Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tt_boy

merhaba..ben de yeni cihaz almayı düşünüyorum ama 2000x cıs plus ile 2005 dcı sky arasında kararsız kaldım...bu konu da bana yardımcı olabilirmisin....

2005 DCI Sky'in cok iyi bi cihaz oldugunu duydum, sanirim WPL'de o cihaz var ona bi PM at istersen sana yardimci olur.. CIS plus da gayet guzel ama karsilastirmasini sanirim WPL daha iyi yapar..
  • nextin fullxleri şifresiz çözebilen ve bilgisayara kayıt yapabilen tek cihazı 2005dcı sky bu yüzden biraz daha ön plana çıkıyo bence. 2000lerin avantajıda daha hızlı yazılım çıkması ve biraz daha hızlı cihaz olmaları. bence next alınacaksa kullanım amacına göre 2000serisinin herhangi birisi (2000plus,2000cıplus,2000xcıplus,2000cıs) veya 2005 serisinden 2005dcı sky alınmalı(fullx isteyenler).
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

nextin fullxleri şifresiz çözebilen ve bilgisayara kayıt yapabilen tek cihazı 2005dcı sky bu yüzden biraz daha ön plana çıkıyo bence. 2000lerin avantajıda daha hızlı yazılım çıkması ve biraz daha hızlı cihaz olmaları. bence next alınacaksa kullanım amacına göre 2000serisinin herhangi birisi (2000plus,2000cıplus,2000xcıplus,2000cıs) veya 2005 serisinden 2005dcı sky alınmalı(fullx isteyenler).

yani izlediğim kanalları bilgisayara kaydediyor öyle mii..bunun için herhangi bir şeye ihtiyaç duyuluyor mu.. kayıt yaparken sorun çıktığını duydum ama bu konuda da biraz aydınlatırsan dcı sky alacağım galiba..offf yaa çok kararsızım
  • Ben Ankara'dan aldim. Ulus'ta konya sokak var orda asagi yukari hepsi ayni fiyat veriyo.. kredi karti tek cekim 330'a aldim(Nakit 320 YTL demisti adam.) Ben hic yazilim yukleyin falan demedim ama zaten ilk yazilimi onlar yuklemek zorundaymis galiba bende de 5Temmuz yazilimi var. Polsatlar disindaki butun sifreler cozuluyo, elle Biss girebiliorum. Valla ne diyim hic problemim olmadi cihazdan gayet memnunum tavsiye ederim. Pesin 350 biraz pahali ama sen bi de adama aleti tek basina ne kadara satio onu sor. Benim aldigim yer 220 demisti. Kurulumda da fiyat farki olabiliyo cunku bunun anteniydi kablosuydu lnb'siydi farkli fiyatlara bulmak mumkun. bi yer bana kurulum icin 135 YTL fiat vermisti ama kuruluma 1Yil arti canaklara da 5 yil garanti veriyodu. Ama ben oraya kurdurmadim, dedigim gibi kurulumdaysa fiyat farki bu senin yararina olabilir adam daha kaliteli malzeme kullaniyodur. gene de sen bilirsin benim 100YTL' lik kurulum da gayet iyiydi ama zamanla belli olur tabi.

işte adam da bana 350 milyon dedi hepsi içinde..tek cihaz olarak 2 hafta önce sorduğumda 300 milyon dedi dün sordum 250 ye indiğini söyledi..bir de bu biss girmek ne oluyor acaba şifre kırmak tarzında bi şey mii...
  • arkadaşlar nickin altına fotoğraf koymak için ne yapmamız gerekiyor...
  • Bazi kanallarin sifresini cozmek icin elle sifre girebiliyosun. NBA Tv gibi mesela.. Bu sifreye Biss key deniliyor. Ancak cihazda hic bi yazilim yuklu degilse elle biss giremiyosun onu demek istemistim. Kumandanin sari tusuna basinca biss key girin die bisey cikio oraya yaziosun cozuluyo.. Bi de bugun ulus'a yolum dustu bi kac yere fiyat sordum valla bana da aynen 350 dediler. Hatta gittim aldigim yere sordum alet 245 kurulumla 350 dedi, bilmiyorum artik fiyat mi artirdilar acaba. Tabi bunlar ilk soylenen fiyat biraz pazarlikla inebilir. Sana tavsiyem siki pazarlik et bi de en son "RS 232 kablosunu da veriyosunuz dimi" de pek itiraz eden cikmadi simdiye kadar. Yalniz istemezsen vermezler, ordan da 3.5 YTL karin olur..
    WPL'e katiliyorum Fullx istiyosan 2005 DCI SKY al
  • quote:

arkadaşlar nickin altına fotoğraf koymak için ne yapmamız gerekiyor...

