|
One UI 7 güncellemesi ne durumda: Diğer Samsung modellerine ne zaman gelecek?

-
-
Alıntı
metni:Samsung'un gecikmesinin nedenlerinden biri olarak tatil dönemi gösterilebilir. Evet, diğer firmalar tatil falan yapmıyorlar, sadece Samsung çalışanları tatil döneminde çalışmıyorlar değil mi?
Neredeyse altı aydan fazla süredir kılımızı kıpırdatmadık, kaba etimizin üzerine oturduk demiyor da tatil dönemine rast geldik diye bahane de hazır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Ocak 2025; 10:54:36 > -
Ne kadar sığ ne kadar geri kafalı bir yorum.
-
S24Ultra kullanıcısıyım gelen giden güncelleme yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim gibi Beta2 de misin?
-
Bir Samsung kullanıcısı olarak gram beklenti içinde değilim, ne değişebilir ki ufak değişiklikler geliyor istediği zaman gelsin.
Android veya IOS sürümleri de aynı şekilde, artık özellikler doyuma ulaştı minik farklarla yeni versiyon geliyor.
-
Samsung konusunda muhatap alıp, fikir alışverişinde bulunacağım biri değilsiniz ne yazık ki.
Bir dahaki sefere, içeriği daha zengin ve ileri görüşünüzü kattığınız bir yorum yaparsanız, mesajımı o zaman alıntılayın.
-
6.1 yüklü işte detayına hakim değilim güncelleme gelmedi beta nasılsın olur bakarım akşama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merak ediyorsan baya sorunsuz beta denilse de :
-
Eninde sonunda güncelleme alacak bütün modellere verilecek. Mevcut arayüz zaten gayet akıcı ve kullanışlı. Telefonunuzda değişiklik istiyorsanız Tema uygulaması var girin oraya ücretli, ücretsiz yüzlerce tema var. Ben sıkıldıkça değiştiriyorum yeni sürüme gerek yok. Güvenlik güncellemeleri gelsin yeter. Ne zaman gelecek diye kafayı takınca sinir oluyor insan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X