Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli sathonys arkadaşım senin cihazdaki yazılım çok eski olduğu için onda ne biss key seçeneği ne de sonraki yazılımlarla verilen bir çok özellik yoktur. Ben sana istediğin keyleri veririm ama mesela biss keyleri girebilmen için menüde biss key seçeneği olmalıdır. Bu ekleme de emu denilen yeni yazılımla olur. Sen kendin de evde yazılım yükleyebilirsin. Bunun için önce sr-232 ara kablosu alman gerekir. Bu kabloyu al. yükleyeceğin zaman haber ver anlatmaya çalışalım. Ben sana örnek olarak Multivisionların viacces keylerini vereyim kumandadan key ayar bölümüne gel-viaccesi tıkla orada id--007c00 TPS yazan seçeneği okeyle karşına gelen sayfaya aşağıdaki keyleri gir bir dene.
    TPS
    ID: 00 7C 00
    08: AF AA 50 AC BB D8 26 3B
    09: 20 15 E1 76 3F E9 ED 27
    0A:1A A9 57 22 DA 22 22 AA
    0B:4F C0 61 86 E4 8C 35 7C
    0C:8A 00 CB 94 FB 8A 49 2D
    0D:12 4B 6C 81 86 1E 02 B3
    0E:CE 2F 7E BA 0A A4 DD 51
  • Arkadaslar bisey sorcam, bu yazılımlar next'in her modeli icin farkli mi oluyo yoksa hepsine uyar mi. Cunku makineyi( 2000 X CIS Plus) aldigim yer alet cok yeni oldugu icin yazilimin ellerinde olmadini soyledi. Bi de en yeni yazilimlardan birinin adini bilen varsa soyleyebilir mi???
  • abi yaptım da multivisionu olmadı ya sonda bi şifre satırı daha gerekiyo galiba boş kaldı 0F yazıyo satırın basında. ya ben biraz önce sordum bu kabloyu 9-10 milyon dediler. kazık mı yiyom yoksa normal mi? peki kabloyu aldıktan sonra NBA tv falan cözebilcez mi? he bi de o yazılımları yuklemek icin bende prog. falan yok. yardımcı olabilirmisin o konudada? nerden cekicez progları falan. cok tesekkur ederim bu arada ugrastıgın için. şu NBA tv olsun ne dilesen dile benden...
  • güzel cihaz güle güle kullan, pm attım nba için
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

selam arkdaslar, bende Next 2000 X CIS Plus var ama NBA TV izlemek icin ne yapabilirim.. Cok tesekkurler
  • elle nba şifresi girilir ama senin cihazda şu an uygun yazılım yoktur, zannedersen 4-5 ay önce bissli yazılımlar çıktı yanlızca bu yazılımlar olanlara elle biss girilebilir. iki sene çok uzun zama yazılım yükle veya yüklet şu an senin ikinci çanak hemen hemen hiç bir işe yaramıyor şifreler değiştiğinden
    quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

meraba arkadaşlar...
    2 senedir ben next YE 8000 xcam kullanıyorum ve sadece makineyi ilk aldığımda bi şifre çözücü kart almıştım hala ustunde o duruyor ve ta bi haliyle coğu kanalda şifre değiştirdi artık bişey izleyemiyorum. sormak istediğim ben el ile NBA tv şifresi ni girebilirmiyim. giriliyorsada nasıl gireceğim bana bunu yazarmısınız. yalnız şifre çözme konusunda hiç tecrübem yok o yüzden çok açık bir biçimde yazarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim arkadaşlar..
  • her modelin yazılımı farklıdır, birbirine olmaz. ne demek yazılım yok elimizde 21 ağustos yazılımı var bu cihaz için, yazılımsız ne işe yararki okadar güzel bi cihaz.
    www.nebutv.com
    adresteki senin cihazla ilgili bölümü incele, faydalı olur, aldığın bayiye söyle oda incelesin onada faydası olur
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

Arkadaslar bisey sorcam, bu yazılımlar next'in her modeli icin farkli mi oluyo yoksa hepsine uyar mi. Cunku makineyi( 2000 X CIS Plus) aldigim yer alet cok yeni oldugu icin yazilimin ellerinde olmadini soyledi. Bi de en yeni yazilimlardan birinin adini bilen varsa soyleyebilir mi???
  • yaw işlerden dolayı bayadır bakamadım, geç cevap verebiliyom kusura bakma.
    2005 dcı sky fullxleri açar ve bilgisayara kayıt yapılabilir, 2000lerde bu özellikler yoktur. 2005e yazılım yüklemek daha kolay, 2000lerde çok zor değildir gerçi. 2000ler daha hızlı ve yazılımda daha hızlı çıkar
    quote:

