Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next YE-2000 FTA USB receiver ile ilgili bir sorum olacak.

ürün özelliklerini incelerken slideshow özelliğinin yazmadığını gördüm.CI olanlarda var. fta modelinde yok. bu receiver jpeg resimleri slideshow olarak gösterebiliyor mu?

şimdiden teşekkurler.
  • Bnm Next&Nextstar 7500 Cl uydum war biss sifrelerini nasıl girebilirim lkatogoriler uyuşmuyor yardım lutfen resimli anlatım olursa ii olur.
  • next 2000 fta modelinden memnun musunuz arkadaşlar?
  • Next 2000 FTA alıcam bende.
    Yorum var mı yazabilcek ? Acele.
  • bende next 2000 fta modeline baktım fiyat şuanda 140 150ytl gibi usb girisi varmış yazılım güncellemesi yapılabiliyormuş usb ile,
    ben çok şey beklemiyorum uydu alıcıdan usb güncelleme olsun yeter.
    kullanan varmı? alınır mı ?
  • receveıver ın lnb out cıkısından kablo ıle baska bır uydu alıcısının lnb ın ne gırıs yapıyorum kablo 10 m kadar fakat sınyal kalıtesı cok dusuk bu durum normal mı yoksa kablom bıraz kalıtesız ondan mı kaynaklı bılgınız ıcın tsk ler
  • Usta modelim next ye 8000 xcam yazılımı cok eski agustos 2002 atv için emu girisi yapamıyorum.Sistem ayarlarından cihaz versiyonuna girdim 1973 yazdım olmadı direkt çıktı menuden.Ne yapmam lazım Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkila

Usta modelim next ye 8000 xcam yazılımı cok eski agustos 2002 atv için emu girisi yapamıyorum.Sistem ayarlarından cihaz versiyonuna girdim 1973 yazdım olmadı direkt çıktı menuden.Ne yapmam lazım Teşekkürler...

manuel giremezsin, yazılım ile okaydir :)
  • Arkadaşlar selamlar,

Foruma yeni üye oldum. Geçenlerde Next YE-9500 XCIS D-SMART uydu cihazı alarak DSMART abonesi oldum. Cihazın üzerinde bir modül yuvası var. XPLATINIUM modül kartım mevcuttu elimde. Cihazı kapatıp modül yuvasına kartı taktığımda, TV ekranına sürekli olarak Lütfen Bekleyini yazmaya başladı. Arada bir cihaz kendini açıp kapattı. Fakat uzun bir süre beklememe rağmen cihaz açılmadı. Ne zaman ki modül kartı çıkardım cihaz açıldı.

Sorunun ne olduğu konusunda bana yardım edebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler
  • süper serileri ve süper HDTV serisinde polsat auto yazılımları verildi, iyi seyirler.
  • Selam arkadaşlar,

Konu hakkında hiç bilgim yok, bu yüzden fikirlerinizi almak istedim. Uydu alıcı almayı düşünüyorum yakın bir zamanda, ve biraz araştırmayla Teknosa'da Next marka bir alıcı buldum;

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_UYDU_RECEIVER819&CS_ProductID=119982493

İyi gibi gözüküyor bana ama tabi herhangi bir bilgim yok. Danıştığım arkadaşlar "key/kart girişi olsun" diyorlar, bu modelde mevcut mu acaba bu özellikler?
    Genel olarak tavsiyelerinizi alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Herkese merhaba,

ye2000 cis super plus kullanicisiyim, nebutvden son keyleri yukledim ancak uyumsuz mesaji gelince bende ayni sayfadaki guncel softcami yukledim. Boot tan sonra kitlendi ve bende salterden acip kapatip tekrar yazilimi yukleyip kanallari arattim. Maalesef tum kanallar bulunduktan sonra TPS'i acmayi denedigimde hicbir tepki vermedi(Cihaz bilgileri, kirmizi tuş, 1234 yapamadim) Ayrica hic bir sifreyide cozmedi (or:AB MOTORS kanali) ve yeni key dosyasi gene uyumsuz dedi.

Bunun uzerinehttp://www.depo.shows.it/ adresinden "NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC122.54_062508_TK2C1N0_pz" isimli softcami yukledim. Gene takilince salterden acip kapatmamla alet tamamen kitlendi. Salterden her acisimda boot, sonra 777, yada 4444 gibi rakamlar gösterip, tek bir kare yaniyor ve öyle kaliyor.

Ne yapmaliyim, yardimlarinizi bekliyorum.

cok tesekkurler
  • güzel cihaz 2000 cıs modelinin biraz kırpılmış modelidir fiyat olarak gayet uygun

edit: biraz geç olmuş galba

quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

next 2000 fta modelinden memnun musunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 2 Temmuz 2008; 11:48:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bond777

Herkese merhaba,

ye2000 cis super plus kullanicisiyim, nebutvden son keyleri yukledim ancak uyumsuz mesaji gelince bende ayni sayfadaki guncel softcami yukledim. Boot tan sonra kitlendi ve bende salterden acip kapatip tekrar yazilimi yukleyip kanallari arattim. Maalesef tum kanallar bulunduktan sonra TPS'i acmayi denedigimde hicbir tepki vermedi(Cihaz bilgileri, kirmizi tuş, 1234 yapamadim) Ayrica hic bir sifreyide cozmedi (or:AB MOTORS kanali) ve yeni key dosyasi gene uyumsuz dedi.

