Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sexai yada majesty_7 kardeş!!!bide hani bi şarkı vardı,lucasın annesi italyayamı ne gidiyoduya orda çaldı.galiba 'dont go' filan diyodu.o şarkıyı bileniniz varmı???
  • bakıyorum da topic one tree hıll ıcın acıldı ama the oc. topıgıne donusmus burası ya onun ıcın ayrı bı topıc var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

sexai yada majesty_7 kardeş!!!bide hani bi şarkı vardı,lucasın annesi italyayamı ne gidiyoduya orda çaldı.galiba 'dont go' filan diyodu.o şarkıyı bileniniz varmı???

valla bende oc nin sarkısı vardı bi iki tane ama ozellikle cnbc nin tüm dizilerinin sarkıları mükemmel..
    bende yok ama majesty_7 bilio olabilir...biliosa ii olur zaten...bana da lazım ama bu sarkı mükemmel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: jimmyfloyd

bakıyorum da topic one tree hıll ıcın acıldı ama the oc. topıgıne donusmus burası ya onun ıcın ayrı bı topıc var zaten

farketmez yaa nolcak işte hepsi izlediğmiz diziler ve benzer konular var...işte...zaten alaksız gitmio ki yazılanlar,boyle bağlantışı iken yazıoruz onun cevabını öbür tarafa yazayım deyip yazmak saçma olur gibime gelio kaldı ki ben yazdım oraya bu haftaki bölümle ilgili düşüncemi...neyse dikkat ederiz...jimmy..
  • katılmamak elde deil...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

quote:

bakıyorum da topic one tree hıll ıcın acıldı ama the oc. topıgıne donusmus burası ya onun ıcın ayrı bı topıc var zaten

farketmez yaa nolcak işte hepsi izlediğmiz diziler ve benzer konular var...işte...zaten alaksız gitmio ki yazılanlar,boyle bağlantışı iken yazıoruz onun cevabını öbür tarafa yazayım deyip yazmak saçma olur gibime gelio kaldı ki ben yazdım oraya bu haftaki bölümle ilgili düşüncemi...neyse dikkat ederiz...jimmy..

• eyvallah
  • yanlış anlama şaka yaptım...
    quote:

eyvallah
  • quote:

quote:

sexai yada majesty_7 kardeş!!!bide hani bi şarkı vardı,lucasın annesi italyayamı ne gidiyoduya orda çaldı.galiba 'dont go' filan diyodu.o şarkıyı bileniniz varmı???

valla bende oc nin sarkısı vardı bi iki tane ama ozellikle cnbc nin tüm dizilerinin sarkıları mükemmel..
    bende yok ama majesty_7 bilio olabilir...biliosa ii olur zaten...bana da lazım ama bu sarkı mükemmel....

ewet biliyorum

Pete Francis - Untold

bu arada tüm oc şarkıları da war bende, bi ara yazayım isimlerini, gerçi geçen cnbc-e sayısında vermişlerdi oc soundtracklerinin isimlerini, dergiyi alıyosan ordan da bakabilirsin, ama tabi dizide çalan tüm parçalar yok o albümlerde, onları indirince hepsini indirdim die düşünme

bu arada beni tanıyosun sen sexai, hatırlarmısın senle bi anlaşma yapmıştık ve summer'ı bana bırakmıstın, sen de alex'i almıştın

• valla helal olsun ne diyim.tüm şarkıları biliyon...
    summer gitti,alex gitti.marissa da lez oldu...bana kim kaldı.Linsdaymi?yada julie cooper mı?
  • şarkı çok güzel valla herkeze tavsiye ederim.majesty_7 kardeş başka the oc yada one tree hill şarkısı biliyomusun.bunun ve the apple of my eye gibi hafif yavaş ve duygusal...?
  • biliyorum tabi ya, bilgisayarımda ufak bi tarama yapıp 45dk-1saat içinde yazarım buraya slow, duygusal parçaları
  • saol walla...
    quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

biliyorum tabi ya, bilgisayarımda ufak bi tarama yapıp 45dk-1saat içinde yazarım buraya slow, duygusal parçaları
  • the perishers – trouble sleeping
    thieteen senses – do no wrong
    lifehouse - everything
    ben jelen – come on
    bryan greenberg – lonely world
    longview – further
    Michael tolcher – bad habits
    Tyler Hilton & bethany joy lenz – where the stars go blue
    Jimmy eat world – kill
    Travis – re-offender
    bethany joy lenz – let me fall
    aqualung – strange and beautiful
    jeff buckley – hallelujah
    Joseph Arthur – honey and the moon
    Gary Jules – mad world
    Finley quaye – dice

