Şimdi Ara

OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
21
Favori
80.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertandu E kullanıcısına yanıt
    Beta sürümü yuklemissiniz, umarım sıkıntı yaşatmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam android 13müş şuan gayet güzel bi sorun göremedim

• Merhaba arkadaşlar bende 9 pro kullanıcısıydım temmuz ayında 10 pro Avrupa modeli ile sıfır kutulu aranıza katıldım.
    Hayırlısıyla bu imei işlemleri de hal olsa süper olur şuan c16 ya güncellendi sıkıntısız
    OnePlus 10 Pro [ANA KONU]

• Merhaba, Çin modeli kullanmak sıkıntılı mı? Hangi seri numarası nerenin malı oluyordu 😊

• NE2210 ÇİN NE2213 AVRUPA NE2215 AB

• erdemszk E kullanıcısına yanıt
    Alacaksanız Avrupa modeli almaya çalışın.

• Merhabalar oneplus 10 pro Avrupa IMEI işlemi ne durumda ses var mı veya çalışma

• murselat21 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yapılamıyor. Hiç bir çalışma yok. Pasaport ayarlayıp kayıt yaptırmak şart görünüyor.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Slm oneplus 10 pro Çin cihazı ile bugün aranıza katıldım cihaz ne2210 fakat ne 2215 rom yüklü ve güncelleme yaparken yükleme sorunu uyarı veriyor 2213 geçebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

GÜNCELLEMEDİ

YÜKLEME SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 9 Eylül 2022; 13:38:32 >
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    5-6 mesaj yukarıda çözümünden bahsetmiştik. Bakıp sorunu çözebilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar, 4 yıl önce 6T almıştım, doğubanktan alt kattaki bir dükkandan, arkadaş imei atmıştı ve sorunsuz kullanıyorum. Şu aralar yeni bir telefon alsam bunu anneme versem gibi arayışlara girdim ama sanırım durumlar baya kötüye gitmiş. Fiyatlar uçuk, artık imei atılması zorlaşmış gibi duyumlar aldım, Son durumları bilen bir arkadaş bilgi verebllirse memnum olurum.

Eylül sonunda eniştem almanyaya gidecek ona bir telefon getirtsem nasıl kullanabilirim. Biraz araştırdım kayıt ücreti 2700 tl, ancak pasaportuna kaydeden kişi kullanabilir ben kullanamıyorum vs. Şaşırdım kaldım sanki telefon değil silah falan getirmek istiyoruz. Bu ne zorluk çıkartmak?

Mesela 10T veya 10 pro gibi güzel bir telefona sahip olmanın yolu ve minimum fiyatı nedir?

• eros68 kullanıcısına yanıt
    Evet yurt dışı telefon kullanmak artık zor bir hal aldı. Hatta bugün itibari ile geçici kayıt uzatması kaldırıldı diyorlar. Android 12 ile gelen telefonlara imei atmanin çözümü henüz yok. Bende de oneplus 10 pro var, geçici kayıt ile kullanırım diyordum, bugün ki haberlerden sonra yurt dışı giriş çıkışı için KKTC ve Gürcistan arasında gidip geliyorum :) pasaport kaydı yapacağım mecbur. Telefonu beğendim çünkü, buna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 14 Eylül 2022; 23:46:42 >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Nerde diyorlar bu konuyu?

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Edevlet 120 hattı arayanlar bu cevabı almış.

• OnePlus 10 Pro [ANA KONU] OnePlus 10 Pro [ANA KONU]

Koyu ekranda gerçekten ekran süresi çok fark ettiriyormuş. Alışamadığımdan deneyememistim. Biraz zorlandım ama alıştım. İyiymiş.

• benim telefonumda 2210 üzerine kurulmuş 2215 , ama sürüm NE2215 11 A15 di .. dün güncelleme geldi NE2215 11A16 oldu şuanda .
    benim telefomonuma 2213 kurmaya gerek varmı ? güncelleme geldiği için ...

• ben de 1 aydır 10 pro yu kullanıyorum. ekran sürem maksimum 4.5 saat oluyor. gece ekran kapalıyken 7 saatte yüzde 5 6 civarı kendiliğinden gidiyor zaten. bir sorun var ama çözemiyorum.

özellikleri full'de kullanıyorum. çözünürlük, hz vs. ama bu yüzden bu kadar etkileneceğini sanmıyorum.

• Vyl kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, uygulamalar, Özel uygulama erişimi, wifi kontrolü, buradan bütün uygulamaların iznini iptal edin. Ben de ekstra tek ayar bu. Bir ara test etmiştim pile etkisini görmüştüm.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.