Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu yabanci dizilerin divxlerini satın almak istiyorum.
    acaba elinde arşiv olan varmı?
    ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
  • bende yok.ben genelde internetten indiriyorum ama diğerlerini bilmiyorum...
  • the oc'ye 1,one tree hill'e 2 gün kaldı.valla sabırsızlanıyom yeni bölümler için.hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Homicide

bende yok.ben genelde internetten indiriyorum ama diğerlerini bilmiyorum...

hangi sezonu indirdiğini nerden biliosun homicide...
    özellikle one tree hill indiriomusun...
    oc de bilioruz season felan yazıp buluoruz da biz one tree hill in neresindeyiz..
  • yaa ben genelde ares yada warezi kullanıyorum.orda genelde hangi sezon,hangi bölüm olduğu yazıyo.ama diziyi seyrederken bölüm belli olmadığı için istediğim bölümü indiremiyorum.rastgele seçiyorum.ve % 5-6 sını indiriyorum.daha sonra o kadarki bölümü seyrediyorum ve eğer hatırlamıyorsam hepsini indiriyorum,hatırlıyorsam ise indirmeyi iptal ediyorum....
  • haa ben bu arada eski Homicide.küçük bi tartışma yüzünden yeniden üye olmak zorunda kaldım...bugünde the oc var.bence kaçırmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

haa ben bu arada eski Homicide.küçük bi tartışma yüzünden yeniden üye olmak zorunda kaldım...bugünde the oc var.bence kaçırmayın...

bende diyorum kim lan bu basketi ne zaman bıraktı da donanimhaber e geldi...
    hem diyorum soru ona sorulmamış armuta bak hemen atlamış dedim kendi kendime pardon homicide kardeşşş....

• lafımı olur sexai kardeş

dün syrettiniz mi the oc'yi?her zamanki gibi harikaydı.yazık oldu Sandy ile Seth'e...Neyse bugünde tree hill var.o da kesin izlenmeli...
  • kardeş dün gece bakayım dedim de ben o bölümü indirmiştim zaten 2 hafta evvel ....ikinci oldu...dün ki bölümün kahramanı seth"ki bence dün dehşetül cengiz bir performans sergilemiştir..." ve kirsten dir....abi çok ii yaa...yalnız biz böyle bir şey beklioduk oc topiğinde konusmustuk marissa ile alex'in sahnelerini kesmişler....cnbce yanlış yapmış kaldı ki ben gece 2 gibi izledim...biraz gereksiz olmuşş....yani zaten cnbc e yi izleyen topluluk belli...alex ile marissanın öpüşme sahnesini kesmişler uzun bi şey değildi gereksiz bi şey yapmışlar...
    ++++++
    dün ki scrubs ta cok bombaydı......formatını cok değişti yaa....bu herif eskiden cok acaip bitirirdi diziyi...artık duygusallaşmış...duygusal bitmezdi eskiden....ama güzel olmuşş..

• evet yaa katılıyorum.nolcak zaten görsek yada görmesek.evet seth dünkü bölümün kahramanıydı bencede.biz ailece seyrediyoruz diziyi.babam dışında.ben kendi odamda annemde salonda seyrediyo.annem kendini çok kaptırıyo diziye.hani bi bölümde marissa'nın babası Hawai'ye gidiyodu,bide dünkü bölümde seth'e ağlamış annem.diyorum izleme sen bunları.bunlar gençlik dizileri.bizim işimiz bunlar diyorum..git izle x-files,without a trace diyorum.gerçe onlarıda izliyo ama işte...

scrubse gelince,evet yine her zamanki gibi komediydi.bende şaşırdım dizinin sonunda.hatta azda olsa duygulandım bile denebilir.ama adamın tipine bakınca içimden gülmek geliyo...
  • quote:

evet yaa katılıyorum.nolcak zaten görsek yada görmesek.evet seth dünkü bölümün kahramanıydı bencede.biz ailece seyrediyoruz diziyi.babam dışında.ben kendi odamda annemde salonda seyrediyo.annem kendini çok kaptırıyo diziye.hani bi bölümde marissa'nın babası Hawai'ye gidiyodu,bide dünkü bölümde seth'e ağlamış annem.diyorum izleme sen bunları.bunlar gençlik dizileri.bizim işimiz bunlar diyorum..git izle x-files,without a trace diyorum.gerçe onlarıda izliyo ama işte...

