Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
21
Favori
79.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. OnePlus 10 pro NE 2210 cihazımda color os yüklüydü. Forumlardan bir Hindistan Romu buldum ve Fastboot Ehance programı ile yükledim ve cihaz soft Brick oldu. Recovery menüsü geliyor fakat Bootlop döngüsünden çıkamıyor. Sürekli yeniden başlatılıp oneplus logosundan sonra recovery menüsünde kalıyor. Farklı Romlar yüklemeye çalıştım Fast Boot CMD komutları ile de denedim ama yapamadım. Tüm driverlarım tam. Neyi eksik yapıyorum bilgisi olan var mı?

• İstanbul içi 10 pro satan olursa iletişime geçebilir benimle.

• Arkadaşlar, konunuzu kısmen baltalamış gibi hissedeceğim ama hoşgörünüze sığınıyorum. telefon bakıyorum, yarı finale 4 telefon kalmıştı ve üçü oneplus modelleri.

Bakıp yorum yapabilecek var mı?

https://forum.donanimhaber.com/telefon-tavsiyeleri-her-butceye-uygun-ana-konu--124980266-534

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuduzu kullanıcısına yanıt

Diğer konuda da söylendiği gibi iPhone 13 pasaport kayıtlı kullanmak mantıklı olacaktır. Android istiyorsanız her ne kadar elediginizi söyleseniz de oneplus 10 pro ya yönelin bence. Ayrıca Amerika'dan telefon aldırma şansınız varsa 17 sindeki black friday indirimlerinden 500 dolara pixel 7 veya 750 dolara pixel 7 pro da düşünebilirsiniz.

• Yeşil renk NE22155 ile ben de aranıza katıldım :) Güncelleme yapmaya çalışırken ''Yükleme sorunu'' yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

• Android istiyorum.

OnePlus 10 pro şu an önde gidiyor.

Merak ettiğim bir şey var. Mesela xiaomi bir telefonu, içine xiaomi.eu grubunun romunu kurmadan kullanamıyorum. Cihazı adam eden onlar oluyor gözümde.

OnePlus'ta da böyle bir kişi veya grup var mı? illa firmanın rom'una muhtaç mı kalıyorsunuz?

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt

Hocam malumunuz xaomi eu custom bir romdur ancak oneplus 10 pro özelinde yayınlanan bir custom rom bulunmamaktadır. Oneplus kodları yayınlamadığından muhtemelen hiç olmayacak.Bu sebeple oneplus 10 pro alırsanız oxygen os veya color os kullanmak durumundasınız. İlla oneplus ve custom rom istiyorsanız 1+ 9 pro alabilirsiniz ancak onun da sıfırını bulmak neredeyse imkansız artık.

Umarım doğru kararı verirsiniz.

• Bu telefonda DAC çipi var mı acaba? 3.5 mm kulaklık çevirici alacağım mikrofon için. Normal çeviriciler kötü ses veriyor sanki. Cipli olanından alsam? Deneyen var mı?

• dr.tarik D kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun çözebildiniz mi ?

• Beyler bir kaç mesaj üstte bahsettiğim portre modunda odaklanmama sorununu Android 12 sürümüne tekrar düşüşerek çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 22 Kasım 2022; 7:28:51 >
  • Arkadaşlar Merhaba..

Yakında zamanda telefon değiştirme niyetim var. Ankara Kızılay'daki telefonculardan yurt dışı sıfır bir cihaz alıp pasaporta kaydettirip kullanma niyetindeyim. Böyle bi durumda OnePlus 10 Pro'da güncelleme sorunu yaşar mıyım? Bir de telefonun şu anda bilinen bariz bir hatası, sorunu var mı?

Yıllardır Xiaomi kullanırım, dilinden teknolojisinden anlarım. Ama bi OnePlus alma hevesim var. Xiaomi 12T Pro ile OnePlus 10 pro arasında kaldım. Tercihimi bu konudaki yorumlar etkileyecektir. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum :)

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaVega66 -- 18 Kasım 2022; 17:2:56 >
  • DeLaVega66 kullanıcısına yanıt

Yılbaşından sonra pasaport kaydı 6 kusur oluyor galiba. Pasaport kaydıyla sorun yasamazsin hocam. Yazilim işleriyle uğraşıp kurcamalayi seviyorsan oneplus pek gelmez sana. Çok kısır bir cihaz. Kağıt uzerinde 12t pro daha iyi gibi sanırım. 200mp 500mp vs hikaye bunlar biliyorsundur zaten. Telefon alırken ana model olmasına dikkat ederim. Dolayısıyla 10 pro tavsiye ederim sana. Xiaomi 11 ultra veya 12 serisinin hangisiyse o da olabilir.

Bir arkadaşıma 12 t pro aldım henüz kurulum yapmadım ama bana sorarsanız one plus 10 pro.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Değerli görüşlerin için teşekkür ederim.

Açıkçası eskiden Rom işleriyle uğraşmayı severdim ama artık eskisi kadar vakit ayıramıyorum. Root olabilmek benim için yeterli :) Onu da yapabiliriz diye tahmin ediyorum.

Dediğin gibi kağıt üzerinde 12T pro daha iyi olduğu için kafam karışıyo ama Xiaomi'den MIUI'dan bug'lardan filan da sıkıldım artık.. Bi değişiklik şart.. Büyük bi samsung antipatim olduğu için galiba oneplus 10 pro benim için daha uygun olacak gibi duruyo :)

Yeni yıla girip kayıt ücreti artmadan hemen bu işi sonuçlandırsam iyi olacak galiba :)

Tekrar teşekkür ederim.

Güzel tercih o zaman hocam. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Özellikle kamera güzel iş çıkartıyor bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altunkeser kullanıcısına yanıt

Nasıl kayıt ettin hocam bilgi verir misiniz?

• Selamlar ,

Elimde oneplus 10 pro ne2210 cihaz var, türkçe yamalı ne2215 rom atılmış ancak güncelleme alamıyorum.Güncelleme almamak canımı sıkıyor. Oxygen Updater ile güncelleme yüklemem bir sorun teşkil eder mi ? Cihaz brick olur mu ? Ve hangi güncellemeyi yapmam gerekiyor ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• MtKay M kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar ne2213 model cihaz satın aldım parmak izi ekleme sorunu yaşıyorum çözümü bilen varmı acaba

• arkadaşlar, oneplus 10 pro'ya çok yakınım.

size sorum şu olacaktı: NE2210, NE2211, NE2213, NE2215, NE2217 sürümleri arası fark var mı? en ucuzunu al geç der misiniz? (root benim için çok önemli. root atımı engelli bir model olmasın kafi)

bir diğer önemli sorum, su geçirmezlik konusu. modeller arasında su geçirir/geçirmez farkı var mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.