Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim next YE-2000X CI PLUS receiver ım var ama digital uydu konusunda biraz cahilim örneğin cine 5 ve multivisyonlar göstermiyor bunların şifrelerini nasıl girebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler..
  • hocam oncelikle menu>cihaz bilgisine gir. eger orda yazilim vers. v.s. gibi yazılar gorunuyosa emu(bi nevi yazılım) aktif deildir bu durumda hic bi sifreyi cozmez, eger gorunmuyosa bu yazılar emu aktiftir.(benim anladıgım sende bazı sifreler cozulmuyo sadece o yuzden sende emu aktiftir ve yazılar gorunmez) Bu durumda yazıları gormek icin kırmızı tusa bas ve sifreye 1234 gir daha sonra orda gordugun yazıları buraya yaz daha kolay yardımcı oluruz. Cine5 icin elle sifre girmen lazım bunun icin PM atarım ama multileri izlemek icin yeni yazılım yuklemen gerekli.. bu konuda eger cihazın yazılım versiyonu gibi bilgileri yukarıda soyledigim gibi ogrenip buraya yazarsan daha iyi yardımcı oluruz..
    kolay gelsin..
  • ben daha yeni yazılım attım poplsatı çözüyor ama p.boy tv'ye gelince şifre güncelleniyor diyor ve açmıyor
    sizce bu neden kaynaklanıyor.
  • playboy aksam 12de falan yayına girio tabi sen de bu saatlerde aciosan problemin neden oldugunu bilmiyorum ama bu saatten once actigimda bende kanal sifreli veya sorunlu diodu ben de cozemio saniodum ama yayında olmadıgı icin oyle yaziomus seninki de insallah benimkiyle aynı durumdur diger turlu nasıl duzelir bilmiorum
  • ya arkadaslar benim cihaz next 8000 ye xcam. lig tv almak istiyorumda bayiye sordum, kart ve modul al dedi. ama modul 100 milyon. bu modulu almak zorundamıyım yoksa sadece kartı alırsam izleyebilirmiyim?
  • digitürk modülsüz üyelik yapmıyor ama modülün fiyatı 65ytl olması lazım 100 değil
  • ya arkadaşlar bu uyduya yazlım atarken kanalların listedeki yerleri değişmemesi için ne yapmam lzım bilgisi olan varmı bunu da kaparsam zaten bi uydu yazılımcı dukkanı açıcam :)) herkes uydusunu almış bana gelmiş :P
  • arkadaşlar bende biss key bölümü yok çıkacak diyolardı neden çıkmadı gerçi t.8 ve nba tv açılyor ama biss key bölümü yok
  • next 2005 dci sky uydum var...cine 5, nba tv izleyemiyorumm.yardımcı olabilirmisiniz...
  • 8 mesaj yukarı bak linklere git yeni yazılım yüklersen herşey otomatik hal oluyor
  • yigitadar 18 Haziran 2005, Benim cihazım Next YE8000 X-CAM

bende aynı cihaz var, pm yolladım bilgi ve yardım için görüşebiliriz. ben genelde bu siteye takılıyorum bilgi ve prg için:

http://65.75.149.180/index.php?direction=0&order=&directory=RECEIVER%20%20SOFTWARE/NEXT
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePeCuRa83

ya arkadaşlar bu uyduya yazlım atarken kanalların listedeki yerleri değişmemesi için ne yapmam lzım bilgisi olan varmı bunu da kaparsam zaten bi uydu yazılımcı dukkanı açıcam :)) herkes uydusunu almış bana gelmiş :P

bu linkte cihazın udb dosyalarını(user database yani uydu bilgileri kanllar falan) nasıl bilgisayara atacagin var
    http://www.elbirsan.com/TurkeyForum%20Satellite%20Support%20-%20Plus%20Serisi%20Cihazlar%20%C4%B0%C3%A7in%20UDB%20Ve%20Softcam%20Dosyas%C4%B1%20Y%C3%BCkleme%20(Yeni%20PCLink%2002_0i).htm
    ama bazı yazılım degisikliklerinde next cihazı otomatik reset atar ve eski udb dosyalarını kabul etmez bu durumda tekrar uydu ayarı yapıp kanal taratman gerekir. bunu sebebi su:
    yazılımın bazında değişiklik olduğunda adresler değişiyor ..eski setting adresleride...her yazılımda bu olmayacak tabiiki ama yenilik isteniyorsa bunada katlanılacak...plusta yazılımdan sonra reset gerekiyorsa bu kullanıcıya bırakılmamış...gerekiyorsa otomatik yapılıyor.bu sayede bu serilerde sorunsuzluk korunuyor...(alıntıdır)
    kolay gelsin...
  • cihazım için sadece şifre atma programı istiyorum benim cihaza uygun olanını nereden bulabilirim sadece 8000 için olanını bulabildim
  • önceki yazılımlarda vardı bunda kaldırdılar bissleri yazılımın içine yüklemişler, ilerki yazılımlarda tekrar eklerler belki
    quote:

Orjinalden alıntı: whiteman28

arkadaşlar bende biss key bölümü yok çıkacak diyolardı neden çıkmadı gerçi t.8 ve nba tv açılyor ama biss key bölümü yok
  • ttboy yazılı atma detaylarını yolladım takılırsan yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: tt_boy

next 2005 dci sky uydum var...cine 5, nba tv izleyemiyorumm.yardımcı olabilirmisiniz...
  • 2005lerin yazılımları 8000 ve 2000lerden farklı 2000 ve 8000lerde yazılım ve güncel şifreleri ayrı ayrı yüklüyosun 2005lerde tek seferde ikiside yükleniyor ayrı ayrı çıkmıyor bu yüzdende 2005ler için öyle bir program yok zaten gerekde yok tek seferde bitirmek daha kolay.
    quote:

Orjinalden alıntı: whiteman28

cihazım için sadece şifre atma programı istiyorum benim cihaza uygun olanını nereden bulabilirim sadece 8000 için olanını bulabildim
  • selam tekrar,
    next 2005 dci sky almaya ikna oldum
    247 Sex - Dont Panic - Sex View - Sex View Plus - Sex View Extra
    izleyemeyecek miyim:(((

sadece sharing yaparak mı izleyebilirim?
    sharing yapmadan izleyebileceğim bir receiver modeli var mıdır?
  • izleyemezsin, sharingde yapamazsın digital kart veya dreambox kullanmıyosan. bunlar receiverda yanlızca modül alarak izlenir. receiverda yazılımla izleyebileceğin adult kanallar multiler, spice, xxl bide playboy sky çakılı receiverlarda bunlara ek olarak fullxleride izleyebilirsin hotbirddeki diğer hiçbir adult kanal receiverla modülsüz izlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 20 Eylül 2005, 10:25:16 >
  • iyi günler.
    arkadaşlar Next 2005 sky almaya karar vermiştim.
    fiat araştırması yaparken bir satıcı ( Nex satmıyor ) Nex markasının aslında içinin Kaon olduğunu sadece kasasına Nex markası yazıldığı gibi birtakım şeyler söyledi.
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
    şimdiden teşekkür.
  • 2005sky kaon bordlu bir makinadır doğru söylemiş, kaon bordlu cihazlar piyasadaki en iyilerdendir aynı şekilde sunny cihazların nedereyse tamamı kaon bordludur goldmaster içindede kaon bordlu makinalar vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.