Orjinalden alıntı: atilgantam

yüzbaşım bi sorum daha olacak yav..
    2000 xcı plus ile 2005 dci sky arasında ne gibi farklar var şifreli kanalları izleme, yazılım yükleme vs. konusunda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

abi yaptım da multivisionu olmadı ya sonda bi şifre satırı daha gerekiyo galiba boş kaldı 0F yazıyo satırın basında. ya ben biraz önce sordum bu kabloyu 9-10 milyon dediler. kazık mı yiyom yoksa normal mi? peki kabloyu aldıktan sonra NBA tv falan cözebilcez mi? he bi de o yazılımları yuklemek icin bende prog. falan yok. yardımcı olabilirmisin o konudada? nerden cekicez progları falan. cok tesekkur ederim bu arada ugrastıgın için. şu NBA tv olsun ne dilesen dile benden...

lle okadar kanala key girmek zor iş, yazılım atmak birkez yaptıktan sonra çok kolay gelir, tüm kanalları izlersin son yazılım olduktan sonra.
    www.nebutv.com
    adresini incele gerekli bilgileri bulursun. kablo en son 4 ay önce 5ytlydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acartekin

Değerli sathonys arkadaşım senin cihazdaki yazılım çok eski olduğu için onda ne biss key seçeneği ne de sonraki yazılımlarla verilen bir çok özellik yoktur. Ben sana istediğin keyleri veririm ama mesela biss keyleri girebilmen için menüde biss key seçeneği olmalıdır. Bu ekleme de emu denilen yeni yazılımla olur. Sen kendin de evde yazılım yükleyebilirsin. Bunun için önce sr-232 ara kablosu alman gerekir. Bu kabloyu al. yükleyeceğin zaman haber ver anlatmaya çalışalım. Ben sana örnek olarak Multivisionların viacces keylerini vereyim kumandadan key ayar bölümüne gel-viaccesi tıkla orada id--007c00 TPS yazan seçeneği okeyle karşına gelen sayfaya aşağıdaki keyleri gir bir dene.
    TPS
    ID: 00 7C 00
    08: AF AA 50 AC BB D8 26 3B
    09: 20 15 E1 76 3F E9 ED 27
    0A:1A A9 57 22 DA 22 22 AA
    0B:4F C0 61 86 E4 8C 35 7C
    0C:8A 00 CB 94 FB 8A 49 2D
    0D:12 4B 6C 81 86 1E 02 B3
    0E:CE 2F 7E BA 0A A4 DD 51

......
    ooohh millet key mey veriyor, biz sey yazdiydik bir suru firca yemistim....
  • tamam arkadaslar kablo buldum. şimdi nasıl yazılım yuklucem onada bi yardımcı olursanız.. WPL kardesim bana PM ile sırayla nasıl yapacagımı yazarmısın. bu arada nerden bulcam ben yazılımları yukleme proglarını falan...
  • cok saolasin WPL, yalniz bi sorum daha olacak: Yazilimi verdigin sitedeki talimatlara uyarak kendimiz de atabiliomuyuz?? Pek zor bi is gibi gozukmedi de..
  • gerekli yazilimlarwww.nebutv.com sitesinde mevcut. Orda 2000 X CIS modeliyle ilgili bolumun icnde nasil yuklenecegi ile ilgili bilgiler de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almendilim -- 1 Eylül 2005, 22:21:45 >
  • ingilizce eurosport yok mu yoksa ben mi goremiyorum!!
  • Değerli arkadaşlar next cihazlar kaliteli ve sürekli yeni yazılımlarla yeni versiyonları açan cihazlardır. Mesela en son 31.08.2005 yazılımları çıktı. Bu yazılım sayesinde Hotbirdde çözülen paketlere ilave olarak Hispasat(30 derece batı ispanya uydusu) digital+ paketinden yayın yapan birçok belgesel-sinama ve adult kanalları artık açılabilmektedir.
    Her next cihazının modeline göre yazılımı farklıdır. Evde bilgisayarı olan rahatlıkla yeni çıkan güncel yazılımları yükleyebilir. Bu yazılımların sık sık yenilenmesinin sebebi şifreli yayın yapan yabancı uydulardaki kanalların yayınlarını paralı(abonelik) sistemi ile vermeleri nedeniyle şifrelerinin çözülerek bedava izlenmesini önlemek için, kırılan şifrelerini değiştirmeleridir.
    Şifreler değişince izlenemez hale gelen tv kanallarını yeniden izlenebilir hale getirmek için bu yeni yazılımlar çıkarılmaktadır.
  • Yazılımlar rs-232 denilen ara kablonun bir ucunun bilgisayara diğer ucunun receivere takılması ile başlar. Sonra cihazınızın marka ve modeline uygun yeni yazılımı bulup önce bilgisayarınıza indireceksiniz.
    Bunun dışında bu yazılımı cihaza aktaracak downloader proğramına ihtiyaç var. Bunu da indirerek, son yazılımı sözkonusu downloaderin içene atarak yükle seçeneğini tıkladıktan sonra cihazı açacaksınız.
    Çok acemiler bu işi yaparken oldukça dikkat etmeli çünkü cihazın flashını yakabilirsiniz.
    Ben sorunu olan arkadaşa yardımcı olabilirim.
    Key verilmesinin yasak olduğunu bilmiyordum. Özür dilerim.
    Diğer uydu sitelerinde yerli kanalların dışında tüm keylerin verilmesi serbest olduğundan ben de ilk mesajlarımda vermiştim.
    Amacım yardımcı olmaktı.
  • quote:

