Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotbirdde birkaç kanalın sinyal seviyesinin düşük olması normal ama çoğu düşükse problem hotbird uydusuna çevrili olan çanakta veya lnbsindedir. muhtemelen çanak yönü iyi ayarlanmamıştır
  • selam bende next 2500 d var ve emu yüklümü billmiyorum emuyu açmak için sarı + mavi +yeşil + menü yapıp kilidi aç dediler henüz yapmadım ama yapınca ne olacak ? emu açıldı diyelim peki bir kanalın şifresi değişince kumandadan yeni şifreyi nasıl gireceğim? o kanalın üstüne gelip emu açma işlemimi yapacağım ayrıntılı bilgi verirmisiniz lütfen
  • next'in 7400 markalı bir cihazı var mı acaba?

Birde next marka cihazlarda pin diye birşey soruyor o standart mı yoksa değişiyormu her makine için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_ok -- 15 Ağustos 2005, 14:03:59 >
  • Volkan Merhaba
    Şehir dışında olduğumdan bilgilendiremedim.
    Biss i girdikten sonra nba tv okey.Seyrediyorum.
    Ancak aynı yazılım ve aynı keylerle açılan polsat1 tv4 gibi polsattaki şifreli kanalların hiçbirisi açılmıyor.
    Zaten discovery ve animal bu yazılım sürümüyle hiç açılmamıştı halen aynı..
    Şifreli polsat yayınların hepsi kapalı yani..Bo topic te ayni cihaz ayni yazılımla seyrediyorum diyen arkadaşlar olduğu için anlayamıyorum bu işi..Cihazda mı problem yazılımda mı?
    Neyse yardımların için teşekkürler
  • arkadaşlar next te kanal şifreleme nasıl oluyor bir türlü bulamadım.yani kanal izlenmememisi için şifre koyacağım.şifre var ama sadece menulere girip çıkmak için şifre var sadece
  • sevgili arkladaşlar bir süredir foruma girip bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. yeni bir uydu alıcısı alacağım. ancak daha önceki fprumlarda hep 2005 dcı next övüldü. bende next almak istiyorum. ancak gittiğim bayi 2005 nextlerin artık fason olarak üretildiğini ve sorun yaşandığını söyledi. doğru mudur. bilgisi olan varmı. birde bana sorunsuz olarak yayınları izlemem ve gerekirse dijitürke abone olduğumda sorun yaratmayacak reciever ne alabilirim. yardım lütfen
  • fta ne cı ne. farkları bana ne getirir ne götürür. sürekli yazılım yüklemek durumundamıyım. bunları yüklemek kolay mı.
  • merhabalar

quote:

Orijinalinden alıntı: TEKNOKA

quote:

Orjinalden alıntı: HaRRiKo

yeni next 2000 cı plus receiver aldım ve bu konuları merak ediyorum.

1-Versiyon yüklemesini
    2-Versiyonun güncelliğine nasıl güveneceğimiz. (örneğin diyelim yeni versiyon diye yüklemeye çalıştık ama baktık ki eski versiyon)
    3-Versiyon atarken kullanacagımız programlar

sen hiç korkma arkadaşım ben sana versiyon yüklemesinide öğretirim bana güvenebilirsin versiyon atarken kullanıcağın proğramıda vericem sana.
    yazılım güncelliyeceğin zaman ben senin yanında olurum

msn den sana online destek olucam söz .. ,

tamam görüşürüz
    saygılar

• teknoka kardeş türksattai nba tv ve malüm sifreli kanalın keylerini ayrıntılı olarak pm atabilirmisin cihazım next 5000 fta
  • quote:

Orijinalinden alıntı: WPL

hangi tarihli yazılımı yükledin, 17 temmuz yazılımı ile hepsini açıyo bende ama biriki gündür tv ye bakmadım, polsatlar gittiyse falan haberim yok. bu arada diğer kanalları açıyo anladığım kadarı ile, yani yazılım yüklemeyi başarmışsın tebrik ederim belki yüklediğin yazılım 17 temmuz değildir, bi bak olmazsa 17 temmuzu atarsın öğrendikten sonra 5 dakkalık iş. fullxlere yazılım yüklemeyi buradan anlatabilirim sonuçta yasal bir modül için çıkan modülün kendi yazılımı, parasını verip alıyoz, kurallara uygun yani.
    www.elbirsan.com buradan 2005/7600 sky bölümüne git oradan fullx yazılımını indir. yazılım kupatsky ile yüklenecek zaten yazılımları indirirken yanında kupatskyda geliyo. oradan anladığım kadarı ile rd2 yüklenecek 7600lere. ama ben 7600e yükleme yapmadım o yüzden sende bir oku hatta sorabiliyosan bayiye falan bi sor gene emin ol. fullx gösteriyosa bunları yapmana gerek yok.

quote:

Orijinalinden alıntı: muas1980

İyi akşamlar;

Wpl yardımların için teşekkür ederim. Yazılımı yükledim. Ancak söylediğin işlemleri yapmama ragmen animal planeti,discovery(hotbirddeki) hala seyredemiyorum. Bunun için ne yapmam gerek.(Bu arada bazı kanallar da key uptanig yazıyor (load default yapmama ragmen) ?)

