< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Çin = Global. Siz Çin'e Avrupa yüklenip yüklenmediğini soruyorsunuz sanırım.
Cihazın kutusu varsa, üstündeki Çince yazılardan anlarsınız. Avrupa kutusu kıpkırmızı, Çin kutusu OnePlus logolu ve rengarenk.
Kutu yoksa, şarj cihazının üzerindeki Çin'ce yazılardan anlarsınız.
Şarj aleti de yoksa, telefonun arka yüzeyinin alt kısmında, sanıyorum ki Avrupa standartı olduğu için "CE" ve çöpe atılmaz türü işaretler bulunacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En mantıklısı dediğiniz gibi kasaya işlenen "CE"yazısı,benim bir diğer merak ettiğim çin sürümü olan telefona avrupa sürüm yüklendiğinde yazılımsal olarak anlıyabilirmiyiz mesela telefon ayarlarından telefon hakkındaya girsem orada ne 2213 mü yazar yoksa ne2210 mu yazar
-
Benim telefon modeli NE2210, global mi Çin mi oluyor çok emin değilim. Fakat güncelleme alırken hata verdiği için Avrupa romu yükledim, NE2213 olan olarak gözüküyor şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim cihazım 2215 olarak görünüyor guncellemelerde herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar
Çin mi Avrupa sürümü mu bilmiyorum
Benim bildiğim NE2210 Çin NE2213 Avrupa
Peki Avrupa rom u yükledikten sonra herhangi bir problem ile karşılaştınızmı sorma sebebim eğer Avrupa cihaz bulamazsam en son Çin sürümü alıp rom yüklerim.
-
Hiç bir sorun yaşamadım hali hazırda kullanıyorum.
Eğer e-devletten imei sorgularsanız telefonun fabrikasyon versiyonunu görebilirsiniz. Ben de NE2215 olarak aldım ancak kayıt için ne kadar süresi kaldığını sorgulamak istediğimde NE 2210 olduğunu gördüm.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım.ön kamera dışında çok memnunum bu zamana kadar neden OnePlus almadım diyorum kendime.Benim pasaportum var şimdi pasaport kayıt yaptırsam telefonu ne kadar süre kullanabilirim?
İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz tabi ki. Sadece üç yıldan önce satamazsınız. Üç yıl boyunca sadece sizin sim kartınızla çalışabilir.
Herkese merhaba, arkadaşıma önerim ile aldığı OnePlus 10pro extrem editation 512gb telefonu cygen mod a geçerken brick olmuş teli bana gönderdi İstanbul da yapabilecek bildiğiniz bir yer varmı.telelofon PC Yi hiç görmüyor uzaktan bağlantı imkansız.dogu bank ta bir kaç dükkan a götürdüm yapamadılar.
Arkadaşlar bugün aldım telefonu operatör pin inden hariç telefon pin istiyor bu şifre kaç oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtıpatates -- 7 Aralık 2022; 13:31:25 >
10 pro arıyorum ama güvenilir ve uygun fiyatlı bulamadım varmı tavsiye edeceğiniz bir satıcı ahmet mardin zahter hariç
-
Kırılmaz cam ne kullanıyorsunuz hydrogel taktım kılıfta atma yapıyor bundan öncede uv kullandım o da altındaki yapıştırıcı darbe aldığı için tutmayı bıraktı bide uv light camları yapıştırması çok zor var mı önerisi olan kılıfla kullanılabilcek kılıfım bu arada spigen though armor
3 gündür avrupa sürüm OnePlus 10 Pro kullanıyorum. Telefon hala android 12 ve oxygen 12.1 olarak gözüküyor ve güncelleme yok gösteriyor. Android 13 e ne zaman güncellenecek?
-
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu telefonu bugün itibari ile de pasaport kaydını yaptım. Çözemediğim tek bir problem var o da Huawei watch gt 3 ile bağlantı kurulmamasi. Ben telefonu stockholmden almıştım orada Huawei ürünleri satılmıyor acaba bu sebepten ötürü mu hicbir bilgim yok . Akıl erdiren var mı bu konuya acaba?
Herhangi ilave bir uygulama kurmadan, Oneplus 10 pro kamerasına QR kod okutmak imkânı var mı?
-
Tşk. Fakat dediğiniz Google Lens üzerinden yapıyor sanırım. Google uygulamasını disable ettiğim için onu kullanmak için tekrar enable etmek veya play storedaki milyon tane QR scanner uygulamasından birini yüklemek istemiyorum. Sadece OnePlus'un kendi kamera uygulamasında böyle bir özellik var mı veya bir eklenti ile bu özellik kazandırılabilir mi bunu soruyorum.
Bunun olmaması çok saçma gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X