Şimdi Ara

ÖNEMLİ !!! NEXT UYDU ALICILARI VE SORULAR BURAYA YAZINIZ (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
1
Favori
335.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bartu34

arkadaslar lutfenb acıl yardım 1 benım cıhaz nexl2000c plas buna versıyon atmayı ogrenmek ıstıyorum se su andakı sorunumda degısen uydu ayarlarını yapamıyorum acıl yardım sımdıden tesekkurler yardım ıcın msn adresım bar_tu_ozkoylu@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende next 9000cis super plus var, yanlış yazılım yüklemekten flasi yaktım.
    simdide ne yeni yazılım nede şifre girmeye korkuyorum, en düzgün yazlımı nerde bulabilirim?

birde, bu cihaza her yeni yazılım yüklendiginde kanal listem kayboluyor, bunu yedekleme imkanım varmı alette?

yardimci olabilecek varmı bana?

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bond777

Arkadaslar bende next 9000cis super plus var, yanlış yazılım yüklemekten flasi yaktım.
    simdide ne yeni yazılım nede şifre girmeye korkuyorum, en düzgün yazlımı nerde bulabilirim?

birde, bu cihaza her yeni yazılım yüklendiginde kanal listem kayboluyor, bunu yedekleme imkanım varmı alette?

yardimci olabilecek varmı bana?

tesekkurler

Alıntıları Göster
    nextciler unuttu konuyu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu34

arkadaslar lutfenb acıl yardım 1 benım cıhaz nexl2000c plas buna versıyon atmayı ogrenmek ıstıyorum se su andakı sorunumda degısen uydu ayarlarını yapamıyorum acıl yardım sımdıden tesekkurler yardım ıcın msn adresım bar_tu_ozkoylu@hotmail.com

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar benim next 2000 cx super plus cihazım var ntv ve ntvspor keylerini girmeme rağmen açılmıyordu araştırıp emu özelliği diye bir şey varmış cihaz bilgisi kırmızı tuş sonra 1234 yazdım hem ntv hemde ntvspor bir kaç gündür şifresiz bununla bir alakası olabilirmi bu cihazda biss şifre çözme özelliği varmı her cihazda varmış ama bu özellik açık değilmiş diye yayıncı tv uyarıyor yani benim bu cihazda bu özellik kendinden mevcutmu
    birde ntv yayınım karışık durumda görüntüsü var ama ses başka kanaldan geliyor.bu konularda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan-37

selam arkadaşlar benim next 2000 cx super plus cihazım var ntv ve ntvspor keylerini girmeme rağmen açılmıyordu araştırıp emu özelliği diye bir şey varmış cihaz bilgisi kırmızı tuş sonra 1234 yazdım hem ntv hemde ntvspor bir kaç gündür şifresiz bununla bir alakası olabilirmi bu cihazda biss şifre çözme özelliği varmı her cihazda varmış ama bu özellik açık değilmiş diye yayıncı tv uyarıyor yani benim bu cihazda bu özellik kendinden mevcutmu
    birde ntv yayınım karışık durumda görüntüsü var ama ses başka kanaldan geliyor.bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevaplasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan-37

lütfen bu konuda bilgisi olan varsa cevaplasın

Alıntıları Göster
    slm bende Next YE-9500 XCIS(d- smart lı) marka ve model uydu alıcısı warkanallar arası geçiş yaparken bazen donuyo ortadaki kanal listesini açmak için kullamdıgımız tuşa bastıgımda uydu komutu alıyo ordaki ışıktan goruyorum fakat uygulamıyor muhlemelen wersiyon güncellemem lazım nası yaparım warmı bi bilirkişi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_fou

slm bende Next YE-9500 XCIS(d- smart lı) marka ve model uydu alıcısı warkanallar arası geçiş yaparken bazen donuyo ortadaki kanal listesini açmak için kullamdıgımız tuşa bastıgımda uydu komutu alıyo ordaki ışıktan goruyorum fakat uygulamıyor muhlemelen wersiyon güncellemem lazım nası yaparım warmı bi bilirkişi?

Alıntıları Göster
    ye-2000 plus uyudum var..anten girişinden su aldı biraz.
    sinyal hatası veriyor. 60,00 tl istediler.. :(
    gidip yenisini alırım.. ama Next DEĞİL...
  • next-nextstar uydu alıcısında nasıl tum kanalları acabilirim,mümkün müdür böyle birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitada

WPL çok sağol , şimdi oradan problemin çözümünü bulacağıma inanıyorum (turkeyforum)

Alıntıları Göster
    merhaba, benim Next YE 2000 CX süper plus usb li bir uydu alıcım var. Maxtor harici bir hdd aldım, normalde usb girişinden flash belleğe tv yi kaydedebiliyordum, ama hdd yi usb girişine taktığımda hdd yi görmüyor, ne yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcanan

merhaba, benim Next YE 2000 CX süper plus usb li bir uydu alıcım var. Maxtor harici bir hdd aldım, normalde usb girişinden flash belleğe tv yi kaydedebiliyordum, ama hdd yi usb girişine taktığımda hdd yi görmüyor, ne yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba?

Alıntıları Göster
    bende dsmart next 9950 cıs var. sabah kalktığımda üç tane kırmızı ışık vardı. (stand-by, mail ve kumandaya basıldığında yanan üç ışık) ve çalışmıyordu. fişini çekerek biraz bekledim ama hala düzelmedi. sorun ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pena

Arkadaşlar selam. Şu anda hangi next alıcısını almamızı önerirsiniz. 2005 SKY düsünüyordum ancak sadece fullx yani adult kanalları çözüyorsa çok gerekli degil benim icin.
    Bunun yanında ligtv yide kart alarak seyretmek istiyorum(modullude olabilir) . Fiyat konusunda cok limitlemek istemiyorum kendimi. beni üzmeyecek kaliteli bir makine kabulümdür gördügüm kadarıyla fiyatları birbirine yakın.

Peşinen fikir verecek tüm arkadaslara teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben next ye16500 FTA kullanıorm bu receiver ın biss şifre çözebilme özeliiqi war mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitada

WPL çok sağol , şimdi oradan problemin çözümünü bulacağıma inanıyorum (turkeyforum)

Alıntıları Göster
    next 2000 cıs +x box aldığım taktirde şifreli müzik, film ve spor kanallarını seyredebilirmiyim.

Bana ne önerirsiniz?

buika
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

selam

Next YE 2000 SUPER HDTV piyasaya çıkmıştır,

bilgi içinhttp://www.teknoshare.com/index.php?topic=308.0 bakınız.

hayırlı olsun next severlere :)

saygılar

Alıntıları Göster
    Merhabalar
    Benim bir sorum olacak. Şimdi Next 2000 FTA USB modeli aldım, ama bir türlü ayarlayamadım.
    SİNYAL YOK uyarısı cıkıyor. ılk defa takıyoruz dıye, kurulum'a gırdım ve oradan ayalara bakıyorum.
    Ilk basta
    SINYAL 10%
    KALİTE 10% verdi, biraz frekans 11962 3333 v yapınca
    SİNYAL 75%
    KALİTE 10% verdi.
    Ne yapsam da kalite aynı kalıyor ve arama yaptıgım zaman
    TV KANAL 0
    RADYO KANAL 0 alıyorum.
    Ne yapmam gerekıyor acaba? Nasıl bır sorun war ?

Sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos77

Merhaba ARKADAŞLAR

Evime gelen misafirlerimin tepkilerine dayanamayarak TV üstü antenden uydu antene geçmeye karar verdim.
    Çok para vermeden nasil bir set almalıyım.
    Çok TV izleyen birisi değilim.
    Bana öneri ve tehmini fiyat bilgisi gonderirseniz ÇOK sevinirim.

Ankara'da bildiğiniz güvenilir bir satıcı varsa o bilgi de kafi gelir.

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar elimde next ye 2000x cıs plus cihaz var benim sorularım şunlar lütfen bilen birileri cevap versin.
    1-yazılım yüklemek için kablo gerekiyormu flaş bellekle yükleyebilirmiyim
    2- softcam nedir cihaza nasıl yüklerim.
    3-softcamı yüklersem hangi kanalları açılabilir tek çanağım var.
    4-manuel olarak key girebiliyorum,lig tv d smart gibi kanallarada key girerek veya softcam yükleyerek izleyebirmiyim
    şimdiden teşeekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx64

