Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazın hardwareine göre yazılımı seçecen ondan sonrada 4 temmuz softcam keylerini orada anlattığı gibi atacan
  • Cihaz bilgileri şu şekilde;

Ürün; YE-200 CI Plus
    Yazılım Versiyonu; INF219a101404 M0oo.23
    Mekanik Versiyonu; A0-o4
    Cihaz Versiyonu; YSM304090404ijfs

Bu bilgiler ışığında yarrdımcı olmanız daha kolay sanırım.
  • 4 Temmuz SOFTCAM keylerini aşağıdaki şekildemi atacam yoksa başka bi yolumu var.

quote:

Versiyon yükleme işlemi bitmiştir.Cihazınızın Uydu(Diseq)ayarlarını yapınız ve kanallarınızı yeniden taratınız.Cihazınızın yazılım bilgilerinin olduğu kutucuktan "Güncel key" dosyasını indirin ve zip dosyasını açın.Cihaz açık veya standby konumunda olabilir.Farketmez.
    Cas Key Tuşuna tıklayın ve açılan pencereden gelen:' Download cas key ' i tıklayın ve açılan
    pencerelerdeki yönergeleri izleyin güncel key dosyasını gösterin ve yükleyin.Cihazınızda CI sistemini aktif edin ve Güle güle seyredin.Yalnız şunu unutmayın........!
    Sadece public edilmiş yayınları izleyebilirsiniz.Tüm şifreli yayınları izleme şansına sahip değilsiniz.
    CI (Emu)Sistemi Aktif Etmek İçin:
    Menu>Cihaz bilgisi>kırmızı tuş(Kumanda da)>1234 kodlayın Cı sistemi aktif olacaktır.Aynı sistemi
    tekrarlayarak CI (Emu)sistemini kapatabilirsiniz.
    Kolay Gelsin.
  • güncel keyler öyle atılıyor ama hangi yazılım nasıl seçiliyor onu 2000ler için bilmiyorum. ben arkadaşım atarkeren seyrettim ama hardwareine uygun yazılımı nasıl seçiyo okadar bilgim yok. bunları bu cihazdan kullananlara veya rotasız kaptana sor onlar sana yardımcı olur
  • selam arkadaşlarım

next temmuz yazılımları çıkmıştır.

www.turkeyforum.com/satforum

www.nebutv.com

www.elbirsan.com

http://www.mach1.ws/

bu sitelerden cihazınıza uygun yazılımları indirebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar 7600 sky cihazım var Temmuz yazılımı yükledim fakat sizden ricam kanal editörü diye bir program daha var bunu kullanan arkadaşlar bana bu programı biraz anlatabilirlermi nedir ne işe yarar ne faydasını görürüm artısı ne olur ..

Destek olacak tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim...
  • selamlar,

Yeni aldigim ve ilk defa kullandigim reciver Star, kral tv, haber turk ve kanal 7 yi gostermiyor. Montajı yapan kabloda sorun var diyor. Sizce problem nedir?

• NEDEN NEXT UYDU ALICISI SÖYLERMİSİN?????
  • Herkese selam,

Şu format atma işini bi türlü yapamadık gitti. Çok ayrıntılı anlatan bir yer tavsiye ederseniz sevinirim...

Forza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: poolss

selamlar,

Yeni aldigim ve ilk defa kullandigim reciver Star, kral tv, haber turk ve kanal 7 yi gostermiyor. Montajı yapan kabloda sorun var diyor. Sizce problem nedir?

selam arkadaşım

dediğiniz kanalları göstermemesinin sebebi kablodan değildir.

montajı yapanı çok aradınızmı?

söylemiş olduğunuz kanalların tp sini ekliyerek manuel kanal tarama yapınız.

(merak ettim montaj cınızı )

sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PER NOİ FORZA

Herkese selam,

Şu format atma işini bi türlü yapamadık gitti. Çok ayrıntılı anlatan bir yer tavsiye ederseniz sevinirim...

Forza...

selam arkadaşım

next uydu alıcısınamı FORMAT atıcaksın?

çok ayrıntılı bir şekilde anlatamıyacağım çünki next uydu alıcısına bende bilmiyorum nasıl format atılacağını :(

sevgiler
  • Bahsettigim kanallar ayarli, bu kanallarda infoya basinca %ler cok dusuk ve oynuyorlar. Bazen kanal 7 gosteriyor. star'a ve kral tv'ye gecerken No A/V veya canak resmi X olarak cikiyor veya bir onceki kanalin ekrani donuk olarak kaliyor. LNB veya canak acisiyla ilgili bir sorun olabilir mi?. Konuya acemi olunca...

