Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PePeCuRa83

ÜRÜN : YE 2000X CI PLUS
    VERSİYON :INF601b070505 m064.00
    CİHAZ VER:YKME 04070405
    YÜKLEYİCİ : 02.0i (YK)
    cihaz bilgisi bu olan makinamda anumaux ve animal planeti izleyemiyorum ne yapmam gerekit bir yardım ederseniz sevinirim. Daha yeni Başladım bu uyduyu çözmeye ama bu konuda tıkandım kaldım.

www.nebutv.com adresinden cihazinla iligili son yazilimi ve softcam dosyasini indir bi de pclink yazilim atma editorunu indir orda nasil yazilim atilacagi da aciklanmis. bi de bilgisayarla receiverı baglamak icin RS 232 kablosu almalisin. son yazilimi atarsan polsatdaki animal planet acilio..
  • teşekkür ederim.....
  • arkadaşlar 02/09/2005 tarihli yazılımı next ye2000x ci plus uyduma yukledim fakat polsataki playboy tv yi izleyemiyorum ne yapamam gerekli sizde de kapalı mı bu kanal yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePeCuRa83

arkadaşlar 02/09/2005 tarihli yazılımı next ye2000x ci plus uyduma yukledim fakat polsataki playboy tv yi izleyemiyorum ne yapamam gerekli sizde de kapalı mı bu kanal yardımlarınız için teşekkür ederim...

bende de ayni sey vardi kanal sifreli veya sorunlu diyodu ama playboy gece 23.00 civari yayina gecio ondandir. Diger polsatlar aciksa onun da acik olmasi lazim gece 11 gibi falan bak
  • arkadaşlar 2005 dcı sky aldım..satıcı bana yazılımı yüklediğini söyledi..
    ama nba,polsat grubu,sky sport gibi kanalar açılmıyor...
    elle key girme olayı nasıl oluyor...
    yukarıdaki kanalların keylerini bilen var mı...
    yazılımın yüklü olup olmadığını nasıl anlayabilirim....
    yardımcı olabilir misiniz...
  • nba icin elle sifre girmen lazim bunun icin de kanalin ustune gelip sari veya yesil tusa bas bunlardan biri diye biliorum esasen bende 2000 oldugu icin tam hangi tus bilimorum ama bunlardan biridir heralde.. Sifreyi pm attim. Sana olanin aynisi bana da olmustu adam biraz eski bi yazilimi atmistir muhtemelen polsatlari anacak yeni yazilim yukleyerek izleyebilirsin. Bi de yazilim olup olmadigini 2000 lerde soyle ogrenilio menu>cihaz bilgisine gir orda yazilar gozukuyosa(yazilim versiyonu v.s.) emu aktif deil demektir( bu konumda yazilim versiyonunu ogrenebilirsin ama hic bi sifreli kanali cozmez) yazi gozukmuyosa emu aktiftir burda kirmizi tusa bas sifreye 1234 gir yazilim versonuna bakabilirsin sonra ayni islemi tekrar yaparak emuyu aktiflestirmeyi unutma yoksa sifreleri cozmez
  • ttboy sarı/mavi/yeşil/menü yap sarı tuşa basıp load default yap okeyle çık
    menüden programlarda sanırım(programlarda değilse bak orada öyle bir seçenek var) kanal kilitli seçeneği var onu açık yap kanallar açılır. tabi bu söylediklerim yazılım yüklüyseki sanırım yüklüdür. polsatlar yeni gittiğinden adamın attığı yazılımda yoktur ama diğer tüm kanalları açar. fullxler açılıyomu?
    @osmanyagan dediklerin 2000ler için doğru ama her cihazın yazılım atması şifre girmesi falan farklı, nba şifreleride yazılımın içinde. 2005ler kaon bordlu olduğu için diğer tüm nextlerden çok daha farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 14 Eylül 2005, 12:05:53 >
  • tesekkur ederim wpl ben de ogrenmis oldum.. 2000lerle ayniysa seni yormadan arkadasin sorusunu hallediyim dedim ama bayagi farkliymis
  • 2000leri baya bi öğrendin yavaş yavaş diğerlerinide öğrenirsin
  • ttboy sarı/mavi/yeşil/menü yap sarı tuşa basıp load default yap okeyle çık
    menüden programlarda sanırım(programlarda değilse bak orada öyle bir seçenek var) kanal kilitli seçeneği var onu açık yap kanallar açılır. tabi bu söylediklerim yazılım yüklüyseki sanırım yüklüdür. polsatlar yeni gittiğinden adamın attığı yazılımda yoktur ama diğer tüm kanalları açar. fullxler açılıyomu?
    @osmanyagan dediklerin 2000ler için doğru ama her cihazın yazılım atması şifre girmesi falan farklı, nba şifreleride yazılımın içinde. 2005ler kaon bordlu olduğu için diğer tüm nextlerden çok daha farklı

