arkadaslar lutfenb acıl yardım 1 benım cıhaz nexl2000c plas buna versıyon atmayı ogrenmek ıstıyorum se su andakı sorunumda degısen uydu ayarlarını yapamıyorum acıl yardım sımdıden tesekkurler yardım ıcın msn adresım bar_tu_ozkoylu@hotmail.com
Alıntıları Göster
Arkadaslar bende next 9000cis super plus var, yanlış yazılım yüklemekten flasi yaktım. simdide ne yeni yazılım nede şifre girmeye korkuyorum, en düzgün yazlımı nerde bulabilirim?
birde, bu cihaza her yeni yazılım yüklendiginde kanal listem kayboluyor, bunu yedekleme imkanım varmı alette?
yardimci olabilecek varmı bana?
tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: bond777
Arkadaslar bende next 9000cis super plus var, yanlış yazılım yüklemekten flasi yaktım. simdide ne yeni yazılım nede şifre girmeye korkuyorum, en düzgün yazlımı nerde bulabilirim?
birde, bu cihaza her yeni yazılım yüklendiginde kanal listem kayboluyor, bunu yedekleme imkanım varmı alette?
yardimci olabilecek varmı bana?
tesekkurler
Alıntıları Göster
nextciler unuttu konuyu galiba
quote:
Orijinalden alıntı: bartu34
arkadaslar lutfenb acıl yardım 1 benım cıhaz nexl2000c plas buna versıyon atmayı ogrenmek ıstıyorum se su andakı sorunumda degısen uydu ayarlarını yapamıyorum acıl yardım sımdıden tesekkurler yardım ıcın msn adresım bar_tu_ozkoylu@hotmail.com
Alıntıları Göster
selam arkadaşlar benim next 2000 cx super plus cihazım var ntv ve ntvspor keylerini girmeme rağmen açılmıyordu araştırıp emu özelliği diye bir şey varmış cihaz bilgisi kırmızı tuş sonra 1234 yazdım hem ntv hemde ntvspor bir kaç gündür şifresiz bununla bir alakası olabilirmi bu cihazda biss şifre çözme özelliği varmı her cihazda varmış ama bu özellik açık değilmiş diye yayıncı tv uyarıyor yani benim bu cihazda bu özellik kendinden mevcutmu birde ntv yayınım karışık durumda görüntüsü var ama ses başka kanaldan geliyor.bu konularda yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan-37
selam arkadaşlar benim next 2000 cx super plus cihazım var ntv ve ntvspor keylerini girmeme rağmen açılmıyordu araştırıp emu özelliği diye bir şey varmış cihaz bilgisi kırmızı tuş sonra 1234 yazdım hem ntv hemde ntvspor bir kaç gündür şifresiz bununla bir alakası olabilirmi bu cihazda biss şifre çözme özelliği varmı her cihazda varmış ama bu özellik açık değilmiş diye yayıncı tv uyarıyor yani benim bu cihazda bu özellik kendinden mevcutmu birde ntv yayınım karışık durumda görüntüsü var ama ses başka kanaldan geliyor.bu konularda yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıları Göster
lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevaplasın
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan-37
lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevaplasın
Alıntıları Göster
slm bende Next YE-9500 XCIS(d- smart lı) marka ve model uydu alıcısı warkanallar arası geçiş yaparken bazen donuyo ortadaki kanal listesini açmak için kullamdıgımız tuşa bastıgımda uydu komutu alıyo ordaki ışıktan goruyorum fakat uygulamıyor muhlemelen wersiyon güncellemem lazım nası yaparım warmı bi bilirkişi?
quote:
Orijinalden alıntı: danger_fou
slm bende Next YE-9500 XCIS(d- smart lı) marka ve model uydu alıcısı warkanallar arası geçiş yaparken bazen donuyo ortadaki kanal listesini açmak için kullamdıgımız tuşa bastıgımda uydu komutu alıyo ordaki ışıktan goruyorum fakat uygulamıyor muhlemelen wersiyon güncellemem lazım nası yaparım warmı bi bilirkişi?
