sexai yada majesty_7 kardeş!!!bide hani bi şarkı vardı,lucasın annesi italyayamı ne gidiyoduya orda çaldı.galiba 'dont go' filan diyodu.o şarkıyı bileniniz varmı???
bakıyorum da topic one tree hıll ıcın acıldı ama the oc. topıgıne donusmus burası ya onun ıcın ayrı bı topıc var zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Andre Igoudala
sexai yada majesty_7 kardeş!!!bide hani bi şarkı vardı,lucasın annesi italyayamı ne gidiyoduya orda çaldı.galiba 'dont go' filan diyodu.o şarkıyı bileniniz varmı???
valla bende oc nin sarkısı vardı bi iki tane ama ozellikle cnbc nin tüm dizilerinin sarkıları mükemmel.. bende yok ama majesty_7 bilio olabilir...biliosa ii olur zaten...bana da lazım ama bu sarkı mükemmel....
quote:
Orjinalden alıntı: jimmyfloyd
bakıyorum da topic one tree hıll ıcın acıldı ama the oc. topıgıne donusmus burası ya onun ıcın ayrı bı topıc var zaten
farketmez yaa nolcak işte hepsi izlediğmiz diziler ve benzer konular var...işte...zaten alaksız gitmio ki yazılanlar,boyle bağlantışı iken yazıoruz onun cevabını öbür tarafa yazayım deyip yazmak saçma olur gibime gelio kaldı ki ben yazdım oraya bu haftaki bölümle ilgili düşüncemi...neyse dikkat ederiz...jimmy..
katılmamak elde deil...
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
quote:
farketmez yaa nolcak işte hepsi izlediğmiz diziler ve benzer konular var...işte...zaten alaksız gitmio ki yazılanlar,boyle bağlantışı iken yazıoruz onun cevabını öbür tarafa yazayım deyip yazmak saçma olur gibime gelio kaldı ki ben yazdım oraya bu haftaki bölümle ilgili düşüncemi...neyse dikkat ederiz...jimmy..
eyvallah
yanlış anlama şaka yaptım...
quote:
eyvallah
quote:
quote:
valla bende oc nin sarkısı vardı bi iki tane ama ozellikle cnbc nin tüm dizilerinin sarkıları mükemmel.. bende yok ama majesty_7 bilio olabilir...biliosa ii olur zaten...bana da lazım ama bu sarkı mükemmel....
ewet biliyorum
Pete Francis - Untold
bu arada tüm oc şarkıları da war bende, bi ara yazayım isimlerini, gerçi geçen cnbc-e sayısında vermişlerdi oc soundtracklerinin isimlerini, dergiyi alıyosan ordan da bakabilirsin, ama tabi dizide çalan tüm parçalar yok o albümlerde, onları indirince hepsini indirdim die düşünme
bu arada beni tanıyosun sen sexai, hatırlarmısın senle bi anlaşma yapmıştık ve summer'ı bana bırakmıstın, sen de alex'i almıştın
valla helal olsun ne diyim.tüm şarkıları biliyon... summer gitti,alex gitti.marissa da lez oldu...bana kim kaldı.Linsdaymi?yada julie cooper mı?
şarkı çok güzel valla herkeze tavsiye ederim.majesty_7 kardeş başka the oc yada one tree hill şarkısı biliyomusun.bunun ve the apple of my eye gibi hafif yavaş ve duygusal...?
biliyorum tabi ya, bilgisayarımda ufak bi tarama yapıp 45dk-1saat içinde yazarım buraya slow, duygusal parçaları
saol walla...
