Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
21
Favori
79.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç + ses açma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternetteki yabancı bir arkadasin vidyosundan gördüm hocam. Dediğiniz gibiymis. Teşekkürler bilgi icin. Repair yapıp rom vs atıyoruz ama bir tuşu bulamadık OnePlus 10 Pro [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    ☺️

• anaconda79 A kullanıcısına yanıt
    Su an indiriyorum :)
    Yarin yazarim

• GÜNCELLEME YAPAMAYANLAR (Forumda bahsedilen yöntem bende olmadı mesela) .. Geçiş yapmak istediğiniz firmwareyi önce flaslamaniz gerek. Sonra telefon açılınca güncellemeler gelecek. Detaylı anlatacağım. Beklemede kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Ekim 2022; 15:16:51 >
  • Pi kullanıcısına yanıt

IMEI rapair mi demek istediniz çözüldü mü kesin?

• menem M kullanıcısına yanıt

Hocam bunun için değil. Yapabildiğim işlem olarak bahsettim. Bunun plaka işlemi henüz çıkmadı. Eli kulağında diye düşünüyorum. Ben şu an 2010 üzerine 2015 olan sürümü 2013 yaptım sadece.

• cihazın pil performansı tam arkadaşımızın tarifiyle düzeldi derken android 13'e güncelleyince yine yerlerde. 4 saati zor alıyorum. güncellemeden sonra sıfırlamadım telefonu ve sıfırlayıp ayarları düzeni vs yapana kadar günlerce uğraşacağım için sıfırlamayı kesinlikle istemiyorum. bi o sebeple de pil performansımı yerlerde süründürecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. sürüm NE2211_11_C.19

bir yolu var mıdır bu pili düzeltmenin? notlar, letgo ve birkaç uygulamada da bildirim sorunu yaşıyorum ara sıra. belki o pil optimizasyonunu hepsine yap dediğim içindir diye düşündüm. ama her şeyi denedim pil performansı için.

• Vyl kullanıcısına yanıt
    Hocam tek yol sıfırlama. Ben sıfırladım 6.30-7.30 saat arası alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Hocam tek yol sıfırlama. Ben sıfırladım 6.30-7.30 saat arası alıyorum.
    Sifirlamadan da denedin mi peki?

Hocam hiçbir cihazda kirli kurulum tavsiye edilmez. Sıfırdan kurulum yapın büyük ölçüde düzelir.

Denemedim fakat bundan öncelerinde hep bu konudan şikayetçi idim. Full kurulum ve sürüm değişikliğinin şarjda ve telefonun doğru çalışmamasında etkisi büyük.

• Bu firmaların politikalarını anlamak mümkün değil Türkiye dünya üzerinde cep telefonu satışı için mükemmel bir pazar olmasına rağmen hem Google pixel hem oneplus ülkeye resmi olarak hamle yapmıyor sebebini asla anlayamıyacam oneplus özelinde konuşmak gerekirse ülkeye resmi olarak giriş yapıyorsun ama 2 nesil önceki telefonları satarak akıl alır gibi değil sonra neden herkes İPhone kullanıyor sormaya gerek bile yok çünkü rekabet edecek firma gelmiyor

• Beyler Telefonu kendi şarj aletiyle şarj ederken 4000ma 5000 küsür ma olarak şarj ediyor. Bu normal midir? İkinci husus farklı şarj aletleriyle şarj ederken 150 160ma olarak şarj ediyor. Oysa aynı yerde başka telefonu daha hızlı dolduruyordu. Anlamadım gitti.

Genel olarak böyleymiş. Kendi şarjı dışında çok yavaş şarj ediyor. Ne biçim telefon yapmış adamlar. OnePlus 10 Pro [ANA KONU] 

https://forum.xda-developers.com/t/oneplus-10-pro-ne2215-extremely-slow-charging.4434309/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Ekim 2022; 19:23:4 >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Sanmam. Ben QC3 ile 10w civari sarj ediyorum.

• anaconda79 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu sekilde güncelleme başarılı oldu.
    Hatta sim problemini ben de yaşadım, diger sim'e taktım ve şuan aktif oldu.

• İşin tuhaflığı her yeniden başlattığımda sim yuvasi degistirmem gerekiyor! Yoksa sim kart hatasi veriyor!!

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Ampere ile baktığınızda kaç ma veriyor acaba? Bahsettiğim sorunu bir çok kişi yaşamış hocam. Bir ben değilim. Anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 6 Ekim 2022; 22:41:5 >
  • Msm Tool Online olmuşOnePlus 10 Pro [ANA KONU] OnePlus 10 Pro [ANA KONU] 

Msm Tool nedir diyenler için: Cihaz brick olursa, kurtarma yazılımını, yani OnePlus fabrika yazılımını flaşlayabilmek için gerekli olan program oluyor.

Çin'li bir kullanıcı Xda paylaşmış, cihazı brick olmuş, OnePlus servisiyle irtibata geçmiş, sanırım Çin'de ki servisle, onlar da Msm Tools'u kullanabilmesi için uzaktan bağlanarak programa login etmişler kendi bilgisayarında. Sorun oydu zaten, program var ama OnePlus 10 Pro için login olunamıyordu. Artık kurtarma mümkün olduğundan, muhtemelen plaka işlemi için denemeler hızlanır diye tahmin ediyorum. Msm Tools'un da salınması lazım bu arada, herkes için şu anda kullanılabilir değil galiba.

OnePlus 10 Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.