Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle siteye ve tree hill topiğine hoşgeldin ROAN kardeş.
    biz burda 3-4 kişi as olarak bu topiği ayakta tutup,çok sevdiğimiz bu dizi hakkında yorumlarımızı paylaşıyoruz.evet aslında seninde dediğin gibi bi nevi kanki olduk sayılır...

soruna gelince ise;
    ben Ares ile Warez'i kullanıyorum indirmek için.diğerlerini bilmiyorum ama heralde onlarda aynı programı kullanıyolardır.bayaa güzel bu iki program.yazıyosun one trre hill yada şarkı adını geliyo anında önüne liste tıklıyıp indiriyosun.eğer sende bu program yoksa indirmeni tavsiye ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

öncelikle bende şaşırdım majesty_7 kardeş
    valla o şarkıdaki çoğul kullanım benimde hoşuma gitti açıkçası...
    diziye gelindiğinde ise evt hakketen süper.RccP kardeş sanada tavsiye ediyorum.ve diğerlerinede.bi kere izlerseniz zaten hastası olursunuz.bende sexai kardeşe katılıyorum.nathan,babasının gerçeklerini öğrenince yeniden dönecek gibi.zaten dönmesi de lazım.az kaldı.şurda 3 gün daha sabretçez...
    bir gün gitçem o dizinin çekildiği ilçeye-kasabaya,o köprüden top sürerek geçicem valla...

inşaalah gidersin...hatta beraber gideriz be andre ...teke tek oynarız olur mu? birar tane de peyton ve brooke buluruz...iki üç tane de lucas ve nathan bulur tokatlarız....olum süpper oldu lan...nasıl yazıyorum...dehset oldu..

• yanlış oldu pardon !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 13 Aralık 2005, 22:08:43 >
  • iyi ettin Roan kardeş...hoşgeldin aramıza ...google dan bulmuşsundur...wayy bee topiği nerelere taşıdık...gözlerim yaşarıyor.... abartma sexai...tamam tamam sustum...

Roan kardeş artık indirebilirsin istediğin şarkıyı...hayırlı olsun...eminim beğeneceksin...özellikle HALEY'imizin yani Bethany Joy Lenz'e bayılacaksın...çok hoş söylüyor hatun...
    umarım yazdıklarımızı beğenmişsindir...artık seninde konuşacak arkadaşların var...hoşgeldin...gel bi sarılayım sanaa...

evet kaçırmaya gelmiyor dizi ama unutma gerçek cnbce'ci gerçek one tree hill 'ci kalakar 3 ü10 gece izler dizisini...huzurla uykusuna devam eder...meraklanma sen...

tabii canım kanka olduk...herşeyden haberimiz vardır mesela...majesty_7'nin hayal kahramanı gibi bi şey olduğunu,birçok kimlikte tezahür edebileceğini...iyi bir basketci olduğunu...
    andre'nin ise benim tabirimle gerçek CNBCMANİA'lardan olduğunu,üstelik bunun genetik olduğunu..maaile cümbür cemaat cnbc 'ci olduğunu annesinin de oc ve diğer dizileri kaçırmadan izlediğini söyleyebilirim..hatta şu an yemek yiyor... ............ yuuuuuhhh bana nasıl sıkıyorum yahuuuuuu

yok yok sığıntı gibi kalmazsın..sıkı takip edersen..sende eğlenirsin..zaten forum.donanimhaber bağımlılık yapar...diğer cnbc topicleri de yavaş yavaş açılıo...ilk THE Oc 'imiz vardı....One Tree Hill gördüğün gibi geçti..izlenmede de senaryo iyi giderse izlenme olarak da geçecek...,

görüşürüz inşaallah...
    quote:

