Şimdi Ara

ONE V & motoluxe & Sola inceleme sonucu karasızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatana gittim 3 cihazıda aldım inceledim.
    * Motoluxe tasarımı çok güzel ince ekranı büyük ama dokunmatik tepkileri bana çok düşük geldi. geçişler yavaş. android 2.3

*One V içlerinde en çok hoşuma giden bu oldu üzerinde and. 4 vardı tepkileri güzel ama şarjı motoluxe göre daha az gidiyor ve ekran daha küçük.

*Sola bu yeni çıkmış sanırım gittiğimde sadece motorola ve htc için gitmiştim görevli bunu tavsiye etti tasarımı çok hoşuma gitmedi.

Bu 3 cihaz hakkında söylemek istediklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
    Merak ettiğim bir diğer konu HTC ONE V android 5 i destekleyebilirmi acaba? yoksa and 5 sadece çift çekirdekliler için mi çıkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.h

Bugün vatana gittim 3 cihazıda aldım inceledim.
    * Motoluxe tasarımı çok güzel ince ekranı büyük ama dokunmatik tepkileri bana çok düşük geldi. geçişler yavaş. android 2.3

*One V içlerinde en çok hoşuma giden bu oldu üzerinde and. 4 vardı tepkileri güzel ama şarjı motoluxe göre daha az gidiyor ve ekran daha küçük.

*Sola bu yeni çıkmış sanırım gittiğimde sadece motorola ve htc için gitmiştim görevli bunu tavsiye etti tasarımı çok hoşuma gitmedi.

Bu 3 cihaz hakkında söylemek istediklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
    Merak ettiğim bir diğer konu HTC ONE V android 5 i destekleyebilirmi acaba? yoksa and 5 sadece çift çekirdekliler için mi çıkacak?

Senin beklentilerini karşılayacak telefon:Ace 2 veya Beam

• neden galaxy ace peki?
  • Ekran büyüklüğü yeterse Xperia Sola derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.