Ah buldum kardeşim ama suan uygulamada eu yapıyorum full yapıyorum sürümünüz güncel diyor 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ah buldum kardeşim ama suan uygulamada eu yapıyorum full yapıyorum sürümünüz güncel diyor 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hadi ya şans galiba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orada aşağıda gelişmiş mod var ona tıkladın mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hallettim kardeşim herşey için çok teşekkür ederim 🤗 yalnız bi sorun buldum sizde var mı bilmiyorum exxen,disney+ da videolar açılmıyor, netflix ise hiç açılmıyor 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kullanmıyorum ama sizin için bir deneyeyim. Güncelleyebildiğinize sevindim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ girdim bende herhangi bir problem olmadan açılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç uygulamayı bende de açıyor ama herhangi bir dizi yada filme tıkladığımda hata veriyor bu saydığım kervana bein connectte katıldı 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok tuhaf. Wipe cache yaparsanız düzelir belki. Wipe Data yapmayın aman tüm her şey silinir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 15 Ağustos 2022; 11:54:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
işler olana kadar 9R den devam o halde :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl geçebiliririm hocam rommu indirmem gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam oxygen updaterdede 2215 hep ve inmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |