Şimdi Ara

[ÖNEMLİ]Türkçe PSN için mail kampanyası (ingilizce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka forumlardada bu kampanya başlatıldı ilk önce Türkiyedeki yetkili kişilere Türkçe mail yollandı fakat gelen cevap içler acısı adamların dahahttp://tr.playstation.com sitesinden haberi yok " Türkçe destek alabilceğiniz sitemizhttp://www.sony.com.tr ‘dir." diyolar bunlardan hiç bir yardım alamayız diye düşündüm ve ingilizce metin için kolları sıvadım arkadaşlar sizlerden ricam mail atan arkadaşlar kaç mail adresinden mail attıklarını cevap olarak yazarlarsa kaç kişi bu konuda duyarlı davranmış bilgi edinebiliriz mesala benden 3 mail gitti
    sadece bir kaç dakikanızı ayıracaksınız olmaz diye düşünmeyin ve yorum yapmayın lütfen
    aşağıdaki mail konu başlığını değiştirmeden yollayın başka önemli mail adresleri bilenlerde paylaşsın hemen başlığı güncelleyeyim her kezin benim gibi gerekli hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum ve birlikden kuvvet doğar diyorum
    hadi hayırlısı
    diğer 2 forumdada bu kampanya başlatıldı aynı mail içeriği veı mail başlığı (başlığa dikkat, istiyoruz ve alacağız inşallah)

ayrıca mailden ziyade japonya sayfasındaki forum'a da bunları yapıştırabilirsiniz orayada döktürdüm bu metin ve başka bişeyler
    forum doldurursanız Telephone* Home bölümünü zorunlu gibi görünsede boş bırakabilirsiniz

quote:

Bunuda belirtmek isterim

http://tr.playstation.com adresindeki bilgi@eu.sony.com den gelep cevapda şu satır dikkatimi çekti

Türkiye’deki kullanıcı sayısına bağlı olarak, şu anda Türkçe site yapımı gündemde değildir.

Kullanıcı sayısını neye göre baz alıyolar sanırım PSN'e bakarak bu sebeple PSN'e kayıt olurken Türkiye seçmediyseniz tekrardan Türkiye seçerek PSN isimileri alalımki Türk ps3 kullanıcı sayısını fark etsinler

Mail adresleri ; help@uk.playstation.com;hq@sonyleadmgmt.com
    Mail konu başlığı ; Turkish PlayStation users & We want Turkish PSN
    Mail içeriği ;

Dear Sony

We are as DonanimHaber.com family with around 100000 members, sharing informations and renewals about playstation and game console world. Playstation users are increasing everyday especially PS3 users and i am the one of them. We have a request as PS fans from Turkey. We don't want to search and follow our Playstation from another countries stores in another language. We know the illagel copy usage in Turkey but; we beleive original usage is also increase like PS3. Please don't obligate us to use foreign Playstation Stores. We really want to get all services in a store where we can register in our language and with our country name. You will also see that much more users than you think are in expectation about this.

As a member of PlaystationTurk.com and as a single user, i kindly ask you to activate Playstation Store which Turkey is also in. Thank you to pay attantion while reading this mail.

Best Regards
    buraya nick veya ad soyad yazarsanız daha geçerli olur

Katılana mgs oyunu hediye edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 29 Nisan 2008; 18:21:23 >

• bende atayım mesaj bari pek umutlu değilim ama
  • ben us.playstation. comdan yollamistim simdi cevabima bakiyorum, cevap gelmemis daha.
  • yine söylemek istedim mail başlığı hep aynı yapalımki ne kadar çok Türk kullanıcısı istiyormuş mailboxlarına bakınca anlasınlar
    ben umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 26 Nisan 2008; 14:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max007

yine söylemek istedim mail başlığı hep aynı yapalımki ne kadar çok Türk kullanıcısı istiyormuş mailboxlarına bakınca anlasınlar
    ben umutluyum

ben mesaj konusuna turkish psn yazmıştım diğer adresten tekrar yollayım
  • ayrıca birisi şu japonyanın mailini bulsa süper olur valla tek eksik japonyanın mail adresi
  • BENDE ATTIM HERKES DUYARLI OLURSA BELKİ BİŞEYLER DEĞİŞEBİLİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu mail adresini neye göre belirlediniz? Direk japonyaya atsaydık :)
  • duna japonya maili bulabilirsen bizimle paylaş
  • kimse 5 dakikasını bu iş için ayıramıyorsa helal olsun kopyalayıp yapıştırmak daha sonrada gönder demek bu kadar zormu yaa
  • ben gönderdim ama ingilterede ki sony ofisinden ne bekliyoruz onu anlayamadım :) hayırlısı bakalım.
  • yolladım bir umut...
  • bendende 1 mail
  • Sony nin merkez mailine gönderilse daha iyi olur.
  • olur olur nasip kismet işi bunlar :D
  • 1 tanede benden,
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

Sony nin merkez mailine gönderilse daha iyi olur.

tamamda nedir o merkez mail herkez japonya merkez diyorda adresi bilen yok olsa zaten hemen başlığa ekliyecem ;)
  • hem uk hem de us adrese bu mesaji biraz degistirerek yolladim haydi millet devam edin!
  • us mail adresi nedirki
  • http://www.us.playstation.com/corporate/ConsumerServices buradan ps3 ve general questonslari secin o kadar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.