Bir hafta önce epeyce araştırıp tercih hakkımı kullanıp aldığım next uydu alıcısı 3 günde bozuldu...Gidip aldığım yerden değiştirdim, aynısının başkasını aldım...Yaptığım aptallıkmı ?....Hata oranının yüzde 3 lük kısmının bana yansıyan bölümümü ?...NEXT ten birileri cevap yazarsa sevineceğim...NEXTSTAR YE 18000 HDMİ CX ...Özellikleri çok güzel...Ayrıntılı ve fiyatı uygun...157 Lira...
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bir hafta önce epeyce araştırıp tercih hakkımı kullanıp aldığım next uydu alıcısı 3 günde bozuldu...Gidip aldığım yerden değiştirdim, aynısının başkasını aldım...Yaptığım aptallıkmı ?....Hata oranının yüzde 3 lük kısmının bana yansıyan bölümümü ?...NEXT ten birileri cevap yazarsa sevineceğim...NEXTSTAR YE 18000 HDMİ CX ...Özellikleri çok güzel...Ayrıntılı ve fiyatı uygun...157 Lira...
Merhaba,
Next 17500 HDMI CX için şifre ve bu şifreleri nasıl gireceğim kosunda yardımlarınızı bekliyorum
Satış elemanı Lig tv kullanarak aynı zamanda Ntvspor - Star - Tv8 - Trt 3 gibi maçlarda şifre koyan kanalları Next YE 17500 CX modeli ile izleyebileceğimizi söylüyor . Doğrumudur. Kullanan var mı memnunmudur. ?
Next uydu alıcımın çanak motor diseq ayarıyla düzenlemeye çalıştım ama yapamadım
binada ortak kullanımda var ama evde bikaç gündür CNNTÜRK TNT CİNE5 gibi bazı kanalları izleyemememin sebebi ne acaba? bilenler yardım edebilir mi
Merhabalar. Balkonda digitürk ün çanağı var ve dt 9001 modeli recevier vardı. Rec. bozuldu ve bir yerden next ye 8000 xcam buldum. güncel emü kanal falan ne varsa yaptım ama sanırım uydu ayarlarında bir sorun var kanallar görünüyor ama resim gelmiyor. DT çanağını farklı bir cihaza takınca ayarları değiştirmek mi gerekiyor bu frekans discq falan o ayarları ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı acaba? Ya da yönlendirebileceği bir yer.
next 18500 hd plus emu bis key yükleme nasıl yapılır
BEYLER STAR TV NİN YENİ FREKANSLARİNİ NASİL GİRİYORUZ ?
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
BEYLER STAR TV NİN YENİ FREKANSLARİNİ NASİL GİRİYORUZ ?
Önce 11862 H 27500 doğan paketindeki kanalları tek tek siliniz.
Sonra NTV paketinin bulunduğu 11054 H 30000 frekansından gelen kanalları siliniz.
Devamında, 11054 H 27500 frekans kaydınıda siliniz.
Devamında, 11862 H 27500 frekansını taratınız.
Devamında 11054 H 30000 frekansını cihazınıza ilave edip, taratınız.
İşlem tamam.
@serkanguzel_ Merhaba hocam ben bu cihazı kullanıyorum Next YE-2000X CI PLUS fakat TRT Müzik kanalını izleyemiyorum eklemeye çalıştım fakat bu sefer TRT nin bazı kanalları silindi
bunları komple izleyeceğim ve diğer kanalları silmeden nasıl bir ayar yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
@serkanguzel_ Merhaba hocam ben bu cihazı kullanıyorum Next YE-2000X CI PLUS fakat TRT Müzik kanalını izleyemiyorum eklemeye çalıştım fakat bu sefer TRT nin bazı kanalları silindi
bunları komple izleyeceğim ve diğer kanalları silmeden nasıl bir ayar yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim tşk.
11.096 ve 11.919 frekanslarını siliniz. Aynı frekansları tekrar girip, tekrar taratınız.
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
quote:
11.096 ve 11.919 frekanslarını siliniz. Aynı frekansları tekrar girip, tekrar taratınız.
Teşekkürettim hocam şimdi hemen deniyorum.....^^
quote:
quote:
Malesef olmadı yine TRT müzik yok
quote:
quote:
quote:
Anlaşıldı...
11096 ve 11919 frekansından gelen kanalları bulup, tek tek siliniz. Sonra her iki frekansı sırası ile taratınız.
quote:
quote:
quote:
quote:
Anlaşıldı...
11096 ve 11919 frekansından gelen kanalları bulup, tek tek siliniz. Sonra her iki frekansı sırası ile taratınız.
Hocam böyle uğraşıp durucağımıza bir format çeksek cihaza olmazmı sizce
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Anlaşıldı...
Hocam böyle uğraşıp durucağımıza bir format çeksek cihaza olmazmı sizce
Olabilir. Fabrika ayarlarına alınız.
Buradan;www.flysat.com 'dan güncel frekansları cihaza tek tek yükleyiniz.
Şebeke tarama kapalı cihazı taratınız. İşlem tamam.
Arkadaşlar selamlari bendede next ye 2000 cı plus var, ancan star ntv tv8 cnbc-e gibi kanallar bulunmuyor, fikri olan varmıdır, aşağıdaki kırmızıya bas 1234 yöntemini denedim ancak olmadı
birde benim ekranda turksak 1 c yazıyor ama hep aramalar 3a olarak görülmekte sebebi nedir
merhabalar.. 5 gün önce NEXT YE-2000 SUPER HDMI FTA receiver cihazı satın aldım.
cihaz gelir gelmez eski uydu alıcımı çıkarıp bunu taktım. çalıştı.
ancak içerisinde yüklü kanal listesinde star tv hala dsophing'de kalmış..
bende yeniden kanal taratayım hallolur diye düşündüm.
kanal taratıyorum tarama bitiyor 300 küsür tv 150 küsür radyo buluyor ancak kayet gibi bir seçenek yok.. bu menüden çıkıp bakıyorum aynı halde duruyor kanallar..
bunun çözümü nedir acaba?
Arkadaşlar merhaba bende next ye 2000 cı plus uydu cihazı var buna yazılım yükleyemiyorum link 1.1 veya 2.0 falan onlarla denedim sistem istenilen dosyayı bulamıyor falan diyor çok uğraştım olmadı.cihazın yazılım versiyonu:FME501b090203 cı10.07 meknik versiyonu:A0-04 Cihaz versiyonu:YKME04040403iids yükleyici:L.4.0(YK) bana uygun şifreli kanal açacak yazılım güncellemesi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.tesekkürler.