Ayrıca full1-full 2 ler için nasılyazılım yüklemem gerek bilmiyorum. Çünkü Rc2 Rd2 Rd2m gibi birçok yazılım mevcut bunlardan hangisini yüklemem gerektiğini biliyor musunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

(Cihazim 7600 sky)

Jeofizik Mühendisi

aynen buradaki gibi fullx yükledim. ancak aşağıdaki sonuca geldi flash write yazdı ama flashı yüklemedi.yardım lütfen.
    BL_FLASH_INFO
    FLASH_INFO
    Target 2M Flash.
    BL_FLASH_END
    Connect Success
    DownLoad Start
    DownLoad Success
    DownLoad CRC Check OK
    Flash Write Start

cihaz
    2005dciz
    v02.00.06
    v12.c1.a5
    v6.1.9
    2.2.2
  • arkadaşlar bu şifreleri nerelere giriyoruz bi türlü bulamadım.yardım lütfen.nextCI 200 UYDU ALICIM.
  • Merhaba,
    Merkezi sistem uydulu bir siteden yeni taşındım. Orda televizyon seyretmek için sadece kabloyu takmak yeterli olduğu için bu konularda çok cahil kalmışım.Şu an yeni bir uydu alıcı sistemine ihtiyacım olduğu için bir haftadır forumları inceliyorum ve sonunda Next YE 2000X CI PLUS da karar kıldım. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Şimdi sormak istediğim Karaköy'de çalıştığım için burda yaptığım fiyat araştırmasında satıcı bana Next in bu modelinin kasasının değiştiğini bir haftaya kalmadan elde eski kasa kalmayacağını ve eski kasanın daha sağlam olduğunu söyleyerek eski kasayı vermek istedi. Yeni kasa daha ufak olduğu için (daha estetik) kararsız kaldım ve araştırmadan almak istemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler....
  • Sevgili dostlarım.
    Next 2005 D modeli receiver ile uydu işine bulaştım ama hiçbirsey bilmiyorum desem yalan olmaz. RS232 ile uygun yazılımı bulup yüklemeyi denedim iyi gidiyordu ama en fazla %30 gördü ve her defasında error verdi. Yüklemeyi yapamadım. Birileri bana bu konu ile ilgili detaylı bir döküman verebilir mi?

Ayrıca son yazılımı yükleyince herşey güllük gülistanlık olacak mı? Açar açmaz National veya Discovery' i seyredebilecek miyim?
  • detaylı bilgi yolladım, daha önce bu bilgi ile buradaki arkadaşlar yazılım yükledi ve sorunsuz çalıştı. nationala g. ve discovery olayına gelince polsatda yabancı dille yayın yapanlar açılır türksattakiler hiçbir yazılımla açılmaz. yazılım polsat grubu, tps grubu, spiceı,c5 ve nba tvyi açar
  • merhaba arkadaslar,

next 8000 xcam plus marka receiver aldım ama bilgi sıfır, nasıl key girilir , nereden bu işlem yapılır bu biss denen olay falan nedir program nasıl yuklenir hiçbirsey bilmiyorum bu keylerin nereden bulunduguda mechul tabii..

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden cevap veren vermeyi dusunen tum arkadaslara tesekkurler.
  • Arkadaşlar bu şifreleri nereye giriyoz bi türlü bulamadım.lütfen bilenler yardım etsin.Uydu alıcım next YE 2000X CI PLUS.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
  • arkadaşlar bende başlıktaki cihaz var nebutvden son versiyonu, softcami yükledim cine 5'i çözdü discovery ve nba tv tv8 nasıl çözerim cevaplar mısınız yoksa cihaz yetersiz mi? E-mail costax295@yahoo.com
  • Discovery'i çözemezsin. Eğer key bölümünde biss diye bir yer varsa söyle sana şifreleri vereyim.
  • costax başlıkta cihaz modeli yok yanlızca marka var ama anladığım kadarı ile son softcami yükleyip nba ve tv8i yani biss isteyen kanalları çözemediğine göre 2000 serisi kullanıyosun. 2000lere bissleri elle girmek gerekir, şifreleri pmden yolluyorum, nasıl gireceğinide
    quote:

Orijinalinden alıntı: costax

arkadaşlar bende başlıktaki cihaz var nebutvden son versiyonu, softcami yükledim cine 5'i çözdü discovery ve nba tv tv8 nasıl çözerim cevaplar mısınız yoksa cihaz yetersiz mi? E-mail costax295@yahoo.com
  • uydu alıcım next 2000x ci plus tı dediğini yaptım nba tv tama sağol discovery iin şfre var mı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.