Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ricam olacak
    Ben artık Uydu sistemine geçiş yapmak istiyorum ama bilgi sıfır
    Ne almalı
    Yada hangisi ne işe yarar birinin diğerinden ekstrası nedir(15dk'dır inceliyorum mesela biri diğerine oranla kanalı daha hızlı değiştirirmiş vb)
    en ucuzundan tek çanak alsam neleri izlerim en ucuzundan çift alsam neleri
    yada en pahalı yada orda derece
    Nedir bu olay neye para verecegimi bilmek istiyorum
    Satıcıya gitsem abi hepsi full çeker der birtane iteler
    Ama bu işi bilenden öğrenmek isterim
    Next'mi almalı yumatumu yada sunny mi yoksa bunların hepsi aynımı diyeceksiniz.

Şimdiden teşekkürler
  • Hocam şimdi sende ne kadar para var ona göre?
  • Derdimi anlatamadım 150 yada 500ytl ama 150ytl verirsen neleri izler neleri yapar neleri yapamam
    fazlasını verirsem neleri izler neleri yapar neleri yapamam olay bu
  • quote:

toki, discovery olarak turksattakindenmi bahsediyosun polsat grubundakindenmi. nba için yazılım ve softcami attıktan sonra elle biss girmen gerekiyor senin cihazda. bazen aynı yazılımları bir site 04 temmuz diye verirken diğer site aynı yazılımı 05 temmuz da yayınlıyor ve 05 temmuz diyor. yazılımı indirdiğinde yazılımın orjinal ismine bak, sitede ne yazdığı pek önemli değil.

@WPL

Nba için biss leri nerden bulacam bana pm ile atarmısın, bide nasıl yapacağımı.Elbirsan ve nebutv adreslerinden de 5 temmuz yazılımlarını indirdim.hex uzantılı dosyanın adında da 5 temmuz yazıyo ama cihazda 5 temmuz olarak gözükmüyo.şimdi hotbird deki discovery ve animal pplanet açılıyo ama animaux gene yok
  • toki yazılım atmayı öğrenmişsin yazılımın açtığı kanallar açılıyor, animauxda problem var zaten şu an açılmıyor belki ilerki yazılımlarda açılır, onun için kurcalama, şu an polsatlar açıldığına göre en son yazılım var demekki cihazda. nba için gerekenleri pm atıyom, oradan halledersin, sonuçtan haberdar edersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: WPL

toki yazılım atmayı öğrenmişsin yazılımın açtığı kanallar açılıyor, animauxda problem var zaten şu an açılmıyor belki ilerki yazılımlarda açılır, onun için kurcalama, şu an polsatlar açıldığına göre en son yazılım var demekki cihazda. nba için gerekenleri pm atıyom, oradan halledersin, sonuçtan haberdar edersen sevinirim.

Eyvallah WPL kardeşim NBA açık .Yardımların için sağolasın
  • ne demek kardeş, iyi seyirler
  • ne demek kardeş, iyi seyirler

edit: niye ikitane oldu bu posttan şimdi
    bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 10 Ağustos 2005, 13:32:08 >
  • İyi geceler arkadaşlar

Wpl yardımların için çok teşekkür ederim. Full1 ve full2 için gerekli yazılımları yükledim şu anda onları gösteriyor ayrıca multileri de gösteriyor ama polsatların hepsinde key uptading yazıyor bekliyorum ama hiç bir degişiklik olmuyor(jetix playboy gibi) yazılımı söylediğin yerden yüklememe ragmen(yani 15 temmuz yazılımı) bunun için ne yapmalıyım
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Jeofizik Mühendisi
  • fullxleri açabildiğine sevindim. polsatları açmamasına gelince onu anlamadım, tüm diğer şifreli kanalları çöxmüşsün anladığım kadarı ile, multiler, nba, spice, c5 ama polsatlar yok. bende gösteriyo aynı yazılım, yazılımı yükleyememişsin diycem öylede değil yoksa diğer kanallarıda göstermezdi. belki cihazın 7600 olmasındandır, daha önce ayrı yazılım çıkıyodu 7600 ve 2005 için artık aynı yazılım çıkıyo, senin cihaza auto updatette falan problem yapıyodur, bekle istersen yakında yeni yazılım falan çıkar veya fullx yazılımını aldığın yerde indir bide yazılımı onu dene istersen. bu arada komple reset yaptınmı cihaza yazılım attıktan sonra komple reset yapmayınca bazen problem yapıyo.
  • Wpl desteğin için teşekkürler...
    Komple reset attım ama herhalde bir problem oldu neyse belki yeni yazılım çıkınca sorun gider
    Yine de yardımların için teşekkürler...
  • bugün next 8000 FTA MARKA UYDU ALDIK APARTMANA 4 TANE. BİLGİSAYARDAN GÜNCELLEME YAPABİLMEK İÇİN PROGRAMA İHTİYACIM VAR.
  • millet bana kartsız ucuz ve iyi bir next modeli söyleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sceep2000

millet bana kartsız ucuz ve iyi bir next modeli söyleyebilirmisiniz

next 2000x fta 165ytl civarı dikkat et "x" ile olanı bu en iyisidir next ftaların
    next 2005 fta 135-140 ytl civarı buda iyidir hemde ucuzdur
  • cihazı alırken keşke yazılım attırıp alsaydın, uğraşmazdın hem 4 tane cihaz almışsınız para falanda almazlardı extradan. yazılım bulabileceğin birkaç adresi sana pmden yolluyom
    quote:

Orijinalinden alıntı: meydan26

bugün next 8000 FTA MARKA UYDU ALDIK APARTMANA 4 TANE. BİLGİSAYARDAN GÜNCELLEME YAPABİLMEK İÇİN PROGRAMA İHTİYACIM VAR.

• Arkadaşlar NEXT YE 2000 CI MARKA UYDU ALDIM.FAKAT ÇOĞU KANAL SİNYAL YOK DİYOR.NE YAPMAM GEREKİYOR.KIRMAK MI GEREKİYO ŞİFRELERİ VEYA BAŞKA BİŞEYMİ.LÜTFEN YARDIM EDERİSİNİZ.BİLGİSAYARDAN GÜNCELLEME İÇİN ARA KABLOSUMU GEREKİYO.
  • sinyal seviyesi düşükse çanak ayarsızdır veya lnbde problem olabilir. bilgisayardan güncelleme yapabilmen için rs232 kablosu alman gerekli, elektronikcilerde bulunur
  • kardeş çift çanak vede adam dediki sinyali kuvvetli dedi.ne yapmalıyım
  • çift çanak olmasının bir önemi yok, çanak yönü kaymış olabilir, lnb de bir temassızlık falan olabilir ama bu iksinden birindendir. hangi uyduda sinyal seviyesi düşük türksattaki kanallardamı hotbirddemi
  • yabancı kanallarda heralde hotbird dediğin olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.