Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdşlar bn recivera komple reset attım bütün kanallar gitti.başta bana dsceq i soruo onun boşmu seçmem lazım yoksa motorlu mu yoksa usals mı ???herhangi birisini seçince kanalların frekans ayarları fln nasıl yapmam gerekior.offf çok karışıkmış bu iş yardım edin zor durumdayım.
  • boş switchi seç
  • peki abi seçtikten sonra kanal arama için hangi ayarları yapmam lazım taramaya basıyom 20 kanal zor buluo hepside dandik kanallar.nelere basmam lazım ne ayarı yapmam lazım bi açıkça anlatırsanız sevinirim.tele siz kaldık.
  • uyduyu sec, turksat veya hotbird tara de
    karşına küçük pencere çıkar diseq boş switch i seç
    çıkan pencereden turksat için switch a hotbird için switch b yi seç (bu genelde böyledir bazen tam terside olabilir, sinyal seviyesi yükseliyosa sectiğinde doğrudur kolayca anlarsın)
    gene bir pencere gelip bi şey kapalı diyo olması lazım onu açık yap okeyle
    yazılımı attın mı onda bir problem var mı
  • selam teknoka dediğini yapıyom inşallah bi yardım edebilen çıkar neyse sorum

arkadaşlar elinde son olarak güncellenmiş hazır kanal dosyaları varmı ?

liste düzenlemesi yapılmış olursa sevinirim..

bir haftadır makinemde ki listeleri bir türlü düzenleyemedim. kusura bakmayın
    gecenin 10 inde işten geliyorum ve haftanın 6 günü çalışıyorum eve geldiğimde kafam yerinde olmuyoo işler çok yoğun....

bide merak ettiğim bir konu var bu listeleri makineden bilgisayara upload edip bilgisayar ortamında düzenlemek için bir program varmı?? veya bu konuda programlama bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda yardım alınabilir mi ??
    sıralama, kanla isim değişikliği, favori kanal oluşturma , silme gibi bu tür bi program bilgisayar ve uydu kullanılıcılarının çok işine gelecektir:::::

bu arada bende next ye 2000 x cı plus + ye 8000 x plus(cı system yüklenmiş)
  • quote:

Orjinalden alıntı: benbarbaros

selam teknoka dediğini yapıyom inşallah bi yardım edebilen çıkar neyse sorum

arkadaşlar elinde son olarak güncellenmiş hazır kanal dosyaları varmı ?

liste düzenlemesi yapılmış olursa sevinirim..

bir haftadır makinemde ki listeleri bir türlü düzenleyemedim. kusura bakmayın
    gecenin 10 inde işten geliyorum ve haftanın 6 günü çalışıyorum eve geldiğimde kafam yerinde olmuyoo işler çok yoğun....

bide merak ettiğim bir konu var bu listeleri makineden bilgisayara upload edip bilgisayar ortamında düzenlemek için bir program varmı?? veya bu konuda programlama bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda yardım alınabilir mi ??
    sıralama, kanla isim değişikliği, favori kanal oluşturma , silme gibi bu tür bi program bilgisayar ve uydu kullanılıcılarının çok işine gelecektir:::::

bu arada bende next ye 2000 x cı plus + ye 8000 x plus(cı system yüklenmiş)

2000xci plus 505 A yazılımı Turksat Hotbird Hispasat golgee arkadaşımıza teşekkür ederiz... diğerleri için buraya bakınız next ye 8000 x plus için buraya bakaınız.

kolay gelsin.
  • arkadaşlar

iş değişikliği ve yeni bir dükkan açmak için işlerim olucak.

bu sebeb ile foruma ara vermek zorundayım.
    herkeze saygı ve sevgilerimi sunarım..

görüşmek dileyiyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

uyduyu sec, turksat veya hotbird tara de
    karşına küçük pencere çıkar diseq boş switch i seç
    çıkan pencereden turksat için switch a hotbird için switch b yi seç (bu genelde böyledir bazen tam terside olabilir, sinyal seviyesi yükseliyosa sectiğinde doğrudur kolayca anlarsın)
    gene bir pencere gelip bi şey kapalı diyo olması lazım onu açık yap okeyle
    yazılımı attın mı onda bir problem var mı

