Şimdi Ara

önemli yardımcı olursanız sevinirimm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasamı modifie etmeye çalışıyorum birkaç birşeler yapıyorum. kasayı komple iç dış boyattım abimlerin işyerinde ama boya soyuluyo gibi yani içteki sac sanırım tutmuyor boyayı en ufak birşey sürtmesinde hemen kalkıyo boyası. ne yapabilirim üzerine cila gibi birşey warmı sürsem de soyulmasa???

• selam kardeşim öncelikle ne tür bir boya kullanıosun?metal bazlı bir boya olmalı yani sprey buzdolabi yada araba boyası stili ilk olarak sonra bu derdin kalkar yok denedim olmuo diosan artık vernik at en kralı:)
  • boyamadan önce zımparaladın mı???
  • Hocam zımpara sadece daha iyi parlaması rengini belli etmesi içindir,sen metal bazlı boya kullanmamışsın galiba şu an için ondandır diye düşünüyorum;bence önce al eline zımparayı ve güzelce heryerini kazı kasanın,daha sonra ise git 2 kutu (ancak 1 kutuda yeterli olur çift kat yapmassan) ne renk istersen artık sprey boya al eline ve başla boyamaya,kuruma derdide yok zaten,boyadıktan sonra parçaları da takmadan önce bi güzel silersen tertemiz boyanmış bir kasan olacaktır Eğer sprey boya değilde normal metal bazlı boya ile yapmayı düşünüyorsan eğer (ki tavsiye etmem çünkü ilk başta biraz zorluk çekersin biraz emek bakımından masraflı bir iştir) forumda arkadaşlarımız gayet güzel anlatmışlar saolsunlar nasıl boyayacağını,elimden gelen bu kadar hocam;eğer başka bir sorun olursa bana pm yoluyla ulaşabilirsin,ii akşamlar

• arkadaşlar abimler klima santralleri flan yapıyorlar yani işleri hep saclarla flan o yüzden tahminimce boya metal bazlıdır.paslanmaz galvanizli flan herşei boyuyolar galba.ama ben zımpara yapmadım boyadan önce.
  • çok abes olucak belki ama abin ne öneriyor bu konuda ? sonuçta o boyamış ?
  • CE Bİ ZIMPARALA SONRA BOYAYI AT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım selülozik boyalar var kutu içerisinde sinek ilacı gibim kutuları oluyo hafif bir zımpara yap sora çıkar dışarı kasayı ya da balkona felan etrafı gazeteyle ört ki her taraf batmasın sonra aile fertlerinden kafa yeme hafif zımparayı yaptıktan sonra sık sprey boyayı 1-2 saat dursun bak bakalım nasıl olşum die hemen.

NOT: Selülozik Boya dediğim hava ile temas ettiği anda kurumaya başlıyo ona göre!!

Dikkat: Uygularken dikkatli ol Acayip zehirlidir, fazla soluma !!

Önemli NOT: Bir ara dayımın yanında boyacılık yapmıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.