Orjinalden alıntı: ROAN

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum sırf sizlerle muhabbet etmek için aslında biraz şansa oldu one tree hıll in şarkılarını indirmek için uğraşıyodum googleda dolaşırken bu site karşıma çıktı ve sizin yazılarınızı okudum BAŞTAN SONA bende zaten bu diziyle ilgili konuşmak için arkadaş arıyodum

bende bu diziyi çok seviyorum saat 18.45 te kaçırınca ki hep kaçırıyom gece 2.00 ye 10 tana çalar saat kurup kalkmak bir yandan işkence oluyo ama deyiyo tabi(ertesi sabah iş olduğu için geç yatamıyoz tabi yatıp gece bi daha kalkıyoz )

öle işte gerçi sizin muhabbet bayağı ilerlemiş kanki gibi olmuşsunuz herşeyinizden haberiniz var!!!!
    umarım sığıntı gibi kalmam neyse tekrar görüşürüz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 13 Aralık 2005, 22:18:13 >

• bak bir de roan kardeşim sana kıyak yapayım dedim....hoşgeldin mesajı mahiyetinde sana o istediğin şarkıyı indirebileceğin bir yer veriyorum...rapid'ledim..rapid kullanmayı biliomusun bilmiyorum ama ben yinede yazayım...
    1-linki tıklayıp acınca aşağıda tablo cıkacak ,o tablodan free'ye bas...
    2-yeni sayfa açılınca aşağıya in..orada iyi bak...geriye doğru inen bir sayaç var...patlamaz meraklanma..
    o sayaç sıfırlanınca..benim upload ettiğim şarkı çıkar... I dont wanna be....diye yazar ...bunu tıklıyosun sonra da kaydet dersin bilgisayarına...afiyetle dinlersin....ama çok güzel ard arda dinleme ve bıkma şarkıdan..bir de aşırı uyarılmaya sebebiyet veriyor...hoplayıp zıplama gibi..demedi deme..

galiba rapid linkini paylaşmak yasaktı...o yüzden özel mesaj olarak atıyorum...pm attım yani
    sitede yenisin söyliyeyim sana da yukarıda gelen kutusu var oraya bak....
    kendine de ii bak...

• gecenin bu saatinde hiç güleceğim yoktu valla
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

quote:

öncelikle bende şaşırdım majesty_7 kardeş
    valla o şarkıdaki çoğul kullanım benimde hoşuma gitti açıkçası...
    diziye gelindiğinde ise evt hakketen süper.RccP kardeş sanada tavsiye ediyorum.ve diğerlerinede.bi kere izlerseniz zaten hastası olursunuz.bende sexai kardeşe katılıyorum.nathan,babasının gerçeklerini öğrenince yeniden dönecek gibi.zaten dönmesi de lazım.az kaldı.şurda 3 gün daha sabretçez...
    bir gün gitçem o dizinin çekildiği ilçeye-kasabaya,o köprüden top sürerek geçicem valla...

inşaalah gidersin...hatta beraber gideriz be andre ...teke tek oynarız olur mu? birar tane de peyton ve brooke buluruz...iki üç tane de lucas ve nathan bulur tokatlarız....olum süpper oldu lan...nasıl yazıyorum...dehset oldu..

• google işine gelince ise google'dan ''one tree hill forum.donanimhaber'' yaz arama yerine direk ilk iki sıra bizim topic.güzel oluyo orda görünce...
  • yahu elinde one tree hill in ilk sezonu olan war mı?satan yada başka dizilerle takas düşüne?24 war o.c war desperate housewifes war..
  • arkadaşlar siz gececi ben sabahçı şeklinde yazışıyoruz ama idare .. bu arada verdiğiniz müzik siteleri için sağolun umarım beceririm
  • quote:

google işine gelince ise google'dan ''one tree hill forum.donanimhaber'' yaz arama yerine direk ilk iki sıra bizim topic.güzel oluyo orda görünce...

abi sona forum.donanimhaber yazınca tabii güzel de..kimse böyle bir arama yapmaz ki....

One tree hill yazıp türkçce sitelerde ara de...4.sü bizim bence çok iyi bir başarı.....

bu arada güldürebildiğime sevindim....

