Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
21
Favori
79.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera uygulamasinin icinden tek dokunma ile lense gecerek tarama yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Çok baktım ama bulamadım, SS mümkün mü, değilse de sağlık olsun

• qr kod için microsoft edge uygulamasının widgetini kullanabilirsiniz.

OnePlus 10 Pro [ANA KONU]
  • Merhaba arkadaşlar, dün 9 prodan 10 proya geçerek aranıza katıldım, tlfn güncelleme almıyordu bugün pc üzerinden android 13e güncelledi tlfcu ama ayarlar menüsünde "güncellemeleri kontrol etme" yok...bu konuda bilginiz var mı?

• Rakurtt R kullanıcısına yanıt
    O bana da olmuştu, telefonu sıfırlayın düzeliyor.

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    OnePlus 10 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Halen IMEI çıkmadı değil mi? Hazır 6000 tl'ye yükselmemişken kayıt mı ettirsem diye düşünüyorum. Ama bir taraftan da 8 ay daha sürem olacak. Birkaç ay içinde gelirse para verdiğimizle kalmayalım?

• ÇandıR kullanıcısına yanıt

Merhabalar Kayıt yok olur mu yada ne zaman gelir bilinmiyor.Dediğiniz gibi 6000 rakamına ulaşmadan kayıt yaptırıp kafanız rahat şekilde kullanın derim.

• IMEI işini deneyen oldu mu? Sim 1 ile devam ediyorum. Yeni yıla bununla mi gireyim? Yoksa atıyorum 1 gün önce 2 ye takip öyle mi 4 ay tamamlayayim. Sonra 1e geçerim tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Güzel görünüyor, gelir gelmez hemen alırım. 10 pro oğluma, oğlumdaki 9 pro hanıma, hanımdaki 8 pro satılığa veya ruh halime göre ailedeki yakın bir akrabaya gider. Bu böyle devam eder

• Android 13'deyim ve çok memnunum. 2 konu elzem. 1) native call recording, 2) uygulama klonlama. Var mı bilgisi olan?

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Cihazı alalı 2 gün oldu benim de. Şu anda android 12 deyim . Uygulama klonlama benim için de çok önemli ama bulamadım

• Ayarlar, uygulamalar, uygulama kopyalayici var. Orada bazı uygulamalar klonlaniyor

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Sadece Facebook Instagram WhatsApp ve telegram çıkıyor orda. Bana banka uygulama kolonları lazım maalesef 😟

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef üçüncü parti yazılımlarını desteklemiyor. Onun için play store den harici bir uygulama indirmeniz gerekecek

3rd party uygulamalar gereksiz ve bence tehlikeli. A12'de native olarak yapıyordum, bazı komutlarla, iş profiline kuruyordum, vakit bulunca bakarım gene ama a13 de olmaz heralde

Telefon da ikinci alan filan var diğer uygulamaları oraya kuracağım. Ama oraya hızlı şekilde nasıl geçiliyor bulamadım

• cihaz sürekli sıcak duruyor bu normal mi arkadaşlar. oyun aynamiyorum video izliyorum

• kimse yorum yapmıyor burda 😄 herkesin cihazı sorunsuz mu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.