Bildirim
One X ve 30 fps
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tv'ye bağlı birazda. Sonuçta 30 fps, 30 fps'dir. Her yerde aynıdır. Ama tv'de olan motion plus gibi özellikler daha akıcı göstermesine sebep olur. Ama input lag baya yükselir bu özellikle. -
göz alışması ile alakalı bişey birz pc-xbox iki konsolda aynı oyunu oynarsan aynı zamanlarda destiny 2 gibi mesela xbox çok rahatsız eder.
ama tek ciazda oynarsan oyunu göz alışıyor farkı hisetmesin bile. -
Fh2 30 fps x360 da çok akıcı oynanıyor. Belki w3 de aynı deneyimi yaşatır diye umuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Tv'ye bağlı birazda. Sonuçta 30 fps, 30 fps'dir. Her yerde aynıdır. Ama tv'de olan motion plus gibi özellikler daha akıcı göstermesine sebep olur. Ama input lag baya yükselir bu özellikle.
Gerçi one x alırsam 4k tv de alırım çok yüksek ihtimal -
30 fps oynayanlar akıcı diyorsa bende alışırım ya az 30 fps oyun oynamadımquote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456
göz alışması ile alakalı bişey birz pc-xbox iki konsolda aynı oyunu oynarsan aynı zamanlarda destiny 2 gibi mesela xbox çok rahatsız eder.
ama tek ciazda oynarsan oyunu göz alışıyor farkı hisetmesin bile. -
birde witcher 3 de 30fps ve 60fps modu var xbox one x de 60fps oynuya biliyon. -
Youtubedan baktım ona. 60 fps sabit değil, çözünürlük de baya bi düşüyor.quote:
birde witcher 3 de 30fps ve 60fps modu var xbox one x de 60fps oynuya biliyon. -
4k 30fps 1080p 60fps şeklinde :Dquote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Youtubedan baktım ona. 60 fps sabit değil, çözünürlük de baya bi düşüyor.
Alıntıları Göster
ama şu var 4k alıştınmı 1080p çamur gibi geliyor insana. -
Normal yani 4k monitörde. Ben videodan anladım o farkı -
Evet. Ayrıca konsoldaki 30 fps pc deki 30fpsden daha akıcı olur her zaman. -
Bu oyunla da alakalı.quote:
Orijinalden alıntı: Funder
Evet. Ayrıca konsoldaki 30 fps pc deki 30fpsden daha akıcı olur her zaman.
GTA V ve RDR II, 30 FPS kilitleyip gamepad ile yüksek ayarlarda oynuyorum ve zerre rahatsız etmiyor.
Ama Assassin's Creed'e aynısını yapınca 30 FPS, kamerayı çevirirken aynı akıcılık yok. FarCry'da da olmuyor. -
Oyundan oyuna akıcılık durumu değişir . Gta v ve rdr 2 örneğini arkadaşlar zaten vermiş ben de for honor örneğini vereyim evet bu da 4K 30 fps ama hiç rahatsız etmiyor gayet akıcı -
Oyundan oyuna olduğunu sanmıyorum.
Mesela forza horizon 2 yi xbox 360da 30 fps çok oynadım ve çok akıcı ama pcde forza horizon 4’ü 30 fps sabitledim aynı akıcılık olmadı. Hatta 60 fps de bile o kadar akıcı gelmedi ama montion blur açınca akıcı oldu. -
Xbox one x de oynadığın örneğin; Div2 oyunundan hemen sonrasında pcde 60fps stabil oynarsan bir daha one x i açmayabilirsin. Mesela ben =] -
yoo hiçte çamur gelmiyor 4k da oynuyorum 1080p'de, hele 55 ekran 4k tv varsa dibine kadar girmedikçe sorun yokquote:
4k 30fps 1080p 60fps şeklinde :D
ama şu var 4k alıştınmı 1080p çamur gibi geliyor insana.
Alıntıları Göster -
yok ben o açıdan demedim oyunları 4k oynayıp sonra aynı oyunu 1080p de oynadıgında o hisi veriyor diye söyledim ben.quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
yoo hiçte çamur gelmiyor 4k da oynuyorum 1080p'de, hele 55 ekran 4k tv varsa dibine kadar girmedikçe sorun yok
Alıntıları Göster -
vallaha kardeşim haklısında takılmadıkça sorun yok 1080p halen candır..nekasma ne donma ne birşey ne fps düşüşü bilmem ne yetiyorda artıyorquote:
yok ben o açıdan demedim oyunları 4k oynayıp sonra aynı oyunu 1080p de oynadıgında o hisi veriyor diye söyledim ben.
Alıntıları Göster -
30 fps beni rahatsız ediyor açıkcası GTA 5'te RDR2'de sanki ağırlaşıyor gibi geliyor. Biz pc'de dandik grafiğe 60 fps'e alışmışız ondan sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X