teşekkürler WPL..osmanyagan ın söylediklerine baktımm ama dediğin gibi farklıymış...satıcıyla
    yine konuştum yazılım yüklüymüş..kanal kilitli seçeneğini gördüm ama ne işe yaradığını bilmiyordum.full x ler açılıyor sorun yok..bu arada bayağı güzelmiş..ya WPL kanalları bir türlü istediğim sıraya sokamadım.kullanma kılavuzunu okudum ama dün maç olduğu için pek fazla uğraşamadım..nasıl yapabilirim...
  • kanalların açıldığına sevindim, güle güle kullan artık polsatların yeni yazılımı çıkınca sana nasıl yazılım yükleyeceğini falan detaylı yollarım. öncelikle kanal liste oluşturdan kendine favori kanal listesi oluştur 1000tane kanal arasında dolaşamazsın, çok zor olur. tavsiyem iki leiste oluştur bi 15-20 kanallı çok seyrettiklerin bide 50 kanal civarı ikinci öncelik verdiklerin olsun bunların içindede sıraya dizmek istersen bunuwww.nebutv.com
    adresinden kanal editörünü indirip bilgisayara yükleyip oradan yapabilirsin ama ben uğraşmadım zaten 15-20 kanal arasında gerek olmuyo kendi içinde yeniden dizmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

kanalların açıldığına sevindim, güle güle kullan artık polsatların yeni yazılımı çıkınca sana nasıl yazılım yükleyeceğini falan detaylı yollarım. öncelikle kanal liste oluşturdan kendine favori kanal listesi oluştur 1000tane kanal arasında dolaşamazsın, çok zor olur. tavsiyem iki leiste oluştur bi 15-20 kanallı çok seyrettiklerin bide 50 kanal civarı ikinci öncelik verdiklerin olsun bunların içindede sıraya dizmek istersen bunuwww.nebutv.com
    adresinden kanal editörünü indirip bilgisayara yükleyip oradan yapabilirsin ama ben uğraşmadım zaten 15-20 kanal arasında gerek olmuyo kendi içinde yeniden dizmeye

okey WPL...sağolasın... polsatlara zamanı geldiğinde ayar çekeriz...iyiki bu cihazdan almışım..cihaz süper...
  • Ya WPL kardeş..bir de şunu soracaktım..çanak ve kumandanın orjinal olduğunu nasıl öğrenebilirim...en azından kumandanın üzerinde next filan yazmıyor..nextin çanakları dereceli ya da numaralı oluyormuş herhalde...değil mi..yoksa ben mi yanlış biliyorum...
  • next çanak üretimi yapmıyo bildiğim kadarı ile çanaklarıda lnbleride fason, birilerine yaptırıp üzerine markasını koyduruyo çok kalitelide değil bunlar orta kalitede orta fiyatlı ürünler ama genelde tüm next bayileri bunları kullanıyo, iş görüyo yani, problem olacağını sanmam. her cihazın kumandası farklı 2005lerin hepsinin kumandasıda aynı, merak etme orjinal kumandadır. cihaz gerçekten çok kullanışlı ve çok fazla özelliği var, sunny 1030 sky ilede neredeyse tamamen aynı zaman içinde yazılım atmayı falan öğrenince dahada hoşuna gidecek. menüden falan sıkılırsan değişiklik istersen sunny 1030a çevirip sonra gene istersen 2005sky a falanda döndürebiliyosun cihazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

next çanak üretimi yapmıyo bildiğim kadarı ile çanaklarıda lnbleride fason, birilerine yaptırıp üzerine markasını koyduruyo çok kalitelide değil bunlar orta kalitede orta fiyatlı ürünler ama genelde tüm next bayileri bunları kullanıyo, iş görüyo yani, problem olacağını sanmam. her cihazın kumandası farklı 2005lerin hepsinin kumandasıda aynı, merak etme orjinal kumandadır. cihaz gerçekten çok kullanışlı ve çok fazla özelliği var, sunny 1030 sky ilede neredeyse tamamen aynı zaman içinde yazılım atmayı falan öğrenince dahada hoşuna gidecek. menüden falan sıkılırsan değişiklik istersen sunny 1030a çevirip sonra gene istersen 2005sky a falanda döndürebiliyosun cihazı

cihaz açısından hiç bir sorunum yok..aksine dediğin gibi makine güzel..ben hafta içi çalıştığım için söylediklerini akşam eve gittiğimde yaptım ama zaten kanal kilidi açıkmış.hiç bir değişiklik olmadı..nba,show tv gibi kanallar hala göstermiyor.bildiğin belgesel kanalları var mı..onları da yazarsan memnun olurum..
  • ben şifreli kanallar göstermiyo diye düşündüğümden öyle söyledim, show tv göstermiyosa problem başkadır. sinyal seviyesi nasıl türksat kanallarının, sinyal seviyesinin düşüklüğünden yani çanağın ayarsızlığından kaynaklanır büyük ihtimalle.
  • arkadaşlar bende 2005 dci var
    makineye nebu tv de bulunan yazılımı kup230ep ile yükledim
    buraya kadar işlemde her hangi bir sorun çıkmadı
    ancak makineyi televizyona bağladıktan sonra görüntüde kayma oluştu
    farklı bir televizyonda aynı sıkıntıyı yaşadım
    bu olayı nasıl çözerim _?
  • 2005cılar için iki yazılım çıkar, cihazın hwsine uygun yazılımı yüklediğine eminsen bide yeni editörle atmup103le yükle yazılımı
  • makineden kaynaklanan bir sıkıntı değilmiş
    yanlış versiyon yüklememizden kaynaklanıyormuş
    neyse ki hallettik sıkıntıyı
  • arkadaşlar bende 2000x ci plus var ben bu uydu ile fullx leri izleyemezmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.