Şimdi Ara

OneHand mı twohandmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi wariorum varda jpkoda kaza bela impact +7 yaptım bide önceden aldığım +7 de 103 atack veren bi spear adını bilmiom japonca şimdi elimde 103 + 100 oldu bunları bi arkadaş +7 reverse raptor la takas etmek istio sizce etsemmi?Yalnız char master olmuycak ona göre lütfen değerlendirme yapın raptor olmasada +6 iron impact flnmi alsam? Masterdan önce raptor la oynanmaz diolar bende ilk defa warior kasiorum lütfen yardım .

• up
  • 103 attack fena değil 2 handed ta baya seri vurur ama verdikleride +7 raptor yani bence değiş madem 59 da kalcan attack önemli raptor derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightcrawler_

Beyler bi wariorum varda jpkoda kaza bela impact +7 yaptım bide önceden aldığım +7 de 103 atack veren bi spear adını bilmiom japonca şimdi elimde 103 + 100 oldu bunları bi arkadaş +7 reverse raptor la takas etmek istio sizce etsemmi?Yalnız char master olmuycak ona göre lütfen değerlendirme yapın raptor olmasada +6 iron impact flnmi alsam? Masterdan önce raptor la oynanmaz diolar bende ilk defa warior kasiorum lütfen yardım .

Bende harpoon +8 ve exp. deep +7 raptor +7 var exp kasarken raptoru ve çift eli ama czde kesinlikle çift el kullanıyorum..
    Çift el bence çok daha iyi Bence Çift el kullan derim Raptor masterdan önce atack verir ama çift el daha iyi bana göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 10 Ekim 2006; 23:46:36 >

• Çok ıska geçio diolar master açmadan raptor ama ..Kullanmadımki daha önce bilmiom :S.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightcrawler_

Çok ıska geçio diolar master açmadan raptor ama ..Kullanmadımki daha önce bilmiom :S.

Iska geçmesinin sebebi master degil Sword Dancing Harici Vurulan skillerden kaynaklanıyor..
    Artıq Aura Dancing de var Ama dedigim gibi çift el derim 2 sinide kullanıyorum şuan ordan biliyorum..
  • Up ...
  • up ne ya adam cvp vermiş ya alla alla
  • Nie yaw saçma sapan msjlar yazan biri değilim sadece yorum bekliyorum .
  • bence raptor +7 gerçi jpkoda en fazla 52 lvl charım war ama
  • ama jpkoda rogueyim o başka :S
  • combo biliyosan değişme derim.bilmiyosan değiş.
  • Herzaman için dual silahları tercih ederim wariorlar için bide ex kasacaksan al eline iki tane mp recovery yada mp and hp recovery kullan zuper olur pot derdindende kurtulursun
  • +9 toto +8 giga combine alayına gider bunları ytl ile al ardream in ansını ağlat!
    En iisi:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.