Şimdi Ara

ÖNEMLİ KONU ? Üretimi Durmuş Araç Alınır Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parça sorunu olmaz.Sadece 2. el kaygısı olabilir, bence haklı bir kaygıdır.

Bir modelin yeni bir jenerasyonunun çıkması sorun değildir, hatta avantajdır çünkü yeni kasa fahiş fiyatlarla çıktığı için eskilerinin değeri artar.

Fakat üretim bandından kaldırılan CC artık Arteon olarak üretilmektedir.

İsim değiştiren modeller genelde tutulmaz. (Önrek: Vectra - Insignia veya Latitude - Talisman gibi örnekler tutulmayan araba tabirine uygundur.)
  • Komşum ki kendisinin maddi durumu sıfır RAV4ü rahatça alacak halde 2006 model avensis sahibi. Aracından çok memnun olduğu için inatla değiştirmiyor. Her parçasını da bırakın servisi, özel servisler aracılığıyla rahatça bulabiliyor. Sürekli değişen filtre gibi parçalar uygun, ancak far, kaporta aksamı yerli üretim olmadığından fason azlığından biraz pahalı. Yerli üretim olsaydı orijinali değil ama en azından fason üretimi uygun olurdu. Orijinal tofaş parçası bile fasondan oldukça pahalı olabiliyor. Bir tampon 20TLde olabiliyor 200TL'de, bilmem anlatabildim mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Laz değilim şükür noldu
    Laz'ım yazmışsında

• temiz her arac alinir, kararida fiyati belirler.

• Ben avensiste yoğunlaşıyorum ozaman araştırmaya devam toyota satıp toyota almak mantıklı aile için
  • vakti zamanında sırf bol donanım + ucuz fiyatına aldanıp az satan bir araç olmasına rağmen stilo aldım. ilk seneler mutlu mesuttuk. ama yıllar geçince problem çıkarmaya başladı.

fiat'ta parça sorunu yaşamazsın. parça italya'da bile olsa 10 günde gelir. ama şöyle bir sorun var, araçta bir parçadan şüpheleniyor ustalar, ama emin de olamıyorlar. bu yüzden sipariş geçmek istemiyorlar. normalde çok satan bir araç olsa hemen ordaki başka bir aracın parçasını dener, olunca da depodan parçayı alır takar. çok sorunlar yaşadım ben. sırf test edebilmek için bir stilo arayıp buldular başka bir servisten, arızalı parçaları öyle tesbit edebildiler.

yani demem o ki bırak artık üretilmeyen aracı, halen üretilen ancak az satılan araç da alınmaz. kesinlikle.

cc almazdım. hem 160 bglik motorları sorunlu hem de 2. eli zayıf bir araç.
  • Neden alınmasın ki? Varsayıyorum 2. el bir Latitude ya da 407 aldınız. Bu araçların aslında mantıken yenileri var (Talisman ve 508) ancak isim olarak bakınca yok gibi duruyor.Ya da ülkeden çekilen Chevrolet'den Cruze'u örnek alalım(hala yenisi çıkıyor). Aracın yeni modelinin/kasasının olması ya da olmaması sizin arabanıza ne gibi bir etki yapabilir? Aynı boyalı aracın fiyatının düşmesi gibi galerici ağzından çıkan bir saçmalık olduğunu düşünüyorum.
  • Bir üstteki arkadaşın yorumu önemli onu okudunuz mu ? Toyota da avensisle corollanın motoru aynı bildiğim kadarıyla , bu sebeple sorun olmayabilir diye düşünüyorum birde toyota ülkede çok satılan bir araba. Chevrolet zaten hep tutulmayan bir marka oldu mesela, ama ww CC halen tutuluyor 2.elde milletin ağzına kaşık sığmıyor
  • avensis , corollanın aksine 2. el piyasası zor ilerleyen bir araç.
  • Bu birazda alacağınız arabaya bağlı.
    Mesela Fluence'ın üretimi durdu ama alırsanız yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız.
  • Çok uç değişik araçlar değilse alınır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.