arkadsım çok saol dediklerini yaptım oldubu arada hala rs232 kablosunu alamadım.bi işim düşmedi kadıköye.neyse saolasın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 22 Haziran 2005, 8:58:48 >
  • benim YE 2000X cihazım var ve sunny programı ya da herneyse ondan var. hotbird'de izlediğimiz çoğu kanal şifreli oldu. ne yapmak gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? daha önce bu uydularla falan hiç uğraşmadım o yüzden detaylı olarak anlatabilirseniz sevinirim, teşekkürler!
  • yav 2000lere sunny programı yüklenebiliyor mu neyse yükleniyosada ben bilmiyom demek ki. hocam madem hiç birşey bilmiyosun şu an için yapman gereken en mantıklı şey git bir next bayisine son çıkan cihazına uygun next yazılımını yüklet. bütün açılabilecek şifreli kanalları açarsın böylece, multiler, polsatlar, spice, c5, nba hepsi açılır. sonra ufak ufak bişeyler öğrendikce, cihaz hakkında bilgiye sahip oldukca ilerde kendi yazılımlarını kendinde yüklersin. adamlar yazılım yüklerken izlersen olay hakkında kafanda fikirde oluşur
  • benim next 2000x cı plus ta 505a yazılımı yüklü yeni aldım cihazı ama discovery c 5 nba animal planet gibi kanalları izleyemiyorum ne yapmam gerekir kablo nekadar pahalı birşeymi
  • c5 keyleri yeni değişti onu izleyememen olabilir ama yeni yazılım yüklü aldıysan nba tvyi kesin izlemen gerekirdi. discoveryyi zaten hiçbirşekilde izleyemezsin. tek çanaklımı cihaz, çift çanaksa hotbirdeki multileri falan izleyebiliyormusun, yeni dediğin nezaman belki emuyu aktif etmemişlerdir. sana nba ve c5 için gerekli bilgileri yolladım
  • Arkadaşlar sakın ama sakın NEXT YE 8000 XCAM plus almayın nedeni:
    sürekli cihaz kilitleniyor (uydudan kaynaklı bi problem değil yani cihaz donuyor kanal değil)
    şifreli kanallar doğru düzgün açılmıyor ancak arkadaki düğmeden 1 kere açıp kapatınca açılıyor
    fullX ler çözülmüyor
    öndeki kanal yazısı sürekli kayıyor çok rahazsız ediyor (menüden kayma engellense bile kayıyor yine de arada bir)

Benden tavsiye bugün bunu geri verip başka bi model alıcam ben de..!
  • mus_efe donmalar 8000 kullananların ortak sorunu sanırım, umarım hallederler. fullxlere gelince onu next serisinde yanlızca 2005dcı skylar açar, diğerlerinde modül almadan seyretmek mümkün değildir. 2005 dcı skylar 8000x camlerle aynı fiyat, okadar para verince 2005 dcı sky tercih etmek fullxleride seyredebilmek açısından çok daha mantıklı tabi.
  • haklısın hojam
  • Geldi uyducu
    Hayrolo mesajlarda düşmemi var banamı öyle geliyor.Sanki 800küsürlerdeydi.
  • hoşgeldin egzantirig,
    netx çok devamsızlik yaptığı için kestim egzantirigin 200 postunu
  • Bende Next YE 2000 CI Plus var en son sanırım 5-6 ay önce yazılım yüklenmişti ondan sonrada yükleyen olmadı.Keyleri giriyom fayda etmiyo o yüzden yeni bir yazılım şart.Ben bu alete hangi yazılımı yükleyecem ve nasıl yükleyecem.Alt topicte bir arkadaş X serisi receiverlar için anlatmış aynı yazlımı bendemi kullanacam yoksa yazılım yüklemek için başka bir program mı gerek.Bana yardımcı olandan allah razı olsun, olmayndan da tabiki

Bide Cihazımın FMB yada FME olduğunu nasıl anlayacağım .Eğer FME ise FMB ye nasıl dönüştürecem.FMB ye dönüştürmem gerektiğini sölediler.
  • www.nebutv.com/NEXT%20YE%202000%20CI%20PLUS.asp
    yukarıdaki linkten yazılım yüklemen için gerekli program ve yazılımlara ulaşabilirsin. Resimli yazılım yükleme bilgileride mevcut.
    Menü>Cihaz Bilgisi>Kırmızı Tuş>1234 ile Emu'yu kapatarak cihazın hardware bilgilerine ulaşabilrsin
    Bazı kanalları yazılım atmadan seyredemezsin ama c5 keylerini şuanda bile elle girerek seyredebilmen gerekli, keyler varsa doğru yere girersen c5 seyredebilirsin
  • Verdiğin linkte iki adet dosya var.Biri INF 505a, diğeri de FMB 701c bunlardan hangisini yüklemem gerekli.Yardımların için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.