Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uydu alıcıları bilgisayarlara bağlanabiliormu bağlanıyorsa hangi aletle nede satılıo kaç para nasıl bağlanıo yazarsanız sevinirim.Alıcıa göre deişiosa Alıcım Next YE-2005 DCI.Bir de kumanda ile şifre giriliomu?
  • adem senin cihaz bilgisayara bağlanır ama yanlızca yazılım atmak için yoksa öyle kayıt falan yapmaz. senin cihaz modelinin 2005 dcı sky olanları aynı zamanda bilgisayara kayıt yapma özelliğinede sahiptir. kumanda ile şifre girilebilir ama her şifre değil, mesala cine 5 şifresini, nba şifresini girebilirsin ama spice platinumun şifrelerini ancak bilgisayardan yazılım yüklüyerek bilgisayar yardımı ile girebilirsin
  • bilgisayara cihazın bapğlanması için ne almalıyım yani alacağım şeyin adı ne nede bulunur bir de kumanda ile nasıl şifre girebilirim?
  • bilgisayara cihazın bapğlanması için ne almalıyım yani alacağım şeyin adı ne nede bulunur bir de kumanda ile nasıl şifre girebilirim?lütfen cevaplayın
  • arakdaşlar next 2000 plus reciver ime son yazılımı yukledim hersey normaldi ama biss leri giricegim yer yoktu ve bende eski yazılımı yükleyim dedim ve makine kafayi yedi. duzeltme imkani varmi.
  • İyi günler ben siteyi google'dan keşfedip bulan bir kişiyim.
    Yazılım yükleme konusunda pek bir bilgim yok zaten makinemde 7600 sky (pek kullanılan bir makine değil)
    yazılım yükleme konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Böyle bir siteyi kuranları şimdiden tebrik ederim.

Not: Sistem bilgisinde 2005 dci sky gözüküyor ve son update dec20 2004
    Yapılacakları adım adım bana söyleyebilirseniz sevinirim

Şimdiden yardımlarınız için teşşekkür ederim.
  • aslında cihazın nextin en iyi cihazı bence ve bayada kullanan var. yazılım yükleme olaylarını falan buradan anlatmak yasak, detaylı anlatımı pm ile yolluyorum. senin herhangi bir elektronikciden rs 232 kablosu alman gerekir. 5 ytl fiyatı. senin cihaza daha önce yazılım yüklendimi bilmiyorum ama yakın zamanda 7600ler için ayrıyetten bide fullx yazılımları çıktı eğer fullxleride seytedemiyorsan tavsiyem bir uyducuya gidip hem fullx hemde normal yazılımı onlara yüklettirmendir. ilk defa yazılım yükleyen birisi iççin bu ikisinide yüklemek biraz karışık olabilir, daha sonraki yazılım değişikliklerinde kendin yazılım atarsın. fullx1 ve 2 gösteriyosa sana gönderdiğim bilgilere göre yanlızca normal yazılımı at.
  • Arkadaşlar bu konu üzerinde fazlaca durdum sanırım ama şimdiden özür!
    Aranızda next ile; Animal Planet ve Discovery i seyredebilen var mı?
    Polsat Paketindekileri seyredebilirsin diyorsunuz ama oda olmuyor.
    Seyredemiyeceğim yada nasıl ne zaman seyredebileceğim konusunda bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olsun bi zahmet... Next yazılımlarında amaç sadece Adult paketler mi acaba?
    Neden Belgesel Severler de dikkate alınmıyo ki!..
    Yoksa bu programlarıda izleyeceğim dandik bi cihaz daha alacağım
    Sevgiler hepinize
  • Arkadaşlar Next ye8000 x-cam plus aldım.Aceba bununla hangi kanalları (şifreli)açabilirim?Ayrıca bazı hardcore kanalları açan çakılı modülü olduğunuda söylediler .Doğrumu?

yardımlarınızı bekliyorum .
  • repsol next en iyi yazılım desteği olan birkaç cihazdan birisidir. yazılım ile çözülebilecek tüm kanalları next yazılımları ile izleyebilirsin. enson yazılımı güncellenen kanallar polsattı, son yazılımlarla bütün next serisi cihazlarda polsatlar dolayısıyla bahsettiğin belgesel kanalları seyredilebiliyor. sanırım cihazında son yazılım yüklü değil. son yazılımı yükler veya yükletirsen problemin hallolur
    quote:

