|
Bildirim
7 sene güncelleme verecek birde yersen
|
Gerçekten son yılların en büyük fiyaskosuna yine Samsung imza atmayı başardı. Kendisini tebrik ediyoruz. İşlemci dökümlerindeki başarısızlığına ek olarak şimdi de yazılım tarafındaki sorunlar ortaya çıktı. Samsung, bir Nokia olup batamayacak kadar çok sektörde bulunan bir şirket. Güney Kore buna izin vermez zaten ama mobil tarafta bu gidişle ciddi kan kaybedecek; bu su götürmez bir gerçek.
|
S24 ultra sahibi olarak bir daha kesinlikle Samsung telefon almayacağım.
Düzeltme: dün 16 pm ye geçtim |
Uzun yıllar Samsung, Oneplus ve Xiaomi kullanmış biri olarak söylemek isterim ki; Samsung'u sistemindeki sıkıntıları yüzünden yıllar önce bırakmıştım. Oneplus ve Xiaomi kullandım uzun zaman lakin onlarda da ufak tefek sistem sıkıntıları ve bug lar mevcuttu. En son Samsung S23U alarak Samsung'a dönüş yaptım. Eski bug lardan veya sistem sorunlarından neredeyse eser yok diyebilirim. Hatta fanboy olmamama rağmen bu sefer Samsung bu işi çözmüş diyebildim. Hala onu kullanmaktayım ve memnunum. İşin bir diğer tarafı da, her güncellemeden sonra bazı şeylerin bozulması yada batarya sağlığının etkilenmesi. Bu hemen hemen tüm cihazlarda olan, olabilecek şeyler. İster işletim sisteminiz Android olsun ister İOS, fark etmez. Hatta bu durumlar sadece telefonlara özel bile değil diyebilirim. Kullandığınız yazılım bazlı her elektronik cihazın bu tarz durumlar yaşaması muhtemel. O yüzden markayı boklamanın bir anlamı yok. Burada önemli olan hatayı kabul edip düzeltmeye çalışan, geri bildirimleri önemseyen marka olmak. Bazı arkadaşlar demiş ki; bir daha asla almam yada vazgeçme sebebim bla bla... O işler öyle olmuyor. Olsaydı sayısız kez bu şirketler batardı. Sektörün nasıl ilerlediği ve işlediği gayet açık. Oneplus'ın hızını, Xiaomi'nin arayüzünü sevsem de Samsung'un stabilitesini daha çok seviyorum. Yine söylüyorum fanboy değilim ve tamamıyla şahsi fikrimdir naçizane. Saygılar.
|
:D Bence direkt 8 gelsin şu saatten sonra 7'nin tadı kaçtı. |
Zaten bazı insanlar 7 yıl güncelleme olayına çok takılıyor kim 7 sene aynı telefonu kullanır ki 3-4 sene versin yeter o da düzgün verebilirse 😆
|
Xiaomi bile 14 serisini (S24 serisinin rakibi) çoktan android 15'e güncellemişken samsung'un hala bu güncellemeyi vermemiş olması büyük bir rezalet.
Android 16 çıktı çıkacak nerdeyse. |
Kanzi sAmsUnG aL 7 sEnE gUnCeLleMe alacak ama 8gb ram128gb hafiza ??????
|
Ahahahaha keyfimiz yerine geldi valla. Bize böyle haberlerle gelin. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi. Daha da kimse sırf 6-7 yıl güncelleme veriyor diye Samsung almasın.
|
:D Bence direkt 8 gelsin şu saatten sonra 7'nin tadı kaçtı. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 16 Nisan 2025; 9:22:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Nisan 2025; 12:55:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 14 Nisan 2025; 13:17:32 > |
|