Bunun uzerinehttp://www.depo.shows.it/ adresinden "NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC122.54_062508_TK2C1N0_pz" isimli softcami yukledim. Gene takilince salterden acip kapatmamla alet tamamen kitlendi. Salterden her acisimda boot, sonra 777, yada 4444 gibi rakamlar gösterip, tek bir kare yaniyor ve öyle kaliyor.

Ne yapmaliyim, yardimlarinizi bekliyorum.

cok tesekkurler

"NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC122.54_062508_TK2C1N0_pz bu softcam değil yazılım

burdanhttp://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php
    yeni yazılımı indir bazı cihazlarda boot sorunu olabiliyor manuel olarak yaptığın gibi yap ama güncelleme başarılı dedikten 30 sn kadar bekle sonra yap

sonra softcam ı indir ve bunu yükle emu yu aç
    bu kadar ama bildiğim kadarıyla tps yok

edit: senin cihazında kare çıkıp bekliyorsa açılmıyorsa ben cihazdan cihaza yazılımla çözüyorum bunu ama sen bir next bayii sine götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 2 Temmuz 2008; 12:46:38 >
  • 6000 fta modeli kart ve modül girişi yok next in ekonomik serisi diyebiliriz bu nedenle fazla yazılım gelmez ama türksattaki şifresiz kanalları seyretmek için ideal cihaz

quote:

Orjinalden alıntı: Caine Corvinus

Selam arkadaşlar,

Konu hakkında hiç bilgim yok, bu yüzden fikirlerinizi almak istedim. Uydu alıcı almayı düşünüyorum yakın bir zamanda, ve biraz araştırmayla Teknosa'da Next marka bir alıcı buldum;

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_UYDU_RECEIVER819&CS_ProductID=119982493

İyi gibi gözüküyor bana ama tabi herhangi bir bilgim yok. Danıştığım arkadaşlar "key/kart girişi olsun" diyorlar, bu modelde mevcut mu acaba bu özellikler?
    Genel olarak tavsiyelerinizi alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nezihh
    6000 fta modeli kart ve modül girişi yok next in ekonomik serisi diyebiliriz bu nedenle fazla yazılım gelmez ama türksattaki şifresiz kanalları seyretmek için ideal cihaz

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi kime sorduysam kart/modül girişi mutlaka olsun diyorlar, o halde bu model yerine önerebileceğiniz kart/modül girişi olan ideal bir Next marka alıcı var mı? Yine araştırırken YE 2000 FTA USB modelini buldum, o nasıl acaba?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240212&CS_Category=_SBFAD_819_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_UYDU_RECEIVER819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 2 Temmuz 2008; 16:28:14 >
  • slm arkadşlar.next 7500 uydu kullanıyrm.bugun elektrikler gitti uydu açıkken.fişini çıkardım uydunun.daha sora gelince yeniden taktım.uydunun kanal numarası yazan yerinde ':' işareti çıktı.açma kapama tuşuna basıyorum açılmıyor.nası çözebilirim bu sorunu.şimdiden teşekkürler.
  • NEXT Süper Plus serileri için POLSAT AU yazılımları çıktı, buradan alabilirsiniz
  • Merhaba 2000 süper fta modelindede kart ve modül girişi yok ama usb girişi var ileride digitürk gibi kart yada modül kullanmayacaksanız o kadar gerekli değil aslında o girişler
    usb den mp3 dinleyebilir resimlerinizi izleyebilir yazılım atabalirsiniz illa kart girişi olsun derseniz 2000 süper cx modelinde kart girişi mevcut bu arada fta modellerin hiç birinde modül girişi yok

quote:

Orjinalden alıntı: Caine Corvinus

quote:

6000 fta modeli kart ve modül girişi yok next in ekonomik serisi diyebiliriz bu nedenle fazla yazılım gelmez ama türksattaki şifresiz kanalları seyretmek için ideal cihaz

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi kime sorduysam kart/modül girişi mutlaka olsun diyorlar, o halde bu model yerine önerebileceğiniz kart/modül girişi olan ideal bir Next marka alıcı var mı? Yine araştırırken YE 2000 FTA USB modelini buldum, o nasıl acaba?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240212&CS_Category=_SBFAD_819_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_UYDU_RECEIVER819

• quote:

Merhaba 2000 süper fta modelindede kart ve modül girişi yok ama usb girişi var ileride digitürk gibi kart yada modül kullanmayacaksanız o kadar gerekli değil aslında o girişler
    usb den mp3 dinleyebilir resimlerinizi izleyebilir yazılım atabalirsiniz illa kart girişi olsun derseniz 2000 süper cx modelinde kart girişi mevcut bu arada fta modellerin hiç birinde modül girişi yok

2000 SUPER CX aradığım model gibi gözüküyor gerçekten. Şimdilik Digiturk kullanmasam da ileride kart girişi lazım olabilir. Tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.