Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: nezihh

ikiside hemen hemen aynı cihaz hangisini istersen al farketmez

quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

yarin bir uydu receiver almayi dusunuyorum. cokta anlamiyorum bu islerden ama NEXT 6000 FTA ile NEXT YE12500 FTA arasinda ne gibi farklar vardir acaba? hangisini tercih edeyim ve neden?

• arkadaşlar bende next ye 200x cı plus var eski modeli kartlı. key ve kanal güncellemiyor emu yazılımı var açık ama güncelle dediğimizde başarısız diyor. aca ne yapabilirim lütfen yardım edin.
  • Arkadaşlar cumartesi günü Next YE-9500 XCIS (Dsmart uyumlu) uydu alıcı aldım.

Normalde uydu alıcının kumandasında OK tuşuna basınca kanal listesi ekrana geliyor .

Fakat ara ara OK tuşuna basınca uydu alıcı lcd panelinde kumandadan komutu aldıgına dair ışık yanıyor fakat kanal listesi ekrana gelmiyor.

Bir kaç sefer arka arkaya basıyorum ama nafile.

Beklemek gerekiyor. Geri tusuna basıp beklemek gerekiyor.

Bazende ekranın sol üst köşesinde kum saati beliriyor.

Bunların sebebi ne olabilir. Çözümü var mıdır?

Şimdiden teşekkürler
  • bunların sebebi d-smartın reklam göndermesi cihaz takılıyor ama şimdilik yapcak birşey yok

quote:

Orjinalden alıntı: musti35

Arkadaşlar cumartesi günü Next YE-9500 XCIS (Dsmart uyumlu) uydu alıcı aldım.

Normalde uydu alıcının kumandasında OK tuşuna basınca kanal listesi ekrana geliyor .

Fakat ara ara OK tuşuna basınca uydu alıcı lcd panelinde kumandadan komutu aldıgına dair ışık yanıyor fakat kanal listesi ekrana gelmiyor.

Bir kaç sefer arka arkaya basıyorum ama nafile.

Beklemek gerekiyor. Geri tusuna basıp beklemek gerekiyor.

Bazende ekranın sol üst köşesinde kum saati beliriyor.

Bunların sebebi ne olabilir. Çözümü var mıdır?

Şimdiden teşekkürler

• bende 6000 fta aldım. çok iyi birşeye ihtiyacım yok. bu ince ve küçük.
    ama şöyle bir sorunum var.
    show tv , ntv , fox, yani kıcası türkiyeden verilen yayınları izleyemiyorum alıcı bunları elle girdiğim halde bulamıyor.
    ama avrupadan alınan yerli yayınlarda sorun yok yerli kanalların avrupa yayınlarını izleyebiliyorum.

sorunu nasıl çözerim.
    güncellemek mi gerekir?
    uydu üzerinden güncellenebilirmi?
    eğer gerekiyorsa pc üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor?
    bi zahmet bir yardım ediniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimikonen -- 11 Eylül 2008; 9:52:28 >
  • bir next bayisine göstermeni tavsiye ederim bu sorun çanak sisteminden kaynaklanıyo olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: kimikonen

bende 6000 fta aldım. çok iyi birşeye ihtiyacım yok. bu ince ve küçük.
    ama şöyle bir sorunum var.
    show tv , ntv , fox, yani kıcası türkiyeden verilen yayınları izleyemiyorum alıcı bunları elle girdiğim halde bulamıyor.
    ama avrupadan alınan yerli yayınlarda sorun yok yerli kanalların avrupa yayınlarını izleyebiliyorum.

sorunu nasıl çözerim.
    güncellemek mi gerekir?
    uydu üzerinden güncellenebilirmi?
    eğer gerekiyorsa pc üzerinden güncelleme nasıl yapılıyor?
    bi zahmet bir yardım ediniz!

