Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
21
Favori
79.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamaç paraşütü kazası sonrası telefonumun ön cam, arka cam, kasa kullanılmaz hale geldi.
    Yaptırabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
    Ekran buldum bir yerde 5.500₺ gibi bir fiyat istiyorlar kayıt olayınıda düşününce masraf etmek anlamsız gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Ahmet Mardin Telefon ve Teknoloji Pazarı | Facebookfacebook
    Ahmet Mardin Telefon ve Teknoloji Pazarı | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/338599453352517/?ref=share

Zahter l Mobil Cihazlar Platformu | Facebookfacebook
    Zahter l Mobil Cihazlar Platformu | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/667522820083290/?ref=share

Bu iki Facebook grubuna yazın hocam. Yardımcı olacak birini etiketlerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Avrupa cihazı kapalı kutu nereden aldınız arkadaşlar, önerebileceğiniz yerler var mıdır?

• petshopboys kullanıcısına yanıt
    Bir mesaj üstte paylaştığım iki gruptan alabilirsiniz hocam. Güvenilirdir. Ahmet Mardinden 3 yada 4 kere telefon aldım. Biraz ilgisiz gibi davranabilir fakat yoğunluğundan ötürü.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Tum gun siyah ekran kullanmaya basladim ve bu ayari yaptim. Nerdeyse iki katina cikti gibi simdiden. Cok iyi.

• Vyl kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Wifi ayarı beyaz ekranda da fark ettiriyor şarj süresini. Siyah ekran zaten başlı başına şarj dostu.

• Arkadaşlar merhaba bugün telefoncu arkadaşıma gittim
    Oneplus 10 pro IMEI işlemi hangi durumda olduğunu öğrenmek için sordum çalışma işlemleri baya artmış ve 1 2 işemleri sorunsuz tamamlanmış son bir işlem kalmış şuan onunla uğraşıyorlar anlayacağınız 2 3 ay içinde işlem bitmiş olabilir veya daha da sürebilir tüm çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murselat21 kullanıcısına yanıt
    Güzel haber 🙏

• 10 Pro için hiç kırılmaz cam alan oldu mu ben şu linktekini aldım aşırı kötü hiç memnun olamadım

aliexpress.com
    182.48TRY 40% OFF|Oneplus 10 9 8 7 7T Pro ekran koruyucu Mocolo sıvı yapıştırılmış kavisli UV temperli cam OnePlus 9 10 Pro ekran koruyucu|Telefon Ekran Koruyucuları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/33023301589.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.49583d12oE9pzd&gatewayAdapt=glo2tur

var mı önerdiğiniz kullandığınız kırılmaz camlar acaba çünkü 2 tane almama rağmen birini uygularken mahvettim ikinciside kendi kendine hava yapmaya başladı ve uygulaması aşırı zor ve kötü

• Diavelin kullanıcısına yanıt
    Şuan daha bişey almadım orjinal kılıfı takılı ve halen kendi çizilmeye karşı korunan jeletini üstünde ve daha güzel birşey karşılaşmadım güzel bişey bulsam alırım Ali express de Baha güzel kılıf var ama biraz daha beklesin diyorum

• Diavelin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• SUPCASE Unicorn Beetle Style Serisi Kılıf OnePlus 10 Pro (2022 Sürümü) için Tasarlandı, Premium Hibrit İnce Koruyucu Darbeye Dayanıklı Sert Kabuk Kılıf (Siyah)

Halı hazırda kullandığım kılıf supcase. Çok klas duruyor telefon. Spigen in aynı bu tipte olanı var, arkası yani şeffaf olan plastiği soyuluyor sakın almayın. Şeffaf plastikler daima leke tutuyor unutmayın.

OnePlus 10 Pro Case Sandstone

Kılıflar arasında da bence en yakışıklısı bu. Sadece kumlu oluşu bir süre sonra güzel hissettirmiyor. Koruyuculugu bence üst düzey değil.

Bu iki kılıf arasında tak çıkar yapıyorum ben.

• india için android 13 güncellemesi geldi oxygen updater ile güncelledim. Çalışmayan uygulama yok, yeni özellikler var tema değişti durum çubuğu ios gibi oldu ayrıca iostaki memoji olayı gelmiş ama kullanışlı görünmüyor. genel olarak benden geçer not aldı. güzel

• PENDRAG0N kullanıcısına yanıt
    EU ya sa gelmiş 1 saattir deniyorum. mükemmel olmuş

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

hocam güncelleme sonrası hat gitti mi yoksa devam mı ?

• nippo N kullanıcısına yanıt
    Hat gitmedi hocam, çift hat olarak kullanıyorum şuan. İlerleyen zamanda bi reset atarım pil kalibrasyonu için.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.