Değerli arkadaşlar next cihazlar kaliteli ve sürekli yeni yazılımlarla yeni versiyonları açan cihazlardır. Mesela en son 31.08.2005 yazılımları çıktı. Bu yazılım sayesinde Hotbirdde çözülen paketlere ilave olarak Hispasat(30 derece batı ispanya uydusu) digital+ paketinden yayın yapan birçok belgesel-sinama ve adult kanalları artık açılabilmektedir.
    Her next cihazının modeline göre yazılımı farklıdır. Evde bilgisayarı olan rahatlıkla yeni çıkan güncel yazılımları yükleyebilir. Bu yazılımların sık sık yenilenmesinin sebebi şifreli yayın yapan yabancı uydulardaki kanalların yayınlarını paralı(abonelik) sistemi ile vermeleri nedeniyle şifrelerinin çözülerek bedava izlenmesini önlemek için, kırılan şifrelerini değiştirmeleridir.
    Şifreler değişince izlenemez hale gelen tv kanallarını yeniden izlenebilir hale getirmek için bu yeni yazılımlar çıkarılmaktadır.

peki yazilimi bikere yukledikten sonra sadece key dosyalarini yuklemek yetio mu.. Cunku verilen sitede bi yazilim var bi de farkli tarihli key dosyalari var, ben tam anlayamadim. Bu 31 Agustos tarihli olan yazilimi nerde bulabiliriz ve bu yeni bi keymidir yoksa yazilim midir. Bi de her yazilim yukledimizde kanal siralamasi
    degisio mu??
  • Değerli osmanyagan arkadaşım
    Key dosyasıyla filan kafanı karıştırma. Sen son yazılımı yükledikten sonra zaten içinde güncel keyler mevcut. 31. ağustos.2005 tarihli receiver emu yazılımları sana lazım olan.
    Yüklemeyi biliyorsan bu yazılımın olduğu siteden yazılımı indir. Ancak yazılımı yüklemek için birçok ayrıntı gerekiyor.
    Yazılım yüklemenin ayrıntılı tarif edildiği bir site adresi

http://www.uguruysal.com/nenasilemu.html

next yazılımlarını indirebileceğin bir adres

http://www.uguruysal.com

kolay gelsin
  • osmanyagan arkadaşım şu siteden de ayrıntılı bilgi sorabilirsin
    http://www.turksengel.com/forum/showthread.php?t=2952
  • quote:

Değerli osmanyagan arkadaşım
    Key dosyasıyla filan kafanı karıştırma. Sen son yazılımı yükledikten sonra zaten içinde güncel keyler mevcut. 31. ağustos.2005 tarihli receiver emu yazılımları sana lazım olan.
    Yüklemeyi biliyorsan bu yazılımın olduğu siteden yazılımı indir. Ancak yazılımı yüklemek için birçok ayrıntı gerekiyor.
    Yazılım yüklemenin ayrıntılı tarif edildiği bir site adresi

http://www.uguruysal.com/nenasilemu.html

next yazılımlarını indirebileceğin bir adres

http://www.uguruysal.com

kolay gelsin

yardimlarin icin cok tesekkurler.. Bi de seyi merak ediyorum her yazilim yukledigimizde kanal dizilimi degisiomu yani o kadar kanali tekrar duzenlemek kolay is degil..
  • arkadaşlar benim cihaznext2000 bu cihazda gereksiz frekanslar var siliyorum fabrika ayar yapıyorum gene geliyor neyapmalıyım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.