• Arkadaşlar bende Next YE-2000 PLUS var ve Star'da şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için gerekli şifreyi giremiyorum

ci sistemine geldiğimde bütün şifreleme isimleri yazıyo

Seca
    CV
    Conax
    .....

gibi ama Orada Biss olmadığı için Star TV biss keyi giremiyorum?

oraya Biss'i nasıl ekleyebilirim?
  • Dün uyduya güncel bir yazılım yükledim fakat bir sorunum var uydunun bütün ayarları sıfırlandı, kanal ekleme yaptığımda Türksat'a ait 274 kanal bulundu diyor yükleme bittikten sonra çıkıyorum kanal yok diye bir mesaj veriyor, bununla ilgili başka bir özellik falan mı açmam gerekiyor.
    Cevaplarınız için teşekkürler, yardımcı olursanız sevinirim. (Next 2008 CIS Super Plus)
  • ya ne ugraşırsınız bu marka ileki,daha iyisi daha ucuza seoul X2 alın keyfinize bakın ben attım çöpe next markasını.
  • Arkadaşlar NEXT YE-7500 Cl uydu alıcısı için biss şifrelerini nasıl giriyoruz. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bu yeni newwave 5000 fta için yazıyorum
    bunun epg si var mı yok mu bi türlü anlamadım.
    bazı sitelerde özel. arasında var diyor bazılarında yok.
    bir de buna yeni yazılım çıkar mı
    yani menü özelliği kanal geçiş hızı için falan.
    bir de şam.ligi için elle biss giremeyecek miyiz buna
  • arkadaşlar NEXT 2000 CI kullanıyorum sleep ayarlamıştım orada kaldı tv yi açamıyorum sanki kumandayla hiç bir şey yapamıyorum kumanda sağlam ne yapmalıyım,teşekkürler.
  • Arkadaşlar NEXT YE-7500 Cl uydu alıcısı için biss şifrelerini nasıl giriyoruz. şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar kimse bakmıyor mu buraya? maçları 37 ekran tv den izliyorum

sorulara cevap veren arkadaş yardımcı olduğunda ona minnetdar kalıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

Arkadaşlar NEXT YE-7500 Cl uydu alıcısı için biss şifrelerini nasıl giriyoruz. şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar kimse bakmıyor mu buraya? maçları 37 ekran tv den izliyorum

sorulara cevap veren arkadaş yardımcı olduğunda ona minnetdar kalıcam
  • Arkadaşlar forumda aradım bulamadım, bende next 2000 CIS modeli var. Lcd tvsi olan arkadaşlar hangi bağlantıyı kullanıyosunuz . Altın uçlu scartmı component mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  • benim ye-2000 cx super,uydum...

turksat3a'yı yapamadım.turksat promo'yu da izledim ama orda gösterilen menü ve bizimki farklı oldugu için başarılı olamadım.sizinle menülerimiz aynı en başından menü/... şeklinde anlatırsanız sevinirim arkadaşlar. bi yardımcı olun lütfen.
  • merhaba;

next 2000 cıs kullanıcısıyım, ancak ben lcd yerine plazmayı tercih etmiştim. Uydu bağlantı seçeneklerini çok araştırmış birisi olarak component bağlantıyı tercih etmeni öneririm.
  • arkadaşlar ye-2000xcı plus var bende de.bu son uydu değişikliklerinden sonra kanal tarattık ancak kanalların yerini değiştirirken,daha doğrusu 2055teki kanalı 3.kanala taşımaya çalışırken bir bekleme yapıyor ve bekleyin yazısı çıkıyor ve bir süre sonra alet kapanıp açılıyor ve açılırken önce "play" sonra "610a" yazıyor.bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • slm arkadaşlar
    digitürk'ümü iptal edip onun yerine aynı çanağa Next YE 8000-FTA model cihazı bağladım.kanalları nasıl ayarlamam gerekior,yardım alabilir miyim?

not: uydu bilgisi sıfıra yakın derecede :)
  • arkadaslar lutfenb acıl yardım 1 benım cıhaz nexl2000c plas buna versıyon atmayı ogrenmek ıstıyorum se su andakı sorunumda degısen uydu ayarlarını yapamıyorum acıl yardım sımdıden tesekkurler yardım ıcın msn adresım bar_tu_ozkoylu@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.