Bildirim
**Önemli Bir Konu**
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cvp verecek yok mu ya? -
Oynamana göre değişir ama doldururr.... -
KO kotayı doldurmuyo buna emın ol o kotayı dolduran youtube orda izlediğin videoyu sen indirmiş sayılıyosun ve ne kadr video izlersen okadr kota çabuk doluyo -
bana hep 35 m geliyor ama ben günde 1,5-2 saat oynuyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Imİllegal!
Knight OnLine Kota yı dolduruyormu?Her ay annem kızıyor 40milyon 50milyon geliyor hep 35m gelmesi gerekirken lütfen söylefin bilmeyenler ben ne bilem, of ne biçim topic, falan filan öle şeyler demesin şimdiden saolun
ko kotayı manyaq harcıyor fazla girme gunde 3-4 saat yeterli sana -
tam bilen yok mu biri doldurur dio biri youtube doldurur dio tam bilen? -
youtube dolduruyor bierde ben siteden yukledım sonra cd ye cektım sonra cd denyükledim sende dene ole
youtube yiyor ayda 30 m sırf youtubeden bile gelir -
quote:
Orjinalden alıntı: psychomanyak
KO kotayı doldurmuyo buna emın ol o kotayı dolduran youtube orda izlediğin videoyu sen indirmiş sayılıyosun ve ne kadr video izlersen okadr kota çabuk doluyo
BİLİNÇLİ İNSANIN HALİ BAŞKA OLUYO LAFIMI AĞZIMDAN ALDIN+9999 -
la benim oldu 6 gb ben ne apıcam
kardeşim bilmiyormus kotadan da anlamıo zaten hep müzik ve film izliomuş sonradan farkına vardım. söledim daha girmio.
ama sözleşme oldugu için 2 ay bedava idi şimdi bu ilk ay ben para vericem mi vermicem mi ?
onu söylerseniz sevinirim. -
doldurmuyo yani tmm -
Günde oratalama en az 10 saat oynuorum 2-3 gb arası gelio -
SENİN ZATEN GÜNDE 10 15 SAAT OYNADIĞIN BELLİ BAKSANA ARTIK REEL PARAYI BİLE GB OLARAK TELEFUZ EDİYOSUN ÇIK BİRAZ HAVA AL GEZ DOLAŞ
quote:
Orjinalden alıntı: Eldvin
Günde oratalama en az 10 saat oynuorum 2-3 gb arası gelio
-
Valla benim ole bi sorunum yok Sınırsız benimki :D:DD:
Videomu izlicen gir izle kota mota yok D:D: -
Saniyede 5-10 kb arasında yiyor diye biliyorum AOE söylemişti zmnında.. -
Evet kotayı dolduruyor.256 daha iyi ama bağlantı yavaş.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Imİllegal!
tam bilen yok mu biri doldurur dio biri youtube doldurur dio tam bilen?
dolduruyor arkadasım dolduruyor!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X