quote:
Orjinalden alıntı: majesty_7
biliyorum tabi ya, bilgisayarımda ufak bi tarama yapıp 45dk-1saat içinde yazarım buraya slow, duygusal parçaları
the perishers – trouble sleeping thieteen senses – do no wrong lifehouse - everything ben jelen – come on bryan greenberg – lonely world longview – further Michael tolcher – bad habits Tyler Hilton & bethany joy lenz – where the stars go blue Jimmy eat world – kill Travis – re-offender bethany joy lenz – let me fall aqualung – strange and beautiful jeff buckley – hallelujah Joseph Arthur – honey and the moon Gary Jules – mad world Finley quaye – dice
Bu arada the oc ve one tree hill dışında bikaç tane de smallville ve without a trace şarkısı war yukarda yazdıklarımın arasında… Yazdıklarımı begenmicek adam tanımıyorum, indirin yorumlarınızı bekliyorum, daha sarkı yazabilirim begenirseniz, bulamadıgınız sarkılar olursa pm’den ulasın yardımcı olurum…
saolasın majesty_7 kardeş.şarkılar çok güzel ve tam istediğim gibi.bazıları kullanıcı sayısı yüzünden inmedi ama onlarıda indiricem yakında...
bu arada bethany joy-lenz,one tree hill deki Haley değilmi?heralde ilerki bölümlerde ve gerçek hayatta aynı zamanda konser turnesine çıkacakmış.dergide okumuştum...doğrumu bu???
quote:
the perishers – trouble sleeping thieteen senses – do no wrong lifehouse - everything ...
yukardaki koyu renkli olanı yanlış yazmısım, dogrusu; thirteen senses olucak
quote:
bu arada bethany joy-lenz,one tree hill deki Haley değilmi?heralde ilerki bölümlerde ve gerçek hayatta aynı zamanda konser turnesine çıkacakmış.dergide okumuştum...doğrumu bu???
aynen, sesi de fena degil, 3-5 şarkısı war bende, begeniyorum şahse, güzel oldugu kadar yetenekli de haley bacımız nathan'a yamuk olmasın
kim güzel değil ki???
ulan var yaaaaa 7 den tanımam gerekirdi ama işte...allah allah.... delisin olum sen... bu arada summer'ım hala temiz deme sakın...zach 2 bölüme kalmaz indirir o hatunu... demedi deme... lakin ben hala diyorum ne yaparsa yapsın o benim canımdır canım kalacak..... majesty_7 ii bak kendine....
quote:
quote:
quote:
ewet biliyorum
Pete Francis - Untold
bu arada tüm oc şarkıları da war bende, bi ara yazayım isimlerini, gerçi geçen cnbc-e sayısında vermişlerdi oc soundtracklerinin isimlerini, dergiyi alıyosan ordan da bakabilirsin, ama tabi dizide çalan tüm parçalar yok o albümlerde, onları indirince hepsini indirdim die düşünme
bu arada beni tanıyosun sen sexai, hatırlarmısın senle bi anlaşma yapmıştık ve summer'ı bana bırakmıstın, sen de alex'i almıştın
nathana değilde bana sen yamuk yapıosun summer a gibi geldi...nasıl olacak bak söylerim haaa...
haley in şarkılarınıda isterim majesty_7 bey efendi....
quote:
quote:
the perishers – trouble sleeping thieteen senses – do no wrong lifehouse - everything ...
yukardaki koyu renkli olanı yanlış yazmısım, dogrusu; thirteen senses olucak
quote:
aynen, sesi de fena degil, 3-5 şarkısı war bende, begeniyorum şahse, güzel oldugu kadar yetenekli de haley bacımız nathan'a yamuk olmasın
haley'nin şarkılar;
Tyler Hilton & bethany joy lenz – when the stars go blue bethany joy lenz – let me fall bethany joy lenz – suddenly everything has changed bethany joy lenz – haley's song
şimdi de smallville'in bu günkü bölümünden güzel parçalar;
bush - inflatable staind - fade enigma - gravity of love
ABİ ÇOK GÜZELLER YAAA.. HATUN'UN SESİ DE KENDİ GİBİ İMİŞ... majesty_7 saolasın...
quote:
haley'nin şarkılar;
Tyler Hilton & bethany joy lenz – when the stars go blue bethany joy lenz – let me fall bethany joy lenz – suddenly everything has changed bethany joy lenz – haley's song
şimdi de smallville'in bu günkü bölümünden güzel parçalar;
bush - inflatable staind - fade enigma - gravity of love