Şimdi Ara

Önemli Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Sigaraya başlama hevesim var.Bu hevesim nasıl geçer?Önerilerini bekliyorum.

• Sigaraya başlar isen sigaraya başlamış olacağından sigaraya başlama heveside kalmayacaktır
  • Puro iç. Ciddiyim. Yeminim var, şu ana kadar sigarayı ağzıma almış değilim ama arada sırada puro içerim. Puro bağımlısı diye bir şey duymadım(pahalı zaten) dolayısıyla havanı atarsın bağımlılığın olmaz bir şeyin olmaz ohh

Not: Tabi puroyu sigara gibi sürekli içersen bağımlılık yapar ama puronun adabına uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netenes -- 21 Ağustos 2011; 6:10:25 >
  • Hiç sigara içmeyen birine puro önermek Puro o kadar ağır bir tütündür ki puro içtikten sonra en ağır sigarayı bile içsen bkz:Parli rezerve hava solumuş gibi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olric Reyiz

Hiç sigara içmeyen birine puro önermek Puro o kadar ağır bir tütündür ki puro içtikten sonra en ağır sigarayı bile içsen bkz:Parli rezerve hava solumuş gibi gelir

1.si nickin yüzünden seni ciddiye almakta zorlanıyorum.
    2.si valla puroyu düzgün içersen o kadar ağır olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netenes

quote:

Hiç sigara içmeyen birine puro önermek Puro o kadar ağır bir tütündür ki puro içtikten sonra en ağır sigarayı bile içsen bkz:Parli rezerve hava solumuş gibi gelir

1-Almayabilirsin ama ben seni ciddiye alıp yorumuna cevap veriyorum
    2-Düzgün içmekten kastın nedir? 1 dalı 15-20 dakikada bitirmek mi?

• yatağına gir zıbar yat çocuk
    şimdi laylaylom geliyo ama pişman olucağın işe kalkışma (şahsen hiç kullanmadım 5yıl önce 1-2 fırt o kadar iyikide kullanmıyorum)
    şimdi size marifet gibi geliyo ama sigara içilen ortamda 'hayır kullanmıyorum demek gerçek marifet'
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netenes

quote:

1-Almayabilirsin ama ben seni ciddiye alıp yorumuna cevap veriyorum
    2-Düzgün içmekten kastın nedir? 1 dalı 15-20 dakikada bitirmek mi?

Okuyup, tecrübe edindiğim kadarıyla dakikada 3-4 nefes almak, hızlıca değil sakince çekmek, normal çakmak yada kibritle değil rezistanslı çakmaklarla yakmak puro için iyidir. Gerçi o kadar büyük tecrübem yok ama arada sırada içen birisi olarak bunları bilirim, öneririm. Yoksa hayatımda hiç adam gibi puro içmedim(yüzlerce dolar olanları).

• Bende de var ama başlarsam kendime lanet ediceğime eminim başlamadığım sürece güzel bir hayal olarak kalıcak böylesi daha uygun.
  • sigaraya başlarsan geçer hevesin.
  • sigaraya başlayıp bırakan bir insan, hiç sigara içmemiş bir insandan üstündür, ama sigaraya başlayan 10 kişiden 2 si bunu bırakabiliyor haberin olsun...
  • La bi git yat la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.