Şimdi Ara

SubWoofer'ın Altta yada Yanda Olmasının Avantajı Yada Dezavantajı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bazı sistemlerin Subwooferları Altta bazılarının ise Yanda Bunun artısı yada eksisi nedir. Hangisi daha verimlidir. Yoksa önemli olan yanda yada altta olması değil kalitesi mi? Hangisi ne sebeple tercih nedeni olmalı?

• kabin tarzına göre yapılandırırıl sub. ların yönü açısı mesela bir sub. un sürücüsü yere bakıyorsa bu alt kata bass seslerin daha fazla gideceği anlamına gelir ve bass evin içinde daha cok yayılır ama firmalar bunu dikkate alarak en kaliteli sesi vermesi için dizayn edip piyasaya sürüyor
  • Dostum O verdiğin topikte Woofer'ın konumlandırmasından bahsediliyor yani odanın neresinde en iyi verim alınacagı tartışılıyot. Benim sorduğum soru ise Woofer üzerinde bulunan bass hoparlörün Woofer kabininin sagında solunda altında yada önünde olmasının avantajı yada dez avantajı nedir? Evde 2 multimedia sistem var Bunlardan Hoparlörü altta yere dogru bakan woofer diğerine göre cok daha keyifli bass veriyor. Bu bass'ın kalitesinden mi yoksa basın yere bakar konumda olmasından mıdır? Yoksa hic önemi yok mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicomendo

Dostum O verdiğin topikte Woofer'ın konumlandırmasından bahsediliyor yani odanın neresinde en iyi verim alınacagı tartışılıyot. Benim sorduğum soru ise Woofer üzerinde bulunan bass hoparlörün Woofer kabininin sagında solunda altında yada önünde olmasının avantajı yada dez avantajı nedir? Evde 2 multimedia sistem var Bunlardan Hoparlörü altta yere dogru bakan woofer diğerine göre cok daha keyifli bass veriyor. Bu bass'ın kalitesinden mi yoksa basın yere bakar konumda olmasından mıdır? Yoksa hic önemi yok mudur?

anladım pardon
  • her markanın teknolojisi kendine özeldir.
    bende hem pioneer hemde jbl sub war. biri alta vuruyor, biri üste..
    ses farkı evet var ama en önemlisi subwooferı odada en verimli yere yerleştirmek olacaktır.
    genelde en matıklı yer duvar dibidir.
  • Sayın kardeşlerim bence subwooferın yere bakması daha iyi çünkü ses çok net ve çok tatlı bass vuruyor.ama isterseniz wooferı normal hoparlör gibi ön tarafa monte edebilirsiniz.ben ön tarafa monte ederek yaptım.ve kabini salonun köşesine 45 derecelik açılarla koydum ses mükemmeldi..ama fazla bişe farketmiyor bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar paylaşımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.