< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 10 Pro [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
bu konuda fikri olan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi konu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IMEI kaydı açılma şansı varmı Irak'ta bayağı uygun fiyatları
Bu zamana kadar gelmedi. Ben bundan sonra da geleceğini sanmıyorum. Kaldı ki yeni yilda imei 6k oluyor.
Güncelleme gelmedi mi ona reis indirim birşey yaptiydi sanırım
benim iki sim de kapandı. wifi buluyorum şu anda sürekli. ocak 2. hafta açılıyor diyorlar. imei repair yöntemi bulunamazsa 8 ay kullanıp 4 ay kapatacağız demek ki ömür boyu
Pasaport kaydı 6k olcak IMEI atmak 300 400 olsun en fazla ama dediğin gibi bu saatten sonra gelmesi zor. 6k kayıtla beraber 10k 11k yi asmazsa alcam güzel makine ama 15 16k lara çıkarsa iPhone daha makul kalır 13pro Max 256 GB 1100 dolar
Ben ilk kez OnePlus kullanıyorum amiral gemisi kullandığını hissediyorsun gerçekten. Şu an 9 pro 128 27k civarında. Eğer temiz 10 pro bulursanız alın derim.
10pro ile 9pro arasında en bariz fark işlemci 10pro IMEI kaydı kapalı 9pro açık arada kaldım batarya nasıl 9pro da
9 proyu bilmem ama 10 proda batarya çok çok iyi. En sevdiğim özelligi 85 w ile 30 dakikada fullenmesi . 10k power var elimi sürmedim bu hizli şarj olayı sayesinde.Eger oyun vs yoksa günlük insta,wp falansa 2 güne tamamlayabirsin. Ben herşeyi yapıyorum oyun dahil 1 günü çıkarıyorum.
Güncellemeleri yapmiyorsunuz sanırım?
Güncelleme yapınca IMEI kaydı yapılıyor mu yani anlamadım
Benim kapanması lazımdı ama ben güncellemeyle tuhaf birşey olduğunu düşünüyorum.
Telefonu kapattığınızda bir dahaki açılışını diger sim ile açma durumu sanırım bu olayla ilgili tuhaf bi karışıklık oluşturdu.
Dediğim gibi, benim kapanması lazımdı ama hala kapanmadı :)
yapıyorum.
-
ONEPLUS Wireless Charger 50 W Kablosuz Şarj Cihazı, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
arkadaşlar şu kablosuz şarj cihazı telefonda kılıf takılı iken telefonu şarj ediyor mu? bilen kullanan var mı ?
-
(Stokta mevcut degil diyor)
30w olani var bende. 8 pro icin almıştım, 10 pro da da kullaniyorum. Kilifin arkasinda manyetik oldugu icin kılıfı cikarmak zorunda kalıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X