Şimdi Ara

Önemli Bir Konu Hakkında Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarım abilerim sizlere bir şey danışmak istiyorum. Geçen sene sınava girdim şu an ise bir vakıf üniversitesinde Hukuk Fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim. Ankara'da ikamet ediyorum. YGS ve LYS'ye bu sene yeniden girmeyi ve öğrenimime İstanbul'da devam etmeyi istiyorum. Sınava girdiğimde okuldan gelecek puanımın yarısının kesileceğini biliyorum. Şimdi sorularım ise burada başlıyor madde madde yazacağım sizlerde madde madde cevap verirseniz çok sevinirim.

1- Eğer bu sene İstanbul'da bir vakıf üniversitesi kazanırsam 2.sınıftan mı başlayacağım yoksa 1.sınıfı tekrar okumam mı gerecek?
    (Ben bu konuda bir araştırma yaptım, benim edindiğim bilgiye göre benim aldığım dersleri 1.sınıf müfredatında vermiş olan bir okulu kazanırsam, dersleri görmüş kabul edilip 2.sınıftan başlayacağım. Ama bu bilgiden emin değilim bunu öğrenmem gerekli.)

2- Bu sorum 1.soruyla da alakalı birazcık. Şu an kendi okulumda gördüğüm derslerden Medeni Hukuk ve Hukuk Başlangıcı dersleri kritik dersleri veremeyebilirim, yani dersleri alt sınıftan alma durumum oluşabilir. Eğer 1.soruda bahsettiğim durum oluşursa yani ben yeni kazanacağım okulda 2.sınıftan başlama hakkı elde edersem yukarıda bahsettiğim iki dersin altta kalması benim 'yeni kazanacağım okulda' 2.sınıftan başlamama engel olur mu? Yoksa 2.sınıftan başlayıp Medeni Hukuk ve Hukuk Başlangıcı dersini yeni okulumda alttan ders olarak alabilir miyim?

Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.