• quote:

arkadaşlar siz gececi ben sabahçı şeklinde yazışıyoruz ama idare .. bu arada verdiğiniz müzik siteleri için sağolun umarım beceririm

yok biz 7/24 online çalışırız atm'ler gibi lakin okul dersler vs var işte akşam buluşabiliyoruz daha çok....ümraniye-beyazıt arası çok zamanımı alıyor benim ama okuldan da takip etmeye çalışırım...
    verdiğim müzik sitesi değilde paylaşım sitesi ..ben bendeki şarkıyı oraya upload ettim sonra da bana verdiği kayıt adresini sana pm attım o kadar...

dediklerimi yap,indirmen gerek...olmadı msn'ini verirsin ben msn den atarım sana...yada yahoo 'n varsa o da olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 14 Aralık 2005, 10:36:22 >

• çok sağol ya biraz zorda olsa indermeyi başardım aslında sana tam bulamadım diye mail atıyodum son kez bidaha bakıyım dedim ve sonuç süper her saniye dinlememek elde değil bu şarkıdan bıkıcağımı hiç zannetmiyorum.... aslında nakaratı çok güzel diğer yerleri o kadar da süper değil ama yine de çok sağol bye

bu arada o grup hani kafede parti verilmişti ya lucas'ın annesi yokken genç bi çocuk i don't wanna be'yi sölemişti gerçektede omu söylüyo????

quote:

bak bir de roan kardeşim sana kıyak yapayım dedim....hoşgeldin mesajı mahiyetinde sana o istediğin şarkıyı indirebileceğin bir yer veriyorum...rapid'ledim..rapid kullanmayı biliomusun bilmiyorum ama ben yinede yazayım...
    2-yeni sayfa açılınca aşağıya in..orada iyi bak...geriye doğru inen bir sayaç var...patlamaz meraklanma..
    o sayaç sıfırlanınca..benim upload ettiğim şarkı çıkar... I dont wanna be....diye yazar ...bunu tıklıyosun sonra da kaydet dersin bilgisayarına...afiyetle dinlersin....ama çok güzel ard arda dinleme ve bıkma şarkıdan..bir de aşırı uyarılmaya sebebiyet veriyor...hoplayıp zıplama gibi..demedi deme..

galiba rapid linkini paylaşmak yasaktı...o yüzden özel mesaj olarak atıyorum...pm attım yani
    kendine de ii bak...

• ohh sevindim Roan....dinle dinle ...biraz fazla volume ile tadından yenmez o şarkı...umarım bıkmazsın..ben 2 gün non stop dinleyince insan soğuya biraz sözlerinin bulunduğu bi site var onu da veririm bi ara..hem dinler hem söylersin...

evet gerçekten de cafeye gelen söyleyen adam ta kendisi...oynamış yani...Gavin DeGraw.....

bizim 1.sezonu izlediğimizi bilio dimi herkes...uzun sürer umarım....şöyle 1-2 senemizi alsın yaww...
    quote:

çok sağol ya biraz zorda olsa indermeyi başardım aslında sana tam bulamadım diye mail atıyodum son kez bidaha bakıyım dedim ve sonuç süper her saniye dinlememek elde değil bu şarkıdan bıkıcağımı hiç zannetmiyorum.... aslında nakaratı çok güzel diğer yerleri o kadar da süper değil ama yine de çok sağol bye

bu arada o grup hani kafede parti verilmişti ya lucas'ın annesi yokken genç bi çocuk i don't wanna be'yi sölemişti gerçektede omu söylüyo????

quote:

bak bir de roan kardeşim sana kıyak yapayım dedim....hoşgeldin mesajı mahiyetinde sana o istediğin şarkıyı indirebileceğin bir yer veriyorum...rapid'ledim..rapid kullanmayı biliomusun bilmiyorum ama ben yinede yazayım...

kendine de ii bak...