Yukaridan "profilim"e tikla avatar'i sec diye bi yer var ordan ayarlayabilirsin.. Yani avatar diye gecio
  • selamlar,

next 7500 ye cı kartlı recevıer aldık-cıft canak..ama hotbırddekı hersey neredeyse sıfrelı..yazılım yuklu olup olmadıgını nasıl anlarım..cok acemıyımde..ben kart alınca hersey acılacak sanıyordum..forumu gorunce sok oldum..harbıden hıcbısey bılmıyormusum..
    yardımlarınız ıcın cok tesekkurler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrına

selamlar,

next 7500 ye cı kartlı recevıer aldık-cıft canak..ama hotbırddekı hersey neredeyse sıfrelı..yazılım yuklu olup olmadıgını nasıl anlarım..cok acemıyımde..ben kart alınca hersey acılacak sanıyordum..forumu gorunce sok oldum..harbıden hıcbısey bılmıyormusum..
    yardımlarınız ıcın cok tesekkurler ...

Kart işi ile uğraşma. Kartı bir kenara koy. Kumandadan menü-sistem ayarları-cihaz versiyonuna gel bu bölümün üst kısmınde yazılar vardır. Siyah ise emu kapalı, yeşil ise açıktır. Yazı siyah ise kumandadan 1973 yaz üstteki yazı yeşile döner. Şimdi emu aktif demektir. Yani kartsız şifrelileri çözer.
    Orada yazan tarihe bak buraya bildir. o tarih cihazda yüklü olan yazılım tarihidir.
  • saol yanıtın ıcın aksam deneyeyım..bu cıhaz nasıldır .7500 ..bıde bu yazılımlar nerden yukletılır..kendım yapabılecegımı hıc sanmıyorum..
    deneyıp karıstırıp delı olcagıma goturup yukleteyım..her ay mı yukletılmesı mı lazım..
    degerlı yanıtlarınız ıcın cok tesekkurler...
  • cihazın içinden CD çıkıyor onu kuruyorsun, şifreli kanallarda kayıt yapamıyorsun ayrıca türksat kanalları yok orjinal CDde bunları yeniden oluşturmak falan gerekiyor burada bununla ilgili baya uzun bi topic var ben bütün gerekli dökümanları topladım uygun bi zamanda uğraşcam üzerinde bi sefer kurduktan sonra gerisi kolaylaşcak. topicde okudum sonuçta izlenip kayıt yapılabiliyor istenen formatta hemde ama biraz bilgisayara hakim olup uğraşmak şart bunun için
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WPL

nextin fullxleri şifresiz çözebilen ve bilgisayara kayıt yapabilen tek cihazı 2005dcı sky bu yüzden biraz daha ön plana çıkıyo bence. 2000lerin avantajıda daha hızlı yazılım çıkması ve biraz daha hızlı cihaz olmaları. bence next alınacaksa kullanım amacına göre 2000serisinin herhangi birisi (2000plus,2000cıplus,2000xcıplus,2000cıs) veya 2005 serisinden 2005dcı sky alınmalı(fullx isteyenler).

yani izlediğim kanalları bilgisayara kaydediyor öyle mii..bunun için herhangi bir şeye ihtiyaç duyuluyor mu.. kayıt yaparken sorun çıktığını duydum ama bu konuda da biraz aydınlatırsan dcı sky alacağım galiba..offf yaa çok kararsızım
  • tt_boy hay ağzına sağlık,
    WPL kardeş ben de aynı şeyi merak ediyordum. Satıcıya sordum ama pek bir bilgisi yoktu.. uydudan izlediğimiz herhangi bir programı/filmi kayıt edebiliyor muyuz, o özellik bu mudur?
    aydınlatırsan sevinirim ben de.. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrına

saol yanıtın ıcın aksam deneyeyım..bu cıhaz nasıldır .7500 ..bıde bu yazılımlar nerden yukletılır..kendım yapabılecegımı hıc sanmıyorum..
    deneyıp karıstırıp delı olcagıma goturup yukleteyım..her ay mı yukletılmesı mı lazım..
    degerlı yanıtlarınız ıcın cok tesekkurler...

