Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha sağlıklı olarak güncellemesi çalışan marka görmedim, 5000lerdede bu güncellem hikayesi eskiden beri vardı ama uygulanmıyodu bildiğim kadarı ile son yazılımlarda bunu yeniden devreye almışlar ama nekadar sağlıklı olur bilinmez zaten sadece türksat kanalları için bu uygulama. türksatta şifresi değşen bi c5 bi nba var onlarında şifreleri herkezde var elle girmeyi bildikten sonra güncellemiş güncellememiş çok enteresan değil. cihazdan memnunsan değiştirme, zaten güncelleme yapacak uygun yazılım yok cihazda onu attır, hem tek çanak kullanıyon bildiğim kadarı ile. iki kanal için kendini güncelleme özelliği var diye gidip başka pahalı cihaz almaya gerekde yok.
  • CINE5 VE NBA NİN ŞİFRELERİ VE ELLE GİRMEYİ BİLMİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
  • pm attım bununla ilgili
  • ÇOK ÖZÜR AMA PM LERE NASIL BAKACAĞIM
  • yukarıda gelen kutusunu tıkla
  • WPL bana pm ile bissleri atarmısın gerekli olanları.yarın öbür gün yazılım yükletcem.dedigim gibi version sorunundan dolayı tırstm kendim yüklemicem bayide yükletcembissle ilgili bi sorun olursa elimde bulunsun manual olarak girerim
  • ok, yolladım
  • slm ,,,
    müthiş bir ortam, doğrusunu söylemek gerekirse,,

NEXT YE 2005 SKY veya benzerini almak istiyorum. acemi sayılırım..
    cine5 veya hotbird deki kanalları izlemek istiyorum. bunlar için yazılım yüklendiğini biliyorum. bu modeller nasıl sence.. daha önce (5-6 sene) next kullanmıştım.. ayrıca goldmaster 9500 cı(cım) öneren de oldu. fikirlerini almak isterim.
    şimdiden teşekkür.

• 2005 sky gayet iyi bir cihaz, cihazın neredeyse tam benzeri sunny 1030 sky. fiyatı 8000xcam pluslardan falan ucuz ama onlardan fazla olarak sky çakılı modül sayesinde şifresiz fullxleri açar ve bilgisayara kayıt yapar. bence şu an için next serisindeki en iyi cihaz. yazılım yüklemekde gayet kolaydır, elle her türlü şifre girilir. bende bugüne kadar tek problem yapmadı. gm 9500ü bilmiyorum, yorum yapamıyacağım
  • bu fullx ler veya cine5 için aralıklarla tekrar yazılım yüklemek gerekiyor galiba.. bu arada senin cihaz nasıl?? birde bu kattır modüldür, çakılı modüldür vs. bunlarla ilgili, tam olarak nasıl, ne işe yaradıklarını öğrenebileceğim bir adres var mıdır??
  • hepsiburada'dan next-ye-2005 dci sky aldım. ama bana sanki kullanılmış cihaz gibi geldi.Bunu nasıl anlayabilirim? cihaz kopuk içindeydi ama posete sarılı degildi. Menüden, sistem kurmaya, ordanda sistem bilgisine girdim. şunlar yazıyo:

Last update: Mar 06 2003
    s/w: V02.00.06
    h/w:V12.03.A5
    loader:V6.1.9
    C.A.:2.2.2

tesekkur ederim..
  • fullxler için yazılım yüklemene gerek yok, sky çakılı modül onları kendiliğinden açar. c5, nba, multiler, polsatlar, spice falan gibi kanallar arada şifre değiştirir yerine göre elle keyde girilir veya yazılım yüklemek gerekir. bu cihaza yazılım yüklemek çok zor değildir. ben cihazdan çok memnunum. modül denilen olay üyelikle kartlı abonelik aldığın zaman bunları seyretmene yarar. içindeki sky modül nasıl fullxleri seyretmene yarıyosa, başka bir modül alıp taktınmıda o modülün açtığı kanalları seyredebilirsin, lig tv gibi mesala. bu forumda arama yaptırırsan bunlarla ilgili baya bi konu var
    quote:

