Acayip şey. Çalıştı ama kapatıp açınca yine gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Acayip şey. Çalıştı ama kapatıp açınca yine gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
16 dan 19 a geçti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen bir güncellemeyle düzelir 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aklıma geldi ama sanıyorum kapalı olan değişiyor. Biri açılırken diğeri kapanıyor çünkü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İhtimal ama sanki biri diğerini de kapsıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar Oneplus 10 pro 2210 versiyonu kurulu yeşil 256gb modeli 12.800e alayım mı acaba ne dersiniz şu an S20 plus kullanıyorum üzerine 4 bin 500 koyup alacam siz ne dersiniz sizce gerek var mı? Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler kararsız kaldım çünkü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakupkadrii -- 23 Eylül 2022; 19:4:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 2 aya dolar yükselir bunlar da uçar diye korkuyorum çıkış fiyatı da yüksek olabilir onun için tedirginim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |