Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasal yoldan uye olarak izleyebilirsin tabi. o kanalın modullerini satan turkiyede bi kac yer var, sana bi kart verirler onu takar izlersin ama parasını odeyerek. Maalesef su anda o cihazla bedava izlemen mumkun degil..
  • hallettiğine sevindim dikkat et bu tip hatalar flaşa zarar verebilir yüklerkende kup230 değil atmup103 kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: akazanci

arkadaşlar bende 2005 dci var
    makineye nebu tv de bulunan yazılımı kup230ep ile yükledim
    buraya kadar işlemde her hangi bir sorun çıkmadı
    ancak makineyi televizyona bağladıktan sonra görüntüde kayma oluştu
    farklı bir televizyonda aynı sıkıntıyı yaşadım
    bu olayı nasıl çözerim _?
  • evet yanlız 2000xci plusta senin cihazdaki gibi çakılı modül olmadığı için kartın yanısıra uygun modülde alması gerekir
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

yasal yoldan uye olarak izleyebilirsin tabi. o kanalın modullerini satan turkiyede bi kac yer var, sana bi kart verirler onu takar izlersin ama parasını odeyerek. Maalesef su anda o cihazla bedava izlemen mumkun degil..
  • selamlar, ben de yaniyim uyduya terfi etmeyi planlıyorum.

evde kablo olduu için 120 lik tek çanak alıp hotbird'e çevirmeyi planlıyorum.
    hedefim şifreli kanalları izlemek.
    yazılımı kolay bulunduğu için NEXT almayı planlıyorum.
    aklıma en çok yatan 2000xcı plus fakat bu modelle de full-x izleyemeyeceğim sanırım.
    8000 serisinde ise sabit modül olması iyi ama donduğu söyleniyor.
    2005 sky modelleri nasıldır? full-x izleyebilir miyim?
    modülle ya da emu ile çözülemeyen kanallar var sanırım? bunlar için de delta kart gerekiyor?
    anladığım kadarı ile pahalı iyi demek değil. Hangi modeli tavsiye edersiniz?
  • adult kanallar açısından 2005sky almak en iyisidir. fullxleri 7/24 şifresiz seyredebilirsin artı yazılım yükleyerekde 7/24 spice ve gece 1den sonra yayın yapan multi 1-2-3 ve xxl seyredebilirsin. bütün adult kanalları emu ile çözemezsin yasal üyelikle abone olman gerekir ama fullx 1 ve 2 varken bide üstüne spice yasal üyeliğe gerek kalmaz bence. hotbird uydusundaki kanalların sinyal seviyesi falan çok iyi 90lık çanakla türksattan daha iyi sinyal alıyor iyi kurulmuş 90lık çanak rahatlıkla işini görür ama bulunduğun yerde baya önemli. 8000serisi almanı tavsiye etmem hem içlerinde en pahalısı hemde fullxleri açmaz fullxleri şifresiz açan tek next 2005 skydır.
  • teşekkürler
    adult kanalların çoğunluğu hotbird'de midir?
    2005 sky fiyatı konusunda bilginiz var mı?
    şurdan alabilirsin diye önerebileceğiniz bi yer var mı?
    tekrar teşekkürler...
  • hispasattada adult kanallar var ama hotbirdde daha fazla
    250ytl civarı peşin fiyatı
    istanbuldaysan karaköyde en uygun fiyata bulabilirsin olmazsa herhangi bir next bayisindede vardır.
    alırken mutlaka yazılım attır ve birde rs232kablosu(5ytl) al, daha sonra kendi yazılımlarını atmak için bu kabloya ihtiyacın olacak
  • saçma bir soru ama
    bu model cı bir model midir?
    olması ya da olmaması sıkıntı yaratır mı?
    delta kart yuvası var mı?
    kusura bakmayın abes sorduysam...
  • evet tam olarak NEXT 2005 DCI SKY. bunda sky çakılı modülün yanısıra iki de modül girişi var. olması herzaman iyidir lig tv veya başka bir kanala üye olmak istediğinde modül ve kart alırsın ve bunları bu modül girişleri sayesinde kullanırsın ancak. giriş olmayan cihazlarda böyle bir şansın olmaz. sky çakılı modülde fullxleri şifresiz seyretmeni sağlar.
  • çok teşekkürler
    hispasatta'yı 90 cmlik uyduyla görebilir miyim?
    hispasatta ya gerek var mı? yoksa abartı mı olur?
  • bundan çok emin değilim ama sanırım görürsün. yanlızca hispasattaki adult kanallar için diyosan bence gerek yok eğer 2005sky düşünüyosan. 3 tane 7/24 yayın yapan artı gece yarısıda yayına başlayan 4 tane adult kanal seyredilir bu cihazla playboy tv yi cine5 gece yarısı kuşağını gibi erotik kanalları saymıyorum bunların içinde
  • next nextstar 7500 modelini aldim kurdurdum nba tv yi filan sorunsuz çözüo ama discovery nin ne türkçesi war nede ingilizcesi, normal bi durum mu yoksa izlenebiliormu.. ayrica mtv ve eurosport un ingilizce yayinlarida yok.. ? bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi verirlerse sevinirim
  • discovery konusunda haklısın maalesef ne turkcesi acık su an ne de orijinali.. ama polsat paketinde lehce yayın yapan discovery ve animal planet var(polonya kanalları) son yazılım yukluyse bunları acması lazım..
    valla eurosport ingilizce bende var ona daha dikkatli bak bence ESP INT'L die gecio sanırım international yani.. ama MTV de yok bildigim kadarıyla su an cozulemio
  • Pandemeny
    Türksattan Discoveryi şu an izleyemezsin. İzlenemiyor. mtv ve eurospor u diğer uydulardan(hotbird-astra veya hispasat) izleyebilirsin. Türksatta bunlar yok.
  • Tanrıverdi
    Hispasatı90 lık antenle iyi izleyemezsin. 120 lik olsa iyi olur. Hispasat çok iyi bir uydu. Aradığın her türlü
    şey fazlasıyla var
  • Arkadaşlar bende 7600 sky cihazı var yeni yazılım yüklememe ragmen jetix animal playboy gibi kanalllar da key uptading yazıyor bu sorunu nasıl çözbilirim
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • ARKADAŞLAR NEXT 7600 SKY CİHAZIM VAR YAZILIMI VE YÜKLEYİCİYİ NEREDEN BULURUM YARDIM EDECEKLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • www.nebutv.com vewww.elbirsan.com da gerekli hersey var..
    kolay gelsin...
  • osmanyagan arkadasım linkleri pmle oke
  • niye ki anlamadım?? acıklarsan sevinirim forum kurallarına aykırı bi durum mu var?? Pmle de gonderdim zaten arkadasa ama bu konuyu bi cok kisi okuyo onlar da gorup faydalanırlar ayrıca tekrar tekrar bu soru sorulmaz die foruma da yazdım anlamadım ne gibi bi sakıncası oldugunu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.