Şimdi Ara

ÖNEMLİ NOVUS-DAHIN farkı !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , bilmiyorum bilginiz var mı ama bilgilendirmek istedim..

Bildiginiz gibi 2 server açıldı Novus -Dahin..Ben Novus serverında başlamıştım ama daha sonra siteden okudum ve Dahin server ına geçtim..Nedeni ise Novus server ında karakter restoration yapanlar bulunmaktadır..Dahin de herkes 0 level dan başlamıştır..Eğer Novus da oynayıp 50 lvl nasıl olmuş adam diye şaşırmayın belirteyim dedim..Eğer yeni başlıyorsanız veya çok level atlamadıysanız tavsiyem DAHIN server ına kayıt olun ve başlayın...

iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garbage86 -- 20 Ocak 2009; 10:39:30 >

• Evet bunu daha öncede belirttik zaten.Bi kaç arkadaş görmeyip novusta başlamş onlar için iyi oldu.
  • Novus'ta lag yok. Dahin'de iki dakkada bir düşüyorsun. Dahin çok kalabalık. Novus'ta devam edecem. 40-45 ve 50 Level adamlar restore edilmiş ama beyaz armorlar ile restore edildiklerinden ben level 38 Strikerla bile kesebildim adamları. :) Genelde bu yüksek level adamlar kasanlara yardım ediyor yada farm yapıyor. Eski Solus'taki gibi dakka başı raid yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 20 Ocak 2009; 14:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Novus'ta lag yok. Dahin'de iki dakkada bir düşüyorsun. Dahin çok kalabalık. Novus'ta devam edecem. 40-45 ve 50 Level adamlar restore edilmiş ama beyaz armorlar ile restore edildiklerinden ben level 38 Strikerla bile kesebildim adamları. :) Genelde bu yüksek level adamlar kasanlara yardım ediyor yada farm yapıyor. Eski Solus'taki gibi dakka başı raid yok. :)

beyaz armorda olsa server açılalı daha 2 gün oldu.Onlar toplanıp bosları keserek kısa sürede item yapıcaklar gene bi farkı olmuycak garyo Yerinde olsam geç olmadan dahine gelirdim.Sonucta server yeni olduğu için lag var bi kaç güne geçer.

• Bende Aynı Görüşteyim Boss Keserek İtem Toplayacaklar..Biz Onlara Ulaşana Kadar Onlar Yine Aynı Şekilde Güçlenecekler..
    Lag Eninde Sonunda Düzelir..Herkes Sıfırdan Başlıyor Dahinde Bu Bizim İçin Avantaj..
  • Novus'ta başlamak bencede boşa zaman kaybı ama seçim garyo'nun tabi.
  • Ben 40'ım. Server: Novus, Class: Annhilator.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam kararını vermiş boşuna kasmayın..ayrıca durmadan lag oluo dc demişsinde aynılarını novusta ben yaşadım ayrıca daha fazlasını hatta..dahin daha mantıklı..ben novusa 35 yapmıştım charı bi günde..şimdi dahin e geçtim oda 35 lvl yaratıkları kasıyorum Novusta 2 gün sonra gelip beni 50 lvl kesti diye üzülmek yok garyo hehehhe..38 lvlla sen nası o adamları kestin onuda anlamış deilim..ben 38 lvl ile bile kestim adamları dedinde..
  • ayrıca ek olarak sen 45-50 olana kdr onlar istedikleri yüzük vs silahları düşürecekler..sen 50 oldugunda o adam gne senden 1 adım önde olacak..yani mantıksız novusta başlamak..sonuça CCR ın bu serverınaa tekrar girme amacım benim şahsi görüşüm herkesin 0 lvl olmasıydı novusta o yüzden kasmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: garbage86

ayrıca ek olarak sen 45-50 olana kdr onlar istedikleri yüzük vs silahları düşürecekler..sen 50 oldugunda o adam gne senden 1 adım önde olacak..yani mantıksız novusta başlamak..sonuça CCR ın bu serverınaa tekrar girme amacım benim şahsi görüşüm herkesin 0 lvl olmasıydı novusta o yüzden kasmam

Zaten 2 server birden açmalarının 2 nedeni olsa gerek. 1 oyuncu yogunlugunu 2 ye bölmek. 2 serverların birine eski karekterleri uygun kosullara sahip olan kisilere vermek. boylece hem eski oyuncuları memnun edicekler hemde yeni oyuncular icin 0 dan baslanılan bir server olucak. bunu da boyle yaptılar.

novusta yada dahinde başlamak bizim kararımız o yuzden tabikide dedigin gibi novusta 50 lvl biri beni kesse sahsen ben cok sinir olurum. o yuzden dahindeyim.

• takı taklavatlarida verilmişki adamların playrf e bakın biraz adamlarda %25atack 20 avolu ringler amuletler fln hepsini geri alıyolar başlamak çok mantıksız Dahin Forever tabi biraz lag geçsin öle kasıcam
  • hayallerim yıkıldı :) dahine gelıcem gitti :D güzelim car PT kasana kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: garbage86

adam kararını vermiş boşuna kasmayın..ayrıca durmadan lag oluo dc demişsinde aynılarını novusta ben yaşadım ayrıca daha fazlasını hatta..dahin daha mantıklı..ben novusa 35 yapmıştım charı bi günde..şimdi dahin e geçtim oda 35 lvl yaratıkları kasıyorum Novusta 2 gün sonra gelip beni 50 lvl kesti diye üzülmek yok garyo hehehhe..38 lvlla sen nası o adamları kestin onuda anlamış deilim..ben 38 lvl ile bile kestim adamları dedinde..

Beni keserlerse ağlarım ama ben... :) LOL!

ÖNEMLİ NOVUS-DAHIN farkı !!!!!

Bu resimden anlayan anlar ne anlayacağını... ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.