scrubse gelince,evet yine her zamanki gibi komediydi.bende şaşırdım dizinin sonunda.hatta azda olsa duygulandım bile denebilir.ama adamın tipine bakınca içimden gülmek geliyo...

seth abi bazen tek başına taşıdığı oluyor diziyi...bende kaçamak izliyorum senin aksine bir sahne olacak ta geçecem diye...annem pek takılmaz da babam ne bu der? ateşli sahnelere karşı da kardeşlerimi korumak durumunda kalıyorum bazen...haliyle zor oluyor ...bilgisayara tv kartı alıp şzleyecem belkki..hem o zaman kaydedebilirim de..
    seth'e ağlamış mı.... ama annen haklı abi...çocuğun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi..böyle öpüşecek gibi olmuşlardı önceki bölümde bir bölüm sonra sen kızı zach odununun kollarına bırak...olacak şey mi...it gibi seviyorlar birbirlerini de söyleyemiyorlar işte...salaklıktan baska nedir...
    otobüsle giderken aradı da summer mesgule düşürdü orada hani böyle ağzıyla kapattı-yada dudağıyla oraya bayıldım....bir de o anda çalan şarkı lazım bana şiddetleeeeeeeeee..."you left and ı die" mi ne diodu adam ama bilmiom nerden bulurum...çok hoştu...annen kendini genç hissediyordur üstad...kaç yaşında ki...?? o da sen gibi cnbc mania olmuşşş...aaaa bak güzel bi sıfat buldum bize....CNBCMANİA

scrubs cok bomba bu sezon acaip değişti eleman...senaryoyu bildiğim kadarıyla da jd yazıyordu...elemana bi hal oldu...dr oldu yaa adam oldu belki de... Dr.Cox'u dün çok piss kitledi ama....
    herifin ıslığına hastayım yalnız...jd süpper adam...kendi yönettiği,yazdığı bi filmi oldğunu duymuştum..

• seth iyi yaa sağlam çocuk.ben çok seviyom.evet yaa seth'e ağlamamışta gözleri dolmuş.beni düşünmüş o anda.hani bi kızda beni üzersede falanda filanda öyle işte...annem 66 lı.zaten biz seninde dediğin gibi CNBCMANIA'yız.Babam X-files ile Las Vegas(hangi erkek seyretmiyo?) seyreder.annem x-files,without a trace,umutsuz evkadınlarını seyreder.bende allah ne verdiyse hiç ayırt etmem.ama top 5:the oc,one tree hill,scrubs,gilmore girls ve the simpsons.JD ye gelince hakkını vermek lazım.gerçekten iyi kalkıyo o kadar sorumluluğun altından.neydi o soru 'doktorluk hayatınızdaki en güzel an'...ben orda turkun ameliyat rekoruna bayaa güldüm.hani reklam biterken bi tane sigorta reklamı geliyoya ''En sevdiğiniz dizi devam ediyo.Keşke ömür boyu sürse'' filan diyo.valla reklamı yapan adam içimi okumuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

quote:

evet yaa katılıyorum.nolcak zaten görsek yada görmesek.evet seth dünkü bölümün kahramanıydı bencede.biz ailece seyrediyoruz diziyi.babam dışında.ben kendi odamda annemde salonda seyrediyo.annem kendini çok kaptırıyo diziye.hani bi bölümde marissa'nın babası Hawai'ye gidiyodu,bide dünkü bölümde seth'e ağlamış annem.diyorum izleme sen bunları.bunlar gençlik dizileri.bizim işimiz bunlar diyorum..git izle x-files,without a trace diyorum.gerçe onlarıda izliyo ama işte...