mrb arkadaşlar elimde next ye 2000x cıs plus cihaz var benim sorularım şunlar lütfen bilen birileri cevap versin.
    1-yazılım yüklemek için kablo gerekiyormu flaş bellekle yükleyebilirmiyim
    2- softcam nedir cihaza nasıl yüklerim.
    3-softcamı yüklersem hangi kanalları açılabilir tek çanağım var.
    4-manuel olarak key girebiliyorum,lig tv d smart gibi kanallarada key girerek veya softcam yükleyerek izleyebirmiyim
    şimdiden teşeekkür ediyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iki saattir internette dolaşıyorum, adam gibi bir bilgi bulamadım. nextstar Next YE-9950 CIS D-SMART uydu alıcım var. Bu alete biss key girme şansım var mı? Akşamki galatasaray - dinamo bükreş maçını Ictimai tv den izlemek için. Yardımcı olabilecek olan varsa gerçekten sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Arkadaşlar iki saattir internette dolaşıyorum, adam gibi bir bilgi bulamadım. nextstar Next YE-9950 CIS D-SMART uydu alıcım var. Bu alete biss key girme şansım var mı? Akşamki galatasaray - dinamo bükreş maçını Ictimai tv den izlemek için. Yardımcı olabilecek olan varsa gerçekten sevinirim.

evet arkadaşlar acaba bu cihaza nasıl key girebilir yani key bölümünü nasıl acacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pottteee

quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

evet arkadaşlar acaba bu cihaza nasıl key girebilir yani key bölümünü nasıl acacaz.

Alıntıları Göster
    Bende de Next YE-9500 X CIS modeli var dsmart uydu alıcılı buna biss key girme şansım varmıdır varsa nasıl girebilirim normal next 2000 de arkadas girdi ve ictimai tv acıldı ancak dsmart olduğu için key girme yerini bulamıyorum varsa tabiki bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

ARKDAŞIM NAPIYIM İKİ TANE TOPIC AÇILMIŞ NEXT İLE İLGİLİ
    quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

quote:

Orjinalden alıntı: konsey

NEXT 9000 FTA 150 ytl 5 taksit nasıl fiyatı daha ucuz varmı ankarada ama taksit olacak

arkadasim her tarafa bu soruyu yazmisin....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende nexstar500 uydu alısı var bide kumandası var.televizyonum klasik olandan tv yi açarken kendi kumadasından açıyoruz.açıldıktan sonra kanal değişimi içinreceverin kumadasını kullanıyoz.bu normal bişeymi .tek kumadayla bu işlemleri yapmak istiyorum yokmu bi çözümü yardımlarını bekliyorunm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirşili

arkadaşlar bende nexstar500 uydu alısı var bide kumandası var.televizyonum klasik olandan tv yi açarken kendi kumadasından açıyoruz.açıldıktan sonra kanal değişimi içinreceverin kumadasını kullanıyoz.bu normal bişeymi .tek kumadayla bu işlemleri yapmak istiyorum yokmu bi çözümü yardımlarını bekliyorunm

Alıntıları Göster
    Next Ye 8000 Xcam uydu alıcısı kullanıyorum, uydu alıcısını her açışımda sinyal yok diyor, bi 20 dakka sonra önce sinyal kalitesi beliriyor (normal düzeylerde) sonra biraz daha bekliyorum Kalite bölümündeki ibrede beliriyor onunda ne zaman geliceği belli olmuyor, sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcromance

Next Ye 8000 Xcam uydu alıcısı kullanıyorum, uydu alıcısını her açışımda sinyal yok diyor, bi 20 dakka sonra önce sinyal kalitesi beliriyor (normal düzeylerde) sonra biraz daha bekliyorum Kalite bölümündeki ibrede beliriyor onunda ne zaman geliceği belli olmuyor, sorun nedir ?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, Next 18500 HD Uydu Alıcım var. Ekranı 9'a nasıl bölebiliyoruz. Kılavuzda bir tuşu göstermiş ama o tuş kumandada bulunmuyor. Bunu nasıl yapabilirim? 9 kanalı aynı anda gösterip sanırım birini sesli izleyebiliyoruz. Cevap veren herkese tşkler. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan

Merhaba arkadaşlar, Next 18500 HD Uydu Alıcım var. Ekranı 9'a nasıl bölebiliyoruz. Kılavuzda bir tuşu göstermiş ama o tuş kumandada bulunmuyor. Bunu nasıl yapabilirim? 9 kanalı aynı anda gösterip sanırım birini sesli izleyebiliyoruz. Cevap veren herkese tşkler. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    soru çok cevap yok...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.