• yooo malesef 2 sene kadar uzun sürmicekmiş cnbc_e deki bi kızla konuşmuştum stantda duruyodu da direk one tree hıll soru yağmuruna tutmuştum kızı şu hem saatlerle ilgili şikayet etmiştim ama saatler belliymiş değiştirilmez demişti ..... ama dizinin 27 bölüm falan olduğunu söyledi ne kadar doğru bilmem tabi ama kızın dediğine göre 2 sene de olucağını zannetmiyorum kısa bi diziymiş çünkü biz bu dizi bitince napçaz onuda bilmiyom şu diziyi cd'yekaydedebilsem ne güzel olur bu arada ben sana msn adresimi veriyimde sana özel mail nasıl atcam bilmiyom yani şimdi yazsam adresimi girebilen herkes öğrenicek hadi bizim üye arkadaşlardan zarar gelmezde onun için sen bana at ben seni kaydederim ok???

ohh sevindim Roan....dinle dinle ...biraz fazla volume ile tadından yenmez o şarkı...umarım bıkmazsın..ben 2 gün non stop dinleyince insan soğuya biraz sözlerinin bulunduğu bi site var onu da veririm bi ara..hem dinler hem söylersin...

evet gerçekten de cafeye gelen söyleyen adam ta kendisi...oynamış yani...Gavin DeGraw.....

bizim 1.sezonu izlediğimizi bilio dimi herkes...uzun sürer umarım....şöyle 1-2 senemizi alsın yaww...

• ne standı yaa...nerede konustun bakayım sen ??????
    neyse napalım bari....yinede epey izleyecek bölümümüz var gibi gözüküyor...
    bana özel mail atman için benim yazdığım bu yazının hemen sağ üstüne bak orada Pm,Adres,Blok,Cevap,Alıntı,Değiştir vs yazar....tarih ve saat barının devamında...oradan(benim girdiğim yazının kine dikkat et...oradan Pm e basacaksın sonra da acılan yere yazacağını yazacaksın...basit yani...
    bende atarım o sorund değil de maksat sen öğren.... ares'i de kesinlikle indir... birçok şarkıyı indirebilirsin böylece...

yooo malesef 2 sene kadar uzun sürmicekmiş cnbc_e deki bi kızla konuşmuştum stantda duruyodu da direk one tree hıll soru yağmuruna tutmuştum kızı şu hem saatlerle ilgili şikayet etmiştim ama saatler belliymiş değiştirilmez demişti ..... ama dizinin 27 bölüm falan olduğunu söyledi ne kadar doğru bilmem tabi ama kızın dediğine göre 2 sene de olucağını zannetmiyorum kısa bi diziymiş çünkü biz bu dizi bitince napçaz onuda bilmiyom şu diziyi cd'yekaydedebilsem ne güzel olur bu arada ben sana msn adresimi veriyimde sana özel mail nasıl atcam bilmiyom yani şimdi yazsam adresimi girebilen herkes öğrenicek hadi bizim üye arkadaşlardan zarar gelmezde onun için sen bana at ben seni kaydederim ok???

ohh sevindim Roan....dinle dinle ...biraz fazla volume ile tadından yenmez o şarkı...umarım bıkmazsın..ben 2 gün non stop dinleyince insan soğuya biraz sözlerinin bulunduğu bi site var onu da veririm bi ara..hem dinler hem söylersin...

• çaktirmagurur duyalim biraz...
    quote:

quote:

google işine gelince ise google'dan ''one tree hill forum.donanimhaber'' yaz arama yerine direk ilk iki sıra bizim topic.güzel oluyo orda görünce...

abi sona forum.donanimhaber yazınca tabii güzel de..kimse böyle bir arama yapmaz ki....

One tree hill yazıp türkçce sitelerde ara de...4.sü bizim bence çok iyi bir başarı.....

• sonuna kadar hakediyoruz...

bu arada Roan ile msn'deyiz sabahtan beri konuşuoz....

one tree hill nelere kadirsin...!!!
    quote:

çaktirmagurur duyalim biraz...
    quote:

quote:

• bende ara sıra majesty_7 kardeşle konuşuyom.aslında her zaman konuşurum ama çok sık girmiyo msn'e...
    bu arada sexai kardeş özel mesajlarına bi bak istersen...
  • baktım,yanıtladım
  • baktım,yanıtladım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.