Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
21
Favori
79.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar google play sistem güncellemesini yapamıyorum var mı bilgisi olan ?

OnePlus 10 Pro [ANA KONU]

• Bende de 45mb görünüyor ama yapmıyor hocam, hep bu sizde ki aynı hata. C.19'da da aynıydı, herkesde de aynıymış bu sorun. Bir çözüm yok şu anda. ApkMirror'dan belki 15 farklı versiyon indirip, yükledim, denedim, hepsini de sildim, çünkü hepsi çok fazla şarj tüketimine sebep oluyor. Güncelleme ile buna düzeltme gelmeden yapacak birşey yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vyl kullanıcısına yanıt

Hocam bana sorarsanız 1-2 saatinizi ayırıp temiz kurulum yapın hele ki batarya problemi yaşıyorsanız. Twrp/orangefox menüsünden yedeklemeyi de deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 9 Ekim 2022; 20:21:26 >
  • Alpha backup tan sadece uygulamalari yedeklesem temiz kurulum mantigina ters mi yine de?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C20 guncellemesi geldi guncelledim.
    Telefon her yeniden basladiginda sim karti degistirme problemi devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 9 Ekim 2022; 23:8:25 >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız. ben de simkart sorunu yaşıyorum. üstüne de wifi sorunum var. sürekli kesiliyor. mobil veriye geçip geri açmak zorında kalıyorum 3 5 dakikada bir. 20 düzeltir diye umut etmiştim ama yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reberemo R kullanıcısına yanıt
    Sifirlamayi denediniz mi?

• Bu A13 de bir wifi sıkıntısı genel olarak var sanırım. Aynı modeme pc de bağlı, hiçbir download/upload sorunu sıkıntısı, aksaması, yavaşlaması yok ama gel gelelim 10 Pro da web de olsun, sosyal medya, youtube de gecikmeler var, böyle bir beklemeler falan, sanki ağ bağlantısı kopuk gibi, bağlantıyı bekliyor gibi, vidyolar, fotoğraflar bekliyor bazen, ara ara oluyor. Mobil veri de hiçbir sorun görmedim. Ne Android 13'müş ya...

• Telefonum 2210 üzerine 2215 kuruluydu. Xdadan 2213 c20 sürümünü bulup kurdum. Gayet stabil çalışıyor.

• edacsac kullanıcısına yanıt
    Sim kart değişme haricinde hic bir sorun görünmüyor bende de.

Hayır hocam ters değil.

• Beyler selamlar. Telefonu rootlamaya çalışıyorum ama çok karışık geldi. Oysa xiaomide çok basitti. Takıldığım bir yer var. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Başıma ağrılar girdi vallahi.

- Magisk vasıtasıyla yamalı boot image dosyası oluşturdum. Sanırım bunu flaşlayınca olay bitecek. Komutlarla fastboot moduna kadar getiriyorum. Sonrası yok. fastboot flash boot_a magisk_patched komutunu giriyorum ama olmuyor. Fastboot modunda cihazı mı görmüyor nedir anlamadım.

Güncelleme: Xdadaki kaynak yetersiz geldi. Şunları harfiyen yapınca oldu.

Oneplus 10 pro root magisk

https://www.getdroidtips.com/root-oneplus-10-pro/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 10 Ekim 2022; 22:18:32 >

• Mesela 3 yil sonra batarya degistirmek istesek bulur muyuz ?
    Nasil olur acaba

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben bulabileceğimizi düşünüyorum. Oneplus 7 nin hala bataryası satılıyor aliexpress de en azından Çin den getirtip burada bi telefoncu ya yaptırırız.

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

evet. 2 kere

• oneplus health uygulamasını kullanamıyorum,uygulamayı açında oneplus profili sayfasına atıyor nedense. var mı yardımcı olabilecek ?

• Arkadaşlar çok şey soruyorum ama bir şey sorayım Gerçi hepsini yine kendim çözdüm ama.

Titreşim acik olmamasına rağmen bildirimlerde titresiyor telefon. Nerede bunun ayarı acaba?

• Pi kullanıcısına yanıt

orjinal sürümünü unuttum ben telefonumun. öğrenmenin yolu var mı? oxygen updater dan 2211 e geçmiştim.

Bunlarin arkasında ce etiketi ve yazilari oluyor muydu? Avrupa sürümlerde öyle olur genelde. Oradan Avrupa olduğu belli olur. Onun disinda bilemiyorum hocam. Ama hangisinde olduğunun bir önemi yok bence. Kullanacağım dersen Avrupa'ya geçiş yap. Güncellemeler ona geliyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.