klasörüm var zaten...
  • evet süper oldu dönüşü....dün gece 3 15 te ve bugün 1 de olmak üzere 2 kez izledim double oldu.
    ama cok kasıyo bunlar yaa..peyton ile lucas tan bahsediyorum abiicm istiyosanız birleşin yani nedir bu?? gerçi baksanıza brooke uzaktan cocuğa takmış bi tasma canı isteyince öpmek için tutup çekio,uzağa gidince tehlikelerden koruyor lucas 'ı..hoş böyle tehlikelere can kurban tabii de o ayrı.....
    önce lucas mors oldu,sonra peyton şimdi Brooke hazretleri tarafından ikiside mors oldu... korkulur bu brooke 'dan
    lucas ve peyton un 2.kez gelip iş pişirdikleri şarkı süpermiş..hızlı hizmetten ötürü majesty_7 'e saygılar sonsuzzzz.. you 're the best...

• evet hakkaten sonsuz saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

evet süper oldu dönüşü....dün gece 3 15 te ve bugün 1 de olmak üzere 2 kez izledim double oldu.
    ama cok kasıyo bunlar yaa..peyton ile lucas tan bahsediyorum abiicm istiyosanız birleşin yani nedir bu?? gerçi baksanıza brooke uzaktan cocuğa takmış bi tasma canı isteyince öpmek için tutup çekio,uzağa gidince tehlikelerden koruyor lucas 'ı..hoş böyle tehlikelere can kurban tabii de o ayrı.....
    önce lucas mors oldu,sonra peyton şimdi Brooke hazretleri tarafından ikiside mors oldu... korkulur bu brooke 'dan
    lucas ve peyton un 2.kez gelip iş pişirdikleri şarkı süpermiş..hızlı hizmetten ötürü majesty_7 'e saygılar sonsuzzzz.. you 're the best...

• saygılar bizden efenim
    ne demek görevimiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

abi sadece 3 kişiyiz yaw, millet görmüyo heralde bu topici
    eger böyle bi dizinin varlıgından haberleri yoksa o daha kötü gerçi

bu arada yine bizim sewdigimiz türden bi şarkı, oc ve scrubs'ta kullanıldı...

Fountains of Wayne - All Kinds of Time
    aynen ööle ne bu dizi..
  • ilk basta basketbol ön planda olarak basladı ama bikaç bölümdür basketten uzaklastı ama genede güsel...
    aşk, entrika ve ihtiras üçgeni üzerine kurulu sıradışı bi başyapıt
    the oc, dowson's creek, roswell gibi dizileri sewiyosanız bunu da sewersiniz, çok eskiden dizi ilk basladıgında tanıtım amaçlı bi topic açmıstım ben ama bulabilirsem koyarım buraya...

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon
     One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 11 Aralık 2005, 23:37:55 >

• hatırladım..sölemiştin..basketboldan uzaklaştıysa ilgimi çekmio..
  • ama yinede sık sık basketbolla ilkgili sahneler görebilirsiniz...
  • kendini afişe etmişin üstad...hayrola diğeri bloklandı mı???
    neyse majesty_7 diycem ben sana yinede...
    şarkıya hemen bakayım onun için de eminim güzeldir...o yüzden teşekkürler..."bizim sevdiğimiz türden bir şarkı" demişsin..çok hoşuma gitti..ortak paydamız oluşmuş....eyvallah...

baskete yeniden yanaşacak bence....nathan dönecek babasını alt etmek için...ki döndü zaten...lucas ta anlar bu kızların boş olduğunu...(ama çoooooooooooooooooooookkk hoşşşş yahuuu )))
    güzel dizi güzelll....hatta züppppppperrr diyorum baska bi şey demiyorum....
    i dont wanna be anything other than...........

sahi ne güzel yaa 3 kişi topici ayakta tutuyoz helal bize....

quote:

Orjinalden alıntı: r7bertpires

saygılar bizden efenim
    ne demek görevimiz...

• öncelikle bende şaşırdım majesty_7 kardeş
    valla o şarkıdaki çoğul kullanım benimde hoşuma gitti açıkçası...
    diziye gelindiğinde ise evt hakketen süper.RccP kardeş sanada tavsiye ediyorum.ve diğerlerinede.bi kere izlerseniz zaten hastası olursunuz.bende sexai kardeşe katılıyorum.nathan,babasının gerçeklerini öğrenince yeniden dönecek gibi.zaten dönmesi de lazım.az kaldı.şurda 3 gün daha sabretçez...
    bir gün gitçem o dizinin çekildiği ilçeye-kasabaya,o köprüden top sürerek geçicem valla...
  • izledim bir bölümü asalında robert söylemişti..sarı çocugu dövüp çamura felan atıyorlardı o bölümü hatırlıyorum..daha sonra unuttum gitti..rast gelirse izlemeye çalışırım ne zman bunun yayın saati..
  • slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum sırf sizlerle muhabbet etmek için aslında biraz şansa oldu one tree hıll in şarkılarını indirmek için uğraşıyodum googleda dolaşırken bu site karşıma çıktı ve sizin yazılarınızı okudum BAŞTAN SONA bende zaten bu diziyle ilgili konuşmak için arkadaş arıyodum

bende bu diziyi çok seviyorum saat 18.45 te kaçırınca ki hep kaçırıyom gece 2.00 ye 10 tana çalar saat kurup kalkmak bir yandan işkence oluyo ama deyiyo tabi(ertesi sabah iş olduğu için geç yatamıyoz tabi yatıp gece bi daha kalkıyoz )

öle işte gerçi sizin muhabbet bayağı ilerlemiş kanki gibi olmuşsunuz herşeyinizden haberiniz var!!!!
    umarım sığıntı gibi kalmam neyse tekrar görüşürüz arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum sırf sizlerle muhabbet etmek için aslında biraz şansa oldu one tree hıll in şarkılarını indirmek için uğraşıyodum googleda dolaşırken bu site karşıma çıktı ve sizin yazılarınızı okudum BAŞTAN SONA bende zaten bu diziyle ilgili konuşmak için arkadaş arıyodum

bende bu diziyi çok seviyorum saat 18.45 te kaçırınca ki hep kaçırıyom gece 2.00 ye 10 tana çalar saat kurup kalkmak bir yandan işkence oluyo ama deyiyo tabi(ertesi sabah iş olduğu için geç yatamıyoz tabi yatıp gece bi daha kalkıyoz )

öle işte gerçi sizin muhabbet bayağı ilerlemiş kanki gibi olmuşsunuz herşeyinizden haberiniz var!!!!
    umarım sığıntı gibi kalmam neyse tekrar görüşürüz arkadaşlar

yok yok çabuk alışırsın..hemen kaynaşırıs

• tabi ya kaynaşırız ya bu arada sizin yazılarda yazıyodu ama

ben şu one tree hıll in şarkılarını nasıl indiririm??

I DON'T WANNA BE yi anladım da nerden indirebilirim onu bilmiyom imesh ten falan mı indiriyosunuz

bu arada cvbını anca yarın sabah görürüm yani cvp yazamıcam çünkü internete sadece işyerinde

girebiliyorum (09.00 18.15) saatleri arası

mesai bittide görüşürüz bye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.