www.nebutv.com vewww.elbirsan.com da gerekli yazilimlar ve nasil yukleneceginin aciklamasi var. Ama yapilabilecek bi hata aletin bi daha kullanilamz duruma gelmesine neden olabiliyomus.. O yuzde en azindan bi sefer disarida yuklet iyice ogren sonra sitelerdeki aciklamalara gore kendin de halledersin. Her ay yuklenecek diye bisi yok adamlar ne zaman sifre deistirse bi kac gune yeni yazilim cikio o yuzden belli olmaz hangi aralikla yazilim yuklemen gerekecegi ama o kadar sik olmaz genelde..
  • herhangi bir program veya filmi kayıt edemezsin şifreli yayın yapmıyo olması lazım. mesala digitürk şifreli yayın yapıyo digitürk abonesi olup yasalda izlesen kayıt yapamazsın kanal şifreli yayın yaptığı için. ben bir iki sefer kayıt yaptım ilk cihazı aldığımda hevesle ama türk kanalları yoktu daha sonra burda bi topicte baya detaylı bilgi buldum türksat kanallarını ekleyip program üzerinde ayar yapmakla ilgili ama deyatlı ilgilenemedim. kısa sürede çözcem bu işide inşallah. topici bulup buraya link vereyimde ilgilenenler oradan detayları öğrensin.
    edit: link

http://forum.donanimhaber.com/m_1101363/mpage_3/key_//tm.htm#3744674

quote:

Orjinalden alıntı: atilgantam

tt_boy hay ağzına sağlık,
    WPL kardeş ben de aynı şeyi merak ediyordum. Satıcıya sordum ama pek bir bilgisi yoktu.. uydudan izlediğimiz herhangi bir programı/filmi kayıt edebiliyor muyuz, o özellik bu mudur?
    aydınlatırsan sevinirim ben de.. ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 7 Eylül 2005, 12:13:45 >
  • Orjinalden alıntı: WPL

cihazın içinden CD çıkıyor onu kuruyorsun, şifreli kanallarda kayıt yapamıyorsun ayrıca türksat kanalları yok orjinal CDde bunları yeniden oluşturmak falan gerekiyor burada bununla ilgili baya uzun bi topic var ben bütün gerekli dökümanları topladım uygun bi zamanda uğraşcam üzerinde bi sefer kurduktan sonra gerisi kolaylaşcak. topicde okudum sonuçta izlenip kayıt yapılabiliyor istenen formatta hemde ama biraz bilgisayara hakim olup uğraşmak şart bunun için

ok..dcı sky modelinin fiyat arlığını biliyormusun..2000x cıs plus lardan daha pahalı değil mi..artık ne olursa olsun dananın kuyruğu haftasonu kopacak....teşekkürler..
  • istanbulda 190-200$ a karaköyde rahatlıkla bulunuyo, diğer şehirlerde fiyatlarda buna yakındır sonuçta ama taksit falan istersen artık istediğin taksit sayısına göre falan değişiklik olur sanırım. senin diğer istediğin cihazda 2000cıs dı sanırım aşağı yukarı aynı fiyatlardalar
  • Ya arkadaslar bugun benim cihazda bi cizirti oldugunu farkettim boyle ara ara oluyo cok ince sinek viziltisi gibi bisi bi de sanki normal antenle izlerken bi kanal karli gosterince hisirti gibi bi ses olur ona da benziyo benzen. Isin icinden cikamadim acil yardimlarinizi bekliyorum. Bu arada benim antenlerden gelen kablonun son 2 metresi ekli onunla bi ilgisi olabilir mi?? Bi de bu olayda kanal felan hic farketmiyo uydu deistirsen bile devam ediyo bazen, yani antenle de ilgisi yok gibi..
  • selamlar,dun baktım ...30 jun 05 versıon 1.1
    model 7500 ye cı yazıyor yukleme 2.2 cıktı..
    ama yazılar siyah arka panel renklı..bu emu nun aktıf oldugunu gosterırmı..1973 dedım ama bısey degısmedıı..cıne-5 vs..hıcbır sıfrelı kanal gostermıyor..ne dersınız..eskı program yuklu oldugu ıcınmı gostermıyor..nerden yukletılır bu..kadıkoyde yerı varmı..bı yardım lutfen..
  • arkadaşlar çanak ve lnb yi alırken hangi kriterleri gözönünde bulundurmamız gerekiyor..özellikle de 2. çanağın 90 lık ya da 120 lik olması arasında fark var mı..kanal saysı değişiyor mu.. yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

selamlar,dun baktım ...30 jun 05 versıon 1.1
    model 7500 ye cı yazıyor yukleme 2.2 cıktı..
    ama yazılar siyah arka panel renklı..bu emu nun aktıf oldugunu gosterırmı..1973 dedım ama bısey degısmedıı..cıne-5 vs..hıcbır sıfrelı kanal gostermıyor..ne dersınız..eskı program yuklu oldugu ıcınmı gostermıyor..nerden yukletılır bu..kadıkoyde yerı varmı..bı yardım lutfen..

Arkadaşım menü-sis ayarl-cihaz vers-1973 yapınca üstteki siyah yazı yeşil olması gerekir. Bir daha dene olması lazım. olmuyorsa bir hata var demektir.
    Eğer bütün uğraşlara rağmen bu bölümü yeşil yapamıyorsan cihazı resetle ve sonra yeniden dene.(resette bütün kanalların gidecektir unutma)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.