Şimdi Ara

One X Wi-Fi sorunu hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen ay aldıgım One X ımden cok memnunum... Ama Wi-Fi ve şar ile alakalı bazı problemlerim , sorularım var...

Wi-Fi actıgımda şarjım cok hızlı bı sekılde tukenıyor...
    Wifi sinyal gücüm modem e 4-5 m engelsiz bı mesafedeyken bıle dalgalanıyor...
    sanırım sinyal gücü dustugunde her seferınde bır kısım daha fazla enerjı harcayarak baglantıyı surdurmeye calısıyor...

One X de Wi-Fi sorunsalı dedıgımız sey tam olarak nedır... nasıl anlasılır...

bu konularda benı bılgılendırebılecek arkadaslara sımdıden tesekkurler...

• 3 ayı doldurdum arkadaşım bende gerçekten güzel bir telefon merak etmiş olduğun wi-fi sorunu malesef bende de var. En basit anlaşılma yolu wi-fi nin az çektiği bir noktada telefonun sağ arka üst tarafını micro sim girişinin hemen altını iki parmağın ile sık eğer wi-fi sinyal yükseliyorsa ve bıraktıktan hemen sonra tekrar düşüyorsa wi-fi problemi mevcut. İnternette bir kaç yerde HTC seri üretim hatalı telefonları değiştirecek diye bir yazı okumuştum ama HTC ile müşteri hattı ile yaptığım görüşmeler sonucunda böyle bir durumun söz konusu olmadığını hatta seri üretim hatası ile ilgili bir durumda olmadığını söylediler ısrar ettiler hatta sorunun yazılımsal olduğunu garantiye gönderirsem yazılımın güncellenerek sorunun halledileceğini söylediler tabi ki bende masal gibi dinledim Sorunun çözümü aslında burada http://www.youtube.com/watch?v=_jZ-nelmWAI ama açıkcası garanti dışı kalma riskini almak istemiyorum Türkiye'den garantili aldım cihazı. Yeni bir telefonu da garantiye gönderip kurcalatmak istemiyorum ama aksesuara baya para yatıracağım bundan önce wi-fi sorununu halletmek yerinde bir karar olacak. Fırsat bulduğum bir zaman garantiye bizzat kendim gidip teslim edeceğim. Sen daha farklı bir çözüm üretirsen duymayı isterim arkadaşım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.