Tüm kullanıcılara selamlar, 2 tane aktif kullandığım hat var ben bu telefonu alsam 4. ayın sonunda sim kartların yerini değişsem toplamda her iki hattı da 8 ay kullanabilir miyim? |
OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
https://www.donanimhaber.com/oneplus-11-pro-ozellikleri-sizdirildi--153953
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 12 pro sıfır var 1 ay kullanıldı diğer sime hat takılmadı ikiside aktif şuan son 12900 256gb 12+3 ilgilenen dm
-
Arkadaşlar merhaba, benim cihazın ekran, kasa ve arka kapak kırıldı. Gördüğüm kadarı ile bu parçalar Türkiye'de yok sadece ekranı bile telefonun yarı parası ediyor. Cihaz tek parça olarak satılıktır. İhtiyacı olan dmden yazabilir. Tek tek parça satmaya uğraşamam almak parça olarak kullanmak isteyene verebilirim.
Kasa belki düzeltilebilir ancak ekran ve arka kapağın değişmesi gerek.
IMEI kaydı yok, en son geçici uzatma yapmıştım tek süresi kalmadı.
Cihaz global, 256gb modeli. Çalışıyor, şarj alıyor, ekrana ışık geliyor bu haldeyken bile telefon görüşmesi yapıyor. Çin'den parça getirilirip kullanılabilir ancak benim uğraşacak pek vaktim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 26 Eylül 2022; 0:43:43 >
-
Merhabalar, 10 Pro için IMEI klonlama olayı çıkmadı mı hala, acaba çıkmasıyla ilgili hiç umut yok mu?
Ben 4 ayı doldurdum, geçen gün ikinci sim kart slotuna geçtim. Ağustos 2023 sonuna kadar kullanacağız böyle ama geçici uzatma işi de zora girdi. Bunu bu kadar kullanıp kayıt etmek de istemiyorum, sonra 3 yıl başka telefon alamam.
-
Onun hakkında çalışma var sadece sabır 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy S21 den sizce geçilir mi ?
Gerek var mı
-
Telefonunuz gayet yeni bir telefon. Bence hiç gerek yok. Tabi sevmediğiniz yönleri varsa ve yenilemek istiyorsanız o ayrı konu. İlla değiştirmeyi düşünüyorsanız, 11pro yu bekleyin. Tanıtılmasına çok az süre kaldı.
Memnunum hocam bir sorun yok fakat birisinr telefon lazim s21 i ona verip degistireyim dedim orta seviye birsey alacagiz yada ona hic ugrasmadan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C20 sürümü geldi arkadaşlar.
Ben göremiyorum
Yükledim
Selam, kayıtsız ne kadar süreyle kullanabiliyoruz telefonu?
Bir de ilerde kendi pasaportumuza kaydettikten sonra bütün güncellemeleri sorunsuz yapabiliyomuyuz yoksa imei kayıtı düşüyor mu telefoncuya mı yaptırmamız gerekiyor güncellemeleri?
-
Her sim yuvasını dört ay süreyle, toplamda sekiz ay kullanabilirsiniz. Pasaportla IMEI kaydının, telefonun güncellenmesine hiç bir engeli yok.
Oos13 stabildeyim. Huawei band6 kullanıyorum. Fakat bildirim erişimini açmıyor güvenlik nedeniyle kısıtlıyor. Nasıl açabilirim?
Siyah renk NE2213 model 12/256 kendi cihazım satılıktır, hatasız diyebilirim, yaklaşık 1 ay açık kalır hatları. İstanbul da elden teslim olur, kutu yok, orjinal 80w şarj ve kablosu var, orjinal kılıf ve 2 adet daha(1'i şeffaf, hiç kullanılmadı) yüksek kalite kılıf yanında hediye, fiyat 11250TL.
Selamlar, 3 ay önce sahibinden üzerinden bir satıcıdan OP 10 Pro aldım, satıcı cihazın hong kongdan alınma olduğunu söylemişti, cihazın üzerindeki yazılım NE2215_11_A.10 idi (sanırım el ile yüklenmiş ancak sistemden baktığımda da cihaz modeli NE2215 görünüyor). Sistem üzerinden gelen güncelleme bildirimine tıkladığımda güncelleme hatası verdi, çok da uğraşmadım açıkçası ilk sürümde kalsın diye. Bugün güncellemeye niyet ettim tekrar, oxygen updater indirdim. oxygen updater'da cihazı normal oneplus 10 pro olarak seçince önerdiği güncelleme NE2215_11_C.19 sürümü. bu şekilde oxygen updater üzerinden güncelleme yapsam problem yaşar mıyım acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodyDeviL -- 2 Ekim 2022; 15:29:0 > -
Ben tam olarak aynı şeyi yaşadım ve problemsiz kurdum
Ben yapamadım güncelleme yardımcı olma şansınız var mı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X