Bu arada the oc ve one tree hill dışında bikaç tane de smallville ve without a trace şarkısı war yukarda yazdıklarımın arasında…
    Yazdıklarımı begenmicek adam tanımıyorum, indirin yorumlarınızı bekliyorum, daha sarkı yazabilirim begenirseniz, bulamadıgınız sarkılar olursa pm’den ulasın yardımcı olurum…
  • saolasın majesty_7 kardeş.şarkılar çok güzel ve tam istediğim gibi.bazıları kullanıcı sayısı yüzünden inmedi ama onlarıda indiricem yakında...

bu arada bethany joy-lenz,one tree hill deki Haley değilmi?heralde ilerki bölümlerde ve gerçek hayatta aynı zamanda konser turnesine çıkacakmış.dergide okumuştum...doğrumu bu???
  • quote:

the perishers – trouble sleeping
    lifehouse - everything
    ...

yukardaki koyu renkli olanı yanlış yazmısım, dogrusu; thirteen senses olucak

quote:

bu arada bethany joy-lenz,one tree hill deki Haley değilmi?heralde ilerki bölümlerde ve gerçek hayatta aynı zamanda konser turnesine çıkacakmış.dergide okumuştum...doğrumu bu???

aynen, sesi de fena degil, 3-5 şarkısı war bende, begeniyorum şahse, güzel oldugu kadar yetenekli de haley bacımız nathan'a yamuk olmasın

• kim güzel değil ki???
  • ulan var yaaaaa
    7 den tanımam gerekirdi ama işte...allah allah....
    delisin olum sen...
    bu arada summer'ım hala temiz deme sakın...zach 2 bölüme kalmaz indirir o hatunu... demedi deme...
    lakin ben hala diyorum ne yaparsa yapsın o benim canımdır canım kalacak.....
    majesty_7 ii bak kendine....
    quote:

quote:

quote:

ewet biliyorum

Pete Francis - Untold

bu arada tüm oc şarkıları da war bende, bi ara yazayım isimlerini, gerçi geçen cnbc-e sayısında vermişlerdi oc soundtracklerinin isimlerini, dergiyi alıyosan ordan da bakabilirsin, ama tabi dizide çalan tüm parçalar yok o albümlerde, onları indirince hepsini indirdim die düşünme

bu arada beni tanıyosun sen sexai, hatırlarmısın senle bi anlaşma yapmıştık ve summer'ı bana bırakmıstın, sen de alex'i almıştın

• nathana değilde bana sen yamuk yapıosun summer a gibi geldi...nasıl olacak bak söylerim haaa...

haley in şarkılarınıda isterim majesty_7 bey efendi....

quote:

quote:

the perishers – trouble sleeping
    lifehouse - everything
    ...

yukardaki koyu renkli olanı yanlış yazmısım, dogrusu; thirteen senses olucak

quote:

aynen, sesi de fena degil, 3-5 şarkısı war bende, begeniyorum şahse, güzel oldugu kadar yetenekli de haley bacımız nathan'a yamuk olmasın

• haley'nin şarkılar;

Tyler Hilton & bethany joy lenz – when the stars go blue
    bethany joy lenz – suddenly everything has changed
    bethany joy lenz – haley's song

şimdi de smallville'in bu günkü bölümünden güzel parçalar;

bush - inflatable
    staind - fade
    enigma - gravity of love
  • ABİ ÇOK GÜZELLER YAAA..
    HATUN'UN SESİ DE KENDİ GİBİ İMİŞ...
    majesty_7 saolasın...

quote:

haley'nin şarkılar;

Tyler Hilton & bethany joy lenz – when the stars go blue
    bethany joy lenz – suddenly everything has changed
    bethany joy lenz – haley's song

şimdi de smallville'in bu günkü bölümünden güzel parçalar;

bush - inflatable
    staind - fade
    enigma - gravity of love

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.