Orijinalden alıntı: repsol

Arkadaşlar bu konu üzerinde fazlaca durdum sanırım ama şimdiden özür!
    Aranızda next ile; Animal Planet ve Discovery i seyredebilen var mı?
    Polsat Paketindekileri seyredebilirsin diyorsunuz ama oda olmuyor.
    Seyredemiyeceğim yada nasıl ne zaman seyredebileceğim konusunda bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olsun bi zahmet... Next yazılımlarında amaç sadece Adult paketler mi acaba?
    Neden Belgesel Severler de dikkate alınmıyo ki!..
    Yoksa bu programlarıda izleyeceğim dandik bi cihaz daha alacağım
    Sevgiler hepinize
  • mirza cihazına yazılım yüklersen yazılımla çözülebilecek tüm şifreli kanalları seyredebilirsin. doğru cihazında çakılı modül var yanlız sana yanlış bilgi verilmiş, cihazındaki çakılı modül hotbird uydusu üzerinde yayın yapan hiçbir adult kanalı açmaya yaramaz. lig tv abonesi olursan ayrıyetten modül parası vermeden lig tv izlemene yarar yanlızca. nextin 2005 dcı sky modelini alsaydın aynı paraya hatta biraz daha ucuz bu modelde çakılı olan sky modül sayesinde fullx kanallarını şifresiz olarak izleyebilirdin. lig tv abonesi olmayı düşünmüyorsan modüle boş yere para vermişsin diyebilirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: mirza

Arkadaşlar Next ye8000 x-cam plus aldım.Aceba bununla hangi kanalları (şifreli)açabilirim?Ayrıca bazı hardcore kanalları açan çakılı modülü olduğunuda söylediler .Doğrumu?

yardımlarınızı bekliyorum .
  • quote:

WPL:

032505 bunun yazılım tarihi olması lazım ki çok eski bir yazılım şu an 070505 yazılımları çıktı. bu tamamen bayinin işgüzarlığı cine5, nba tv ve hatta polsatları bile seyredemezsin bu yazılımla. senin istediğin iki belgesel kanalınında polsatlarda olduğunu düşünürsek bayabi kötü olmuş. alırken ne konuştunuz bilmiyorum ama bence git adam gibi 5 temmuz yazılımını yüklet 5 kuruş parada verme, böylece seyredilebilecek tüm kanallarıda seyretmiş olursun. yazılımla çözülecek kanallar bellidir nebir eksik ne bir fazla kanal seyredemezsin bu cihazla alakalı değil. senin cihazın özelliği yazılımları çok hızlı çıkar, kanallar gittikten 1-2 gün sonra yazılım çıkar bazı cihazlarda bu 1-2 haftayı bulur ayrıca cihaz nextin en hızlı cihazıdır, donma takılma gibi problemler yapmaz, kullanımı çok kolaydır ama dediğim gibi diğer receivarlar ne çözerse oda aynı kanalları çözer. kartla, modülle bildiğim kadarı ile belgesel kanalı izleyemezsin, kart ve modüller adult kanallar için ve lig tv için var diye biliyorum

Şuan 070505 yazılımı yüklü. polsat paketindeki Animaux,Animal Planet i ve Discovery kanalı ayrıca bahsettiğin nba tv yi de izleyemiyorum.Kanal üzerinde yeşil e basarak şifre güncellemesi yapıyorum Güncelliyor fakat beklediğim halde yine yayını alamıyorum..
    Bilgim dışında başka bişey mi var anlamak istiyorum ama acemilik zor..
  • arkadaslar herkese selamlar ve herkese duyrulur:(
    elimde NEXT YE3000 AP (analog-digital) uydu receiver var..bu cihaz kaput ve bunu bir sekilde ayakland1rmam,hayata döndürmem lazim...elinde bu cihaz1n semasi bulunan arkadasimiz varsa yard1m edebirse cok sevinirim..lütfen elinden gelen arkadasimiz varsa bana yard1m etsin...
    isinin ehli ustalara duyrulur...sayg1lar1mla
  • repsol nba için elle biss girmen gerek, neyi nasıl yapacağını pm atıcam, ona bakarsın. valla bende anlamadım işin doğrusu doğru yazılım yüklü, kullanan bir arkadaşımı aradım aynı yazılımla problemsiz izliyorum diyo. bi yazılım yüklettiğin yere sor ama kanal üzerinde yeşile basınca auto update yapması lazım. multiler (TPS grup)ve cine 5 gösteriyomu
  • Yaklaşık 2 hafta önce next ye 2000 cı plus receiverıma yazılım ve softcamkey yüklemiştim discovery,animaux,nba vs kanalları açmıyodu.Yazlım versiyonuna baktım 070405 yazıyo bende 5temmuz yazılımı indirip yükledim gene 070405 yazıyo hatta içindeki kanallarda silinmemiş duruyo.3 kere yaptım sonuç aynı.Sorun nerde acaba ?
  • İyi akşamlar;

Wpl yardımların için teşekkür ederim. Yazılımı yükledim. Ancak söylediğin işlemleri yapmama ragmen animal planeti,discovery(hotbirddeki) hala seyredemiyorum. Bunun için ne yapmam gerek.(Bu arada bazı kanallar da key uptanig yazıyor (load default yapmama ragmen) ?)