seth abi bazen tek başına taşıdığı oluyor diziyi...bende kaçamak izliyorum senin aksine bir sahne olacak ta geçecem diye...annem pek takılmaz da babam ne bu der? ateşli sahnelere karşı da kardeşlerimi korumak durumunda kalıyorum bazen...haliyle zor oluyor ...bilgisayara tv kartı alıp şzleyecem belkki..hem o zaman kaydedebilirim de..
    seth'e ağlamış mı.... ama annen haklı abi...çocuğun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi..böyle öpüşecek gibi olmuşlardı önceki bölümde bir bölüm sonra sen kızı zach odununun kollarına bırak...olacak şey mi...it gibi seviyorlar birbirlerini de söyleyemiyorlar işte...salaklıktan baska nedir...
    otobüsle giderken aradı da summer mesgule düşürdü orada hani böyle ağzıyla kapattı-yada dudağıyla oraya bayıldım....bir de o anda çalan şarkı lazım bana şiddetleeeeeeeeee..."you left and ı die" mi ne diodu adam ama bilmiom nerden bulurum...çok hoştu...annen kendini genç hissediyordur üstad...kaç yaşında ki...?? o da sen gibi cnbc mania olmuşşş...aaaa bak güzel bi sıfat buldum bize....CNBCMANİA

scrubs cok bomba bu sezon acaip değişti eleman...senaryoyu bildiğim kadarıyla da jd yazıyordu...elemana bi hal oldu...dr oldu yaa adam oldu belki de... Dr.Cox'u dün çok piss kitledi ama....
    herifin ıslığına hastayım yalnız...jd süpper adam...kendi yönettiği,yazdığı bi filmi oldğunu duymuştum..

• var mı seyreden one tree hill'i?ben o saatlerde dışarıda olduğum için seyredemedim.ama tekrarını izlemeye çalışçam.nasıldı güzel miydi bugünkü bölüm???
  • bende dışardaydım gece yada yarın öğlen 1 e kaldı umutlar compexe gidecem yarın büük ihtimalle gece izlerim...
    quote:

var mı seyreden one tree hill'i?ben o saatlerde dışarıda olduğum için seyredemedim.ama tekrarını izlemeye çalışçam.nasıldı güzel miydi bugünkü bölüm???
  • o işte sakat oluyo yaa.bi kaçırınmı bekle taa 2:30'a 3:00 a kadar.zor oluyo ama bakçaz.ben heralde yarın saat 1 de seyrederim...
  • quote:

....bir de o anda çalan şarkı lazım bana şiddetleeeeeeeeee..."you left and ı die" mi ne diodu adam ama bilmiom nerden bulurum...çok hoştu...

Bell X1 - Eve, The Apple Of My Eye

quote:

...jd süpper adam...kendi yönettiği,yazdığı bi filmi oldğunu duymuştum.

Garden State

quote:

bende dışardaydım gece yada yarın öğlen 1 e kaldı umutlar compexe gidecem yarın büük ihtimalle gece izlerim...

bu hafta desperate housewives'ın tekrarları oldugu için yayınlanmadı, haftaya izleyebilcez...
  • the oc'nin son bölümünden notlar;

dizi de ilk ölüm yaşandı, rebecca'nın babası

ryan'la caleb bilardo oynarken ryan beyaz topu soktuktan sonra caleb sadece 1 atış yaptı ve sıra tekrar ryan'a geldi ama beyazı soktugu için caleb'in bi atış daha yapması gerekiyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

quote:

....bir de o anda çalan şarkı lazım bana şiddetleeeeeeeeee..."you left and ı die" mi ne diodu adam ama bilmiom nerden bulurum...çok hoştu...

quote:

Garden State

quote:

bende dışardaydım gece yada yarın öğlen 1 e kaldı umutlar compexe gidecem yarın büük ihtimalle gece izlerim...

bu hafta desperate housewives'ın tekrarları oldugu için yayınlanmadı, haftaya izleyebilcez...

saol saol saol saol
    bombasın abi eyvallahh....

• quote:

the oc'nin son bölümünden notlar;

dizi de ilk ölüm yaşandı, rebecca'nın babası

ryan'la caleb bilardo oynarken ryan beyaz topu soktuktan sonra caleb sadece 1 atış yaptı ve sıra tekrar ryan'a geldi ama beyazı soktugu için caleb'in bi atış daha yapması gerekiyodu

buyurr..anlamadım..

• quote:

quote:

quote:

Garden State

quote:

ya majesty_7 kardeş bu şarkı cok mu bilindik bi şarkıdır da söyleyiverdin hemen...
    yoksa sende bu oc nin ne var ne yok tüm şarkısı var mı var ise isimlerini alayım..ben calan tüm şarkılara bayılıyorum da...çokk makbule gecer....tekrar tekrar cok saol...son ses dinliyorum...cok tatlı bi sarkı...teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.