Orijinalinden alıntı: atilgantam

bu fullx ler veya cine5 için aralıklarla tekrar yazılım yüklemek gerekiyor galiba.. bu arada senin cihaz nasıl?? birde bu kattır modüldür, çakılı modüldür vs. bunlarla ilgili, tam olarak nasıl, ne işe yaradıklarını öğrenebileceğim bir adres var mıdır??

• eyvallah..
  • valla net bişey söylemek zor ben cihazı aldığımda orjinal next kutusu içinde köpük, poşet ve sky link cdsi vardı kayıt için. Cihazı nezaman aldın bilmiyom ama benim cihazın sistem bilgisi 24.12.04 dü sanırım senin last updatein baya bi eski tarih hiç yazılım yüklenmemiş bide herhalde cihaza
    quote:

Orijinalinden alıntı: wolfs

hepsiburada'dan next-ye-2005 dci sky aldım. ama bana sanki kullanılmış cihaz gibi geldi.Bunu nasıl anlayabilirim? cihaz kopuk içindeydi ama posete sarılı degildi. Menüden, sistem kurmaya, ordanda sistem bilgisine girdim. şunlar yazıyo:

Last update: Mar 06 2003
    s/w: V02.00.06
    h/w:V12.03.A5
    loader:V6.1.9
    C.A.:2.2.2

tesekkur ederim..
  • abi ben cihazı yeni aldım. 1 hafta oldu olmadı.. cok eski tarih gozukuyo. cd.'leri falan orjinal posetinde ama receiver posetinde degildi??
  • dediğim gibi kullanılmış kullanılmamış ona bişey diyemem cihaz bilgilerine gelince
    çok önemli değil aslında eski tarih gözükmesi;
    fullx1 ve fullx2 yi gösteriyomu, bu ikisini gözteriyosa problem yok, eski cihazlarda yeni yazılımsız göstermiyo gösteriyosa yeni nesil cihazdır.
    şu an için cihazda orjinal yazılım var, son yazılım atıldığı zaman zaten onların çok bi anlamı kalmıycak
  • abi içimi rahatlattın. onları gösteriyor. şimdi yeni yazılım gerekli bana heralde. elinde olan yada kaynagını yollayabilecek varmı. "next 2005 dci sky" için yazılım ve kısaca nasıl atacagımı anlatan bi yazı yada link? tesekkur ederim.
  • buradan yasak bu konular, ne gerektiği nasıl yapılacağını pmden yolluyom
  • Merhaba.
    Dün Next YE-2000X CI PLUS aldım.

1-) Nasıl iyi mi bu ?
    2-) Nasıl güncelleyebilirim? Güncel firmware dosyasını nerden indircez ? Bilgisayara nasıl bağlıyacağız ? Hangi programlar gerekli ? ....
    3-) Bu receiver ile Discovery Türk'ü ve Eurosport'u şifresiz izleyemez miyiz?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 25 Ağustos 2005, 17:42:47 >
  • güle güle kullan iyi bir cihaz almışsın. Güncellenebilir, öğrendikten sonra çok zor değildir. rs232 kablosu alman ve gerekli programlarla uygun yazılımı ve keyleri cihazına yüklemen gerekir. discovery kanalını seyredemezsin. türksat üzerinden nba ve c5 çift çanak kullanıyosan multiler, polsat grubu, spice, yabancı euro sport gibi şifreli kanalları yazılımla izlesin. multiler gündüz film gece adult yayınyapar, polsat grubunda yabancı animal planet ve discovery, playboy falan vardır, spice 24 saat adult yayın yapar. cihazınla ilgili daha fazla bilgiyi;
    www.nebutv.com
    www.turkeyforum.com
    adreslerinde bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.