Ayrıca full1-full 2 ler için nasılyazılım yüklemem gerek bilmiyorum. Çünkü Rc2 Rd2 Rd2m gibi birçok yazılım mevcut bunlardan hangisini yüklemem gerektiğini biliyor musunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

(Cihazim 7600 sky)

Jeofizik Mühendisi
  • Volkan
    Multiler Space pl XXL Cine5 problemsiz yalnız dün gece polsatlar gitti. Polsat tv4 tede şifreli yazısı geliyo..Yeşil tuşla key güncelleniyor ama açmıyor. Anlamadım gitti bu işi arkadaşım...
    Volkan bide nba biss i giremedim pm e bu sabah işyerinde baktım.Bilgi veririm.Tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repsol -- 10 Ağustos 2005, 8:21:35 >
  • toki, discovery olarak turksattakindenmi bahsediyosun polsat grubundakindenmi. nba için yazılım ve softcami attıktan sonra elle biss girmen gerekiyor senin cihazda. bazen aynı yazılımları bir site 04 temmuz diye verirken diğer site aynı yazılımı 05 temmuz da yayınlıyor ve 05 temmuz diyor. yazılımı indirdiğinde yazılımın orjinal ismine bak, sitede ne yazdığı pek önemli değil.
    quote:

Orijinalinden alıntı: Toki

Yaklaşık 2 hafta önce next ye 2000 cı plus receiverıma yazılım ve softcamkey yüklemiştim discovery,animaux,nba vs kanalları açmıyodu.Yazlım versiyonuna baktım 070405 yazıyo bende 5temmuz yazılımı indirip yükledim gene 070405 yazıyo hatta içindeki kanallarda silinmemiş duruyo.3 kere yaptım sonuç aynı.Sorun nerde acaba ?
  • hangi tarihli yazılımı yükledin, 17 temmuz yazılımı ile hepsini açıyo bende ama biriki gündür tv ye bakmadım, polsatlar gittiyse falan haberim yok. bu arada diğer kanalları açıyo anladığım kadarı ile, yani yazılım yüklemeyi başarmışsın tebrik ederim belki yüklediğin yazılım 17 temmuz değildir, bi bak olmazsa 17 temmuzu atarsın öğrendikten sonra 5 dakkalık iş. fullxlere yazılım yüklemeyi buradan anlatabilirim sonuçta yasal bir modül için çıkan modülün kendi yazılımı, parasını verip alıyoz, kurallara uygun yani.
    www.elbirsan.com buradan 2005/7600 sky bölümüne git oradan fullx yazılımını indir. yazılım kupatsky ile yüklenecek zaten yazılımları indirirken yanında kupatskyda geliyo. oradan anladığım kadarı ile rd2 yüklenecek 7600lere. ama ben 7600e yükleme yapmadım o yüzden sende bir oku hatta sorabiliyosan bayiye falan bi sor gene emin ol. fullx gösteriyosa bunları yapmana gerek yok.

quote:

Orijinalinden alıntı: muas1980

İyi akşamlar;

Wpl yardımların için teşekkür ederim. Yazılımı yükledim. Ancak söylediğin işlemleri yapmama ragmen animal planeti,discovery(hotbirddeki) hala seyredemiyorum. Bunun için ne yapmam gerek.(Bu arada bazı kanallar da key uptanig yazıyor (load default yapmama ragmen) ?)

Ayrıca full1-full 2 ler için nasılyazılım yüklemem gerek bilmiyorum. Çünkü Rc2 Rd2 Rd2m gibi birçok yazılım mevcut bunlardan hangisini yüklemem gerektiğini biliyor musunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşşekkür ederim.

(Cihazim 7600 sky)

Jeofizik Mühendisi

• repsol kafam karıştı polsat vardıdamı gitti, hiçmi yoktu. vardıda gittiyse problem yok ara ara gider ama yeniden auto update yapar. hepten giderse zaten yeni yazılım çıkar.
    quote:

Orijinalinden alıntı: repsol

Volkan
    Multiler Space pl XXL Cine5 problemsiz yalnız dün gece polsatlar gitti. Polsat tv4 tede şifreli yazısı geliyo..Yeşil tuşla key güncelleniyor ama açmıyor. Anlamadım gitti bu işi arkadaşım...
    Volkan bide nba biss i giremedim pm e bu sabah işyerinde baktım.Bilgi veririm.Tsk
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.