Montajcı oturdugumuz bolgeden olsun dedik ama...
  • önemli!! next8000 xcamda artık kilitlenmelere donmalara son

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=84586

Arkadaş next8000 xcamda donmalara bir formül bulmuş linkini verdim bence son derce mantıklı fakat sorumluluk size ait aslında eli biraz yatkın olan için çokta basit....

Önemli not: bende 7600 var bu sebeple denenmiş değildir Bilgilerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.yanardağlar -- 10 Temmuz 2005, 20:50:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poolss

Bahsettigim kanallar ayarli, bu kanallarda infoya basinca %ler cok dusuk ve oynuyorlar. Bazen kanal 7 gosteriyor. star'a ve kral tv'ye gecerken No A/V veya canak resmi X olarak cikiyor veya bir onceki kanalin ekrani donuk olarak kaliyor. LNB veya canak acisiyla ilgili bir sorun olabilir mi?. Konuya acemi olunca...

Montajcı oturdugumuz bolgeden olsun dedik ama...

arkadaşım

cihazın modeli nedir?

kaon tabanlı bir cihaz galiba.

temmuz yazılımını yükle sorun çözülecektir

kolay gelsin.
  • KARDEŞİM BENİM GOLTMASTR UYDU ALICIM VAR ONA BİLGİSAYDAN YAZILIM YÜKLEMET İSTİYORUM BU İŞİ NASIL YAPACAĞIM Bİ YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM.BEN ACEMİYİM BU MESAJ NEREYE GELECEK GİDİECEK BİLBİYORUİM SELAMLAR
  • bu topic'i açtık ama HALA başka topic'ler açılıyor.

ya bu millet okuma yazma bilmiyor yada işine gelimiyor.

ne diyeyim way halimize ..

bye
  • Orjinalden alıntı: osman

KARDEŞİM BENİM GOLTMASTR UYDU ALICIM VAR ONA BİLGİSAYDAN YAZILIM YÜKLEMET İSTİYORUM BU İŞİ NASIL YAPACAĞIM Bİ YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM.BEN ACEMİYİM BU MESAJ NEREYE GELECEK GİDİECEK BİLBİYORUİM SELAMLAR

burası next bölümü

saygılar
  • 12/7 yazılımını yükledikten sonra nba çalışmaz oldu neden acaba?
  • Merhaba
    yeni kayıt oldum selam herkese

29/07/2005 tarihinde yeni next ye 2000 xcı plus receiver aldım
    amacım discovery kanalları ,animal planet, national geogr. v.s belgeselleri, ab moteurs,Extreme sports, cine5 ve balık ve av sporları gibi kanalları izlemekti..
    Ama olmadı. Uydu hiçbir şifreli kanalı açmıyor. Yani seca1,2 Viac1,2 Nagravision Irdeto Power wu gibi gördüğüm ve ne olduğunu bilmediğim şeyler. Hotbird ve türksat 1c de.. türk ve bazı yabancı kanalları (Saymadım ama bayağı çok kanal var)problemsiz izliyorum.

Sorunum Şu :
    1. Acaba Şifreli kanalları seyredebilmek için versyon yüklü mü?
    2. bu cihazla yukarıda belirttiğim kanalları izleyebilir miyim?
    3. Kaliteli cihaz diye next in en iyi modeli diye verdiler KANDIRILDIM mı?
    4. Cihazı geri verip başka bi marka ve model mi alayım? Hangi marka ve model?

Kartsız olarak aradığım yayınları izlemek istiyorum.Acaba yanlış cihaz mı seçtim

Bu cihaz ile yeni versiyon yükleyerek izleyebileceğim program listesini verebilirmisiniz

Arkadaşlar acemi bi üyüye yardımlarınız için şimdiden teşekkürlr..
  • dostum,
    once hayirli olsun. Cihazin cok iyi,
    yeni yazilim attirman lazim veya cihazin sifre yetengi olan emusunu aktif etmen gerek:

soyle: cihaz bilgisini tusla, kirmizi tusa bas, sifreye 1,2,3,4 yaz....

sevgilr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.