Şimdi Ara

Önemli 0533 810 9749

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şerefsizin birisi benim telefon numaram üzerinden insanalra mesaj atıyor kim oldugunu yada hangi
    zihinsel faliyetin sonucunda bunu yaptıgını bılmıyorum. Allah arkaadaşa akıl fikir versin demekten başkla birşeyde
    düşünemiyorum. Herkezden özür dilerim ve 0533 810 9749 nolu telefonumdan salakca ve cahilce mesaj alan arkadaşların
    dikkate almamasını rica ederim

• dostum senin turkcell süper şifreni çalmış olabilirler dikkat et...eğer tahminim doğru ise hemenwww.turkcell.com.tr gir süper şifreni değiştir eğer adam şifreni değiştirmişse sifre yaz 2222 yolla şifren gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

dostum senin turkcell süper şifreni çalmış olabilirler dikkat et...eğer tahminim doğru ise hemenwww.turkcell.com.tr gir süper şifreni değiştir eğer adam şifreni değiştirmişse sifre yaz 2222 yolla şifren gelir...
    ulan ne adamlar var yaaaa adamın işi gücü yok başkasının hesabından başkalarına kötü mesaj atıyor allah sonumuzu hayır etsin bu memleket adam olmaz valla
  • kim olduğunu ögrenmek için;
    mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder
    3-5 saniye sonra falan mesaj turkcell'den ad ve soyadı veriyorlar BUNU DENE.....

Not: msj gönderim ücretlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedo78

kim olduğunu ögrenmek için;
    mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder
    3-5 saniye sonra falan mesaj turkcell'den ad ve soyadı veriyorlar BUNU DENE.....

nette 1 site vardı istedigin numaradan gidiyor gibi sms atabiliyorsun ordan da yollamıs olabilirler
  • quote:

mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder

telefon zaten mağdur olanın. forumu iyi oku

• quote:

mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder

quote:

Orjinalden alıntı: sedo78

mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder

diğer adamın no su ortada yok dostum olmasıda imkansız zaten ama bu no üzerinden başkalarına mesaj atıyormuş abuk subuk ve mesaj atıkkları kişilerde bu arkadaşımızı rahatsız ediyormuş anladığıma göre bence süper şifre olayı bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

quote:

mesaj menüden
    KIM 53xxxxxxxx
    yaz 2222 gönder

diğer adamın no su ortada yok dostum olmasıda imkansız zaten ama bu no üzerinden başkalarına mesaj atıyormuş abuk subuk ve mesaj atıkkları kişilerde bu arkadaşımızı rahatsız ediyormuş anladığıma göre bence süper şifre olayı bu

Alıntıları Göster
    olabilir?

• quote:

olabilir?

Alıntıları Göster
    Dün yine birsinin numarasından Turqie'ya mesaj gönderilmiş.Birileri ortalığı karıştırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

ulan ne adamlar var yaaaa adamın işi gücü yok başkasının hesabından başkalarına kötü mesaj atıyor allah sonumuzu hayır etsin bu memleket adam olmaz valla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

• quote:

Orijinalden alıntı: eleny

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bunu yapan arkadswww.donanimhaber.com adresınden reklam olmasın dıye adını vermıyecegım bı rkonuya gıren elemanlardanbırısı yaptı bunu cunku cep telefonumu verdıgım uc forumdan ozellıkle donanım haberınkı arıyanların hepsı buaranın uyelerı ıdı onalra mesaj atılmıs kı muhtemeln actıgım konuya gıren uyelerden yada uye olmadan konuları gorebılenelrden bırısı yaptı bu olayı yasal takıp baslaması ıcın trcell sıkıstırmaya calısıyorum umarım yapan yakalanır

• quote:

Orijinalden alıntı: e-diablo

Arkadaslar bunu yapan arkadswww.donanimhaber.com adresınden reklam olmasın dıye adını vermıyecegım bı rkonuya gıren elemanlardanbırısı yaptı bunu cunku cep telefonumu verdıgım uc forumdan ozellıkle donanım haberınkı arıyanların hepsı buaranın uyelerı ıdı onalra mesaj atılmıs kı muhtemeln actıgım konuya gıren uyelerden yada uye olmadan konuları gorebılenelrden bırısı yaptı bu olayı yasal takıp baslaması ıcın trcell sıkıstırmaya calısıyorum umarım yapan yakalanır

Alıntıları Göster
    demek bu numara senin az önce sana mesaj attım arkadaşım önce konuşmayı öğren şeklinde başlıyordu bunu yapan itneyi bulursan banada gönder beynimden dumanlar çıktı şimdi sinirden hattını kapattır yada gereğini tez zamanda yap pisi pisine sen bok yoluna gitme tabi kendini aka çıkarmak için bu topici açmadıysan yanlış anlama beni sadece bir şüpe bu yapılan çok ahlaksızca bir şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: GodofThunder

demek bu numara senin az önce sana mesaj attım arkadaşım önce konuşmayı öğren şeklinde başlıyordu bunu yapan itneyi bulursan banada gönder beynimden dumanlar çıktı şimdi sinirden hattını kapattır yada gereğini tez zamanda yap pisi pisine sen bok yoluna gitme tabi kendini aka çıkarmak için bu topici açmadıysan yanlış anlama beni sadece bir şüpe bu yapılan çok ahlaksızca bir şaka

Alıntıları Göster
    www.serefsizler.com da bir arat bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: GodofThunder

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_2542537/tm.htm bu linke bi gir bak senin tel numaranla bana atılan mesajla ilgili açtığım topic bu bunu yapanı tez zamanda bulmaya çalış adını lekeliyor ve senin başını ağrıtıyor yaptığı itnelik

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastdevil

Alıntıları Göster
    bu link açılmıyorwww.serefsizler.com

• quote:

Alıntıları Göster
    bir dewww.çokayıpedenler.com u dene

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastdevil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: thelastdevil

• quote:

Orijinalden alıntı: kibarnet

nette 1 site vardı istedigin numaradan gidiyor gibi sms atabiliyorsun ordan da yollamıs olabilirler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kibarnet

olabilirler deil kesinlikle öyle zaten...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: saatsiz

quote:

Alıntıları Göster
    Hemen süperşifreni değiştir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.