Alıntıları Göster
ye-2000 plus uyudum var..anten girişinden su aldı biraz. sinyal hatası veriyor. 60,00 tl istediler.. :( gidip yenisini alırım.. ama Next DEĞİL...
next-nextstar uydu alıcısında nasıl tum kanalları acabilirim,mümkün müdür böyle birşey?
quote:
Orijinalden alıntı: yigitada
WPL çok sağol , şimdi oradan problemin çözümünü bulacağıma inanıyorum (turkeyforum)
Alıntıları Göster
merhaba, benim Next YE 2000 CX süper plus usb li bir uydu alıcım var. Maxtor harici bir hdd aldım, normalde usb girişinden flash belleğe tv yi kaydedebiliyordum, ama hdd yi usb girişine taktığımda hdd yi görmüyor, ne yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcanan
merhaba, benim Next YE 2000 CX süper plus usb li bir uydu alıcım var. Maxtor harici bir hdd aldım, normalde usb girişinden flash belleğe tv yi kaydedebiliyordum, ama hdd yi usb girişine taktığımda hdd yi görmüyor, ne yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba?
Alıntıları Göster
bende dsmart next 9950 cıs var. sabah kalktığımda üç tane kırmızı ışık vardı. (stand-by, mail ve kumandaya basıldığında yanan üç ışık) ve çalışmıyordu. fişini çekerek biraz bekledim ama hala düzelmedi. sorun ne olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: pena
Arkadaşlar selam. Şu anda hangi next alıcısını almamızı önerirsiniz. 2005 SKY düsünüyordum ancak sadece fullx yani adult kanalları çözüyorsa çok gerekli degil benim icin. Bunun yanında ligtv yide kart alarak seyretmek istiyorum(modullude olabilir) . Fiyat konusunda cok limitlemek istemiyorum kendimi. beni üzmeyecek kaliteli bir makine kabulümdür gördügüm kadarıyla fiyatları birbirine yakın.
Peşinen fikir verecek tüm arkadaslara teşekkürler
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben next ye16500 FTA kullanıorm bu receiver ın biss şifre çözebilme özeliiqi war mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yigitada
WPL çok sağol , şimdi oradan problemin çözümünü bulacağıma inanıyorum (turkeyforum)
Alıntıları Göster
next 2000 cıs +x box aldığım taktirde şifreli müzik, film ve spor kanallarını seyredebilirmiyim.
Merhabalar Benim bir sorum olacak. Şimdi Next 2000 FTA USB modeli aldım, ama bir türlü ayarlayamadım. SİNYAL YOK uyarısı cıkıyor. ılk defa takıyoruz dıye, kurulum'a gırdım ve oradan ayalara bakıyorum. Ilk basta SINYAL 10% KALİTE 10% verdi, biraz frekans 11962 3333 v yapınca SİNYAL 75% KALİTE 10% verdi. Ne yapsam da kalite aynı kalıyor ve arama yaptıgım zaman TV KANAL 0 RADYO KANAL 0 alıyorum. Ne yapmam gerekıyor acaba? Nasıl bır sorun war ?
Sımdıden tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos77
Merhaba ARKADAŞLAR
Evime gelen misafirlerimin tepkilerine dayanamayarak TV üstü antenden uydu antene geçmeye karar verdim. Çok para vermeden nasil bir set almalıyım. Çok TV izleyen birisi değilim. Bana öneri ve tehmini fiyat bilgisi gonderirseniz ÇOK sevinirim.
Ankara'da bildiğiniz güvenilir bir satıcı varsa o bilgi de kafi gelir.
Alıntıları Göster
mrb arkadaşlar elimde next ye 2000x cıs plus cihaz var benim sorularım şunlar lütfen bilen birileri cevap versin. 1-yazılım yüklemek için kablo gerekiyormu flaş bellekle yükleyebilirmiyim 2- softcam nedir cihaza nasıl yüklerim. 3-softcamı yüklersem hangi kanalları açılabilir tek çanağım var. 4-manuel olarak key girebiliyorum,lig tv d smart gibi kanallarada key girerek veya softcam yükleyerek izleyebirmiyim şimdiden teşeekkür ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xxxxx64
mrb arkadaşlar elimde next ye 2000x cıs plus cihaz var benim sorularım şunlar lütfen bilen birileri cevap versin. 1-yazılım yüklemek için kablo gerekiyormu flaş bellekle yükleyebilirmiyim 2- softcam nedir cihaza nasıl yüklerim. 3-softcamı yüklersem hangi kanalları açılabilir tek çanağım var. 4-manuel olarak key girebiliyorum,lig tv d smart gibi kanallarada key girerek veya softcam yükleyerek izleyebirmiyim şimdiden teşeekkür ediyorum
Alıntıları Göster
Arkadaşlar iki saattir internette dolaşıyorum, adam gibi bir bilgi bulamadım. nextstar Next YE-9950 CIS D-SMART uydu alıcım var. Bu alete biss key girme şansım var mı? Akşamki galatasaray - dinamo bükreş maçını Ictimai tv den izlemek için. Yardımcı olabilecek olan varsa gerçekten sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aykutgultekin
Arkadaşlar iki saattir internette dolaşıyorum, adam gibi bir bilgi bulamadım. nextstar Next YE-9950 CIS D-SMART uydu alıcım var. Bu alete biss key girme şansım var mı? Akşamki galatasaray - dinamo bükreş maçını Ictimai tv den izlemek için. Yardımcı olabilecek olan varsa gerçekten sevinirim.
evet arkadaşlar acaba bu cihaza nasıl key girebilir yani key bölümünü nasıl acacaz.
quote:
Orijinalden alıntı: pottteee
quote:
Orijinalden alıntı: aykutgultekin
evet arkadaşlar acaba bu cihaza nasıl key girebilir yani key bölümünü nasıl acacaz.
Alıntıları Göster
Bende de Next YE-9500 X CIS modeli var dsmart uydu alıcılı buna biss key girme şansım varmıdır varsa nasıl girebilirim normal next 2000 de arkadas girdi ve ictimai tv acıldı ancak dsmart olduğu için key girme yerini bulamıyorum varsa tabiki bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ancora
ARKDAŞIM NAPIYIM İKİ TANE TOPIC AÇILMIŞ NEXT İLE İLGİLİ
quote:
Orjinalden alıntı: EKUREL
quote:
Orjinalden alıntı: konsey
NEXT 9000 FTA 150 ytl 5 taksit nasıl fiyatı daha ucuz varmı ankarada ama taksit olacak
arkadasim her tarafa bu soruyu yazmisin....
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende nexstar500 uydu alısı var bide kumandası var.televizyonum klasik olandan tv yi açarken kendi kumadasından açıyoruz.açıldıktan sonra kanal değişimi içinreceverin kumadasını kullanıyoz.bu normal bişeymi .tek kumadayla bu işlemleri yapmak istiyorum yokmu bi çözümü yardımlarını bekliyorunm
quote:
Orijinalden alıntı: tirşili
arkadaşlar bende nexstar500 uydu alısı var bide kumandası var.televizyonum klasik olandan tv yi açarken kendi kumadasından açıyoruz.açıldıktan sonra kanal değişimi içinreceverin kumadasını kullanıyoz.bu normal bişeymi .tek kumadayla bu işlemleri yapmak istiyorum yokmu bi çözümü yardımlarını bekliyorunm
Alıntıları Göster
Next Ye 8000 Xcam uydu alıcısı kullanıyorum, uydu alıcısını her açışımda sinyal yok diyor, bi 20 dakka sonra önce sinyal kalitesi beliriyor (normal düzeylerde) sonra biraz daha bekliyorum Kalite bölümündeki ibrede beliriyor onunda ne zaman geliceği belli olmuyor, sorun nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: mcromance
Next Ye 8000 Xcam uydu alıcısı kullanıyorum, uydu alıcısını her açışımda sinyal yok diyor, bi 20 dakka sonra önce sinyal kalitesi beliriyor (normal düzeylerde) sonra biraz daha bekliyorum Kalite bölümündeki ibrede beliriyor onunda ne zaman geliceği belli olmuyor, sorun nedir ?
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşlar, Next 18500 HD Uydu Alıcım var. Ekranı 9'a nasıl bölebiliyoruz. Kılavuzda bir tuşu göstermiş ama o tuş kumandada bulunmuyor. Bunu nasıl yapabilirim? 9 kanalı aynı anda gösterip sanırım birini sesli izleyebiliyoruz. Cevap veren herkese tşkler. İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisatan
Merhaba arkadaşlar, Next 18500 HD Uydu Alıcım var. Ekranı 9'a nasıl bölebiliyoruz. Kılavuzda bir tuşu göstermiş ama o tuş kumandada bulunmuyor. Bunu nasıl yapabilirim? 9 kanalı aynı anda gösterip sanırım birini sesli izleyebiliyoruz. Cevap veren herkese tşkler. İyi forumlar.