Konuyu biraz incele hocam. Basit anlatim var. Müsait olunca anlatırım yine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
teşekkür ederim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazını satan var ise pm ile ulaşabilir
-
Arkadaşlar merhaba, yazılım güncellemesi sonrası sim kart problemi bende de başladı. Eski yazılıma dönsek sanırım sorun çözülür değil mi ?
Cok yeniden baslat mi yapıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendime YD bir 10 pro alsam, Eniştem 15 gün önce Almanyaya gidip geldi, önce eniştemin adına bir yeni hat alıp sonra da bu hat üzerinden pasaport kayıt yapıp , o hattı telefonuma takıp sorunsuz kullanabilir miyim? ileride hattı eniştemden devralırım.
-
Aga bugün wifi kapadım yine gitti. İki gündür sim tak çıkar yapıyorum. Ayrıca IMEI kaydıyla ilgili bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim
Hocam öyle bir imkan varsa pixel 6 pro ya da 13 pro max daha mantıklı cihazlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2213_11_C20 güncellemesinde sorun var mı? Şimdi kullandığım NE2213_11_A.16
Yetersiz boş depolama alanı hatası alıyorum. Ram genişletme çalışmıyor. Böyle bir olayla karşılaşan var mı? 216gb boş yer var oysa.
Rootlu kullananlar kontrol edebilir mi? Roottan sonra mı bozuldu acaba?
Hiç başıma gelmedi hocam bilemiyorum. C21 geldi bu arada 2 saat önce yükledim. Görsel farklılık yok yazdıklarına göre pilde iyileştirme var.
Kontrol edeyim bir. Teşekkürler.
ne2215_11.c.21 güncellemesi geldi.ekim ayı güvenlik paketi,çeşitli sistem ve performans iyileştirmesi ve bazı durumlarda pil ömrünü uzatan geliştirmeler sunuyor. 777mb boyutunda
-
Beyler, sahibinden de bir dükkan her türlü yazılım desteği verildiğini imei sorununu çözdüğümü şma etmiş. Burayı bilen alışveriş yapan var mı adamlarla iletişime geçmeden buraya sormak istedim
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-magazadan-one-plus-10-pro-12-256-gb-avrupa-orjinal-global-kutu-1012862185/detay
IMEI sıkıntısı çözülse haberi çıkardı diye düşünüyorum. Dolapta da iddia eden vardı. Henüz bolca sürem oldugundan sorun etmiyorum ben
satıcıya avrupa kutusunda neden çin tipi şarj aleti var diye sor önce :)
-
Bildirim simgelerine sessiz ve titreşim gibi düğmeleri nasıl ekleriz? Var mı bilen? Tuş çok kullanışsız. Basabilmek büyük başarı.
Ben yok diye biliyorum çünkü donanımla entegreli çalışıyor bu aksiyonlar. Aslında çok elit bir özellik bence alışın :D
Hocam kılıf kullanıyoruz malum. Bu şekilde de hiç kullanılmıyor. Normalde güzel evet. Ama benim için çok eziyet. Custom romlarda muhtemelen vardır ama bakmak lazım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X