Şimdi Ara

ONEMLİ LUTFEN BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

bende size anlatıyım bır yontem sımdı bırı sıze para ihtaycınız var mi diye sorar siz de evet dersısınız adam da senler dupe yada degısık bir isim soyler bu program der ve part atar sonra sızı kımsenın olmadıgı bır yere tezgah kurtudur butun degerli itemlerinizi 999999999 koymanızı ıster sonra adam town ceker tezgahaı bozma der ben marodano gıdıyom der ve part bozulur ama marodona felan gıtmez aksıne part bozar sonra siz kurdugunuz tegahın uzagındakı sızın goremeyecegınız yerde durur ve itemleri 9 coın koymanızı ıster sız kımse yok dıye koyarsınız ve 10 sn boz der ve ıtemlerı uzaktan ceker

• uzaktan cekme olayını anlamadımmm
  • seytanin bile aklina gelmiyecek yontem
  • MESALA SEN INHOSTES TEGAH KURDUN BEN POTUCUDAN SENİ NERDE GORURUSEM CEKE BİLİRİM
  • yok dıelım arena gırısınde adam kurdu 5 sn lıne bende town dayım taaa ordan nası oluo
  • aynı topicden nie 2 tane actın
  • uzaktan nasıl çekiyorsun peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merchant açmak için uzaklık önemli dğeildir görebiliosan açarsın merchantını ama çok bebece asla inanmam.... inananada acırım walla
  • Adam Bana 9 coins den koymamı isticek bende koycam ölemi?:) Valla 9 coinsden pazara item koyucana cope at direk aynı şey
  • Ya arkadaşım Sen itemlerini 9 coin den koyarsan oynamayı bilmiyorsun demektir
  • hehe arkadasımı öyle dolandırmıstırlar 7 elixirini almıstılar ama biz geri aldık adamdan (biras korkuttuk anlayacağınız hehe)
  • inanın arkadaşlar ilk oyuna başladığımda 42 lwl okçumda ben bu kazığı yemiştim. Bir dahada ne koxp nede dupeye yaklaşmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.