BEN 1HAFTA ÖNCE NEXTXCI 5500 ALDIM.SADECE TURKSAT ÇANAĞIM VAR.GÜNCEL VERSİYONU YÜKLETTİM AMA GÜNCELLEMEDE ' AKTARIM HATALI' YAZIYOR.AYRICA CINE5 ŞİFRESİNİ KIRAMIYOR.SORUNU ANLAMADIM.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
önemli değil, ozanünalında dediği gibi discovery şu an açılmıyo, onu unut, polsattaki discovery ve animal planet kanallarını izleyebilirsin
quote:
Orijinalinden alıntı: costax
uydu alıcım next 2000x ci plus tı dediğini yaptım nba tv tama sağol discovery iin şfre var mı
günel versiyonu yüklettiysen c5 ve nbai açması gerekirdi. aldığın yere götürüp problemi söyle, yeni yazılım atıp hallederler
quote:
Orijinalinden alıntı: M.KARTAL
BEN 1HAFTA ÖNCE NEXTXCI 5500 ALDIM.SADECE TURKSAT ÇANAĞIM VAR.GÜNCEL VERSİYONU YÜKLETTİM AMA GÜNCELLEMEDE ' AKTARIM HATALI' YAZIYOR.AYRICA CINE5 ŞİFRESİNİ KIRAMIYOR.SORUNU ANLAMADIM.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
NEXT5500 XCI ALDIĞIM YERE GÖTÜRDÜM VE BANA DEDİLERKİ,UYDU GÜNCELLEMESİ HOTBİRD ÜZERİNDEN ANCAK YAPILABİLİR. BUNUN İÇİN SİZİN AVRUPA ÇANAK ALMANIZ GEREKİYOR. GALİBA BENİ YOLMAYA ÇALIŞIYORLAR.
tamam hotbirde polsat grup keyleri update eder türksatta böyle bir olay yok, burası doğruda senin zaten key update olayına ihtiyacın yok ki. türksattaki hiçbir kanal için bu gerekli değil yani senin hem c5 hem nba tvyi izliyebilmen gerekir attıkları yazılımla. sen adamlara c5 ve nbatv izleyemediğini bunu halletmelerini söyle. bunu doğru yazılım atarlarsa hallederler, para falanda verme bunun için extradan zaten ilk yaptıklarında halletmeleri gerekirdi. zaten türksat üzerinden yazılımla kırabileceğin iki kanal c5 ve nba bunu halletmedikten sonra attıkları yazılım ne halta yarar
O ZAMAN BELLİ BİR SÜRE SONRA YAZILIMI GÜNCELLEMEM GEREKİRSE (CİNE5 VE NBA) UYDUDAN YAPABİLİRMİYİM YOKSA YAZILIMI DEĞİŞTİRMEM Mİ GEREKİR? OZAMAN 5500 ÜN ÜSTÜNLÜĞÜ KALMAZ.
yav zaten ikitane kanal elle girersin şifreleri, hem senede bir veya iki sefer ya değişir ya değişmez bu kanalların şifreleri. uydu güncellemesi avrupa kanalları için önemli pek çok kanal gurubu var ve sık şifre değiştiriyolar
YAHU NEDEN KIZIYORSUN;BİLMEDİĞİMİZ , YENİ KARŞILAŞTIĞIMIZ BİR KONU. SADECE OLAYA VAKIF OLMAYA ÇALIŞIYORUM.ŞAKA ŞAKA.YARDIMINIZ VE BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
arkadaşlar rs232 kabloyu aldım.cihazım next YE-2000 CI PLUS. nebutv.com'a gittim nasıl yazılım yüklenir bölümünde şöyle birşey belirtmişler.''INF Versiyon 217 yada üstü FMB Versiyon 615 yada üstü olmalıdır..''Fakat benim cihazın versiyonu FMB607 yani 615ten daha düşük bir yazılım yüklü.bu sorunu nasıl halletcem??şimdiden saolun..
bir de şunu sorcam;menü-cihaz bilgisi-kırmızı tuş-1234 ile emu açıoruz sanırım aynı kombinasyonla da kapatıyoruz.bu kombinasyonları yaptıgımzda bi cihaz bilgilerinin göründügü ekran geliyor.aynı kombinasyonu tekrar yaptıgımızda ise boş bir görüntü çıkıyor.ßunlardan hangisinde emu sistemi açık hangisinde kapalı oluyor??
quote:
Orijinalinden alıntı: kvnccelik
arkadaşlar rs232 kabloyu aldım.cihazım next YE-2000 CI PLUS. nebutv.com'a gittim nasıl yazılım yüklenir bölümünde şöyle birşey belirtmişler.''INF Versiyon 217 yada üstü FMB Versiyon 615 yada üstü olmalıdır..''Fakat benim cihazın versiyonu FMB607 yani 615ten daha düşük bir yazılım yüklü.bu sorunu nasıl halletcem??şimdiden saolun..
.... baba turkey foruma git yardim ederler sana
quote:
bir de şunu sorcam;menü-cihaz bilgisi-kırmızı tuş-1234 ile emu açıoruz sanırım aynı kombinasyonla da kapatıyoruz.bu kombinasyonları yaptıgımzda bi cihaz bilgilerinin göründügü ekran geliyor.aynı kombinasyonu tekrar yaptıgımızda ise boş bir görüntü çıkıyor.ßunlardan hangisinde emu sistemi açık hangisinde kapalı oluyor??
turkey forum üye oldum fakat aktivasyon maili hala gelmedi 6-7 saattr bekliyorum.
YENİ ALDIĞIM NEXT YE5500 XCI YI HOTBIRD KULLANARAK UYDU ÜZERİNDEN GÜNCELLEMEK İSTEDİM.AMA SİTEM GÜNCELLEME YERİNDEKİ YAZILIM GÜNCELLEME VE DATA GÜNCELLEME GÖRÜNMÜYOR.ONLARIN YERİNE SADECE SİSTEM GÜNCELLEME YAZIYOR. BU YAZILIM YENİ VERSİYON MU DEMEK OLUYOR YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ VAR ?
uydudan güncelleme yapabilmen için cihazınına en azından 27.06.2005 tarihinden sonra yazılım yükletmiş olman lazım.ancak o şekilde bu özelliğini kullana bilirsin.
+1 son yazılım tarihini öğrenmek için de sistem bilgisine bakabilirsin.
YAZILIM 21-05-2005 YAZIYOR. YANİ YAZILIM ESKİ VERSİYON OLDUĞU İÇİNMİ DATA GÜNCELLEME VE YAZILIM GÜNCELLEME YERİNDE SİSTEM GÜNCELLEME YAZIYOR
kvnccelik bu durumu baya bi karıştırır yani baya bi işi bilmek lazım bu durumda yazılım atmak için, cihazı INFye çevirmek bunun için boot atmak daha sonra bişeyler daha yapmak lazım bende tam olarak bilmiyorum. www.elbirsan.com burada çok daha detaylı bilgi var bu durumla ilgili ama tavsiyem next bayine gidip onlara yaptırman, bildiğim kadarı ile bu işlem yanlızca birsefer yapılıyor daha sonra yazılım atmak normal oluyor. onlarada sorarsın daha sonra nasıl yazılım atman gerektiğini, anlatırlar.
quote:
bu güncelleme olayı daha çok yeni tahminen son yazılım olmadan çalışmaz
quote:
Orijinalinden alıntı: M.KARTAL
YAZILIM 21-05-2005 YAZIYOR. YANİ YAZILIM ESKİ VERSİYON OLDUĞU İÇİNMİ DATA GÜNCELLEME VE YAZILIM GÜNCELLEME YERİNDE SİSTEM GÜNCELLEME YAZIYOR
GÜNCELLEME ÇALIŞMAYACAKSA MAKİNEYİ Mİ DEĞİŞTİREYİM YOKSA YENİ